witajcie!
u nas nieciekawie... mały chory

wiercił się w nocy, nie chciał spać i cyca ciągnąć, mówię, może zupka z mięskiem mu nie podeszła, ale jak po 5 się obudził i zmieniałam mu pieluszkę, czuję, że cały gorący, mierzę temperaturę, a tam 38,7

biedny mój. od razu paracetamol w dupsko i odsypia teraz, a jak wstanie i zje troche cyca smigamy do lekarza. a i ja czuję się jak rozjechana walcem
natolin KOCHANA

fajnie, że jesteś

martwiłam się, cieszę się, że jesteś. a tak na marginesie, w szpitalu na Wojtka też mówili PUDZIAN

u nas waga
9100 :d I TEZ O 4+ zaczynam myslec.... tyle, ze w zasadzie u nas kupa pod kontrola wycvhodzi wiec na same siuski jeszcze nie trzeba mam maly zapas 4 wiec korzystam.
efa to superowsko, że karmienia już przyzwoicie

u nas niestety dalej wszystko w cał świat, cieszę się tylko, że słoiczki mu coraz bardziej smakują i lepiej je z łyżeczki.
dawidowe dobrze, że dołek minął trochę, może i lepiej, że popłakałaś sobie trochę, czasem trzeba, a Tobie na pewno ciężko. przytulam, i ponawiam pytanko kiedy wreszcie męzulo będzie mogl was usciskac?
ida moj porod to CC, nieplanowane, rodzilam 10 h naturalnie w tym 2 godizny tragicznych partych dostalam przykurcz jakis czyli skurcz non stop do tego caly porod krzyzowe, do 8 godizn sie jakos trzymalam, ale pozniej juz dramat, malemu zaczelo spadac tetno, mialam 10 cm ,ale maly nie miescil sie w kanale rodnym, jak sie pozniej okazalo dziecka wiekszego niz maaaaaaaaaaaax3 kg nie urodze naturalnie jestem za waska w miednicy, a moj kloc 4.5. tak wiec zlitowali sie nademna bo moj lekarz prowadzacy byl i zrobili mi cesarke. ale porod to pikus w porownaniu z tymi bolami rany po ciecviu 3 miesiace rana otwrta dreny, czyszczenie plukanie saczenie sie ropy i dwa tyg bez przeciwbolowych nei moglam sie ruszyc tylko karmilam w zasadzie i mama z A pomagali bardzo. tak wiec wolę 1 porodow SN nawet takich bolesnyc jak mialam niz ten bol po cesarce. tak wiec nie ma reguly, ktory porod lekpszy czy gorszy, jedyne co mnie cieszy to, ze uniknelam porozrywania tam na dole. bo wtedy seksu by nie bylo NIGDY ;p;p;p
dagisu welcome back
moje slonko zaczyna sie wiercic wiec reszte dopisze pozniej.
kurde zalamalam sie tym, ze on chory...