reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

IDA narobiłaś ochoty na rozweselacza, ale ja to się kładę, bo jutro mam dzień pełen wrażeń.
buziaki i jeszcze raz dziękuję Wam, jesteście na prawdę kochane!!! :-***

reklama
Mi już połowa zeszła, myślę że druga na jutro. A co do betonu to trzeba było mówić wziełabym trochę od teściów bo akurat dom remontują.

QRWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba sie zastrzele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! patrze na te moje bilety na koncert tzn pokazuje je mezowi ze doatarly a ten: tyyy!!!!!tu jest data 22.06.2012 a nie 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ja pierd.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ponad rok musze czekac zeby sie wyszumiec pod scena???????????????? a z drugiej strony nie dziwie sie ze teraz bilety juz WYSPRZEDANE calkiem !!!!!!!!!!! a od 4 marca w sprzedazy byly. ludzie sie rzucaja na tego JOHNEGO ze masakra. kazda kase wywala za bilety ludziska zeby go zobaczyc. wazne ze MAMY BILETY i nie oddamy NIKOMU:))) nawet za 1000 euro!

Dziuluś to sie ciesz że Ci w kąpieli nie zrobiła :-D trzeba by było dziecia od początku myć :-)

a ja właśnie popijam winko, czerwone półwytrawne...małżyk umknął pograć w nogę a ja wierna żonka czekam...

Ida dobra, czekaj mój jutro też na dniówkę to zaraz trzeba sobie babski dzionek zrobić we czwóreczkę :-D nasze młode będą podrywać tych już chodzących roczniaków bo na takie lasencje to starsi polecą a my też coś sobie wypatrzymy :-D jak sie zbiorę o 3.00 to rano powinnam u Ciebie być :-D już widze minę małża jak po nocy sie wykradam z dzieciem: "gdzie idziesz?" - "no jak to gdzie kochanie,na pielgrzymkę :-D "

Ostatnia edycja:
U mnie nastała zima :-( i to na całego . Wszystko biale!!!! można narty znów wyciagac

Ida chyba nici z biegania. Bylam na zakupach – musialam odśniezac auto :-( Teraz jest już śniegu po kostki , a na drogach dramat. Także klękać nie musisz , no chyba ze chcesz ;-)
Maga fajnie ,ze jestes i gratulacje dla Zuzi zębulków a Tobie własnego biznesu !
Kasia33 fajnie ,ze jestes. Gratulacje dla psiapsióły
dobranocka no to rewelka!!! strasznie się cieszę . To na pewno będzie super praca :-)Trzymam kciuki ,zeby się udało
Miniu buziaki i usciski dla twojego szkrabka. Biedny tak się męczy teraz :-(
aniawa dziekuję za zyczonka zdrowia dla Dorianka. Póki co gorączki nie ma :-) , a jeśli chodzi o takie choroby u dorosłych to jest dokladnie tak jak piszesz. Ja sama mialam 26 lat jak dostalam ospę i bardzo zle to przechodzilam :-(
dziulka przypomnialas mi ,ze nie kupilam baterii do karuzeli :-( buuuu. Niezłe jaja z tym koncertem :-D
emiliab ehhh te chlopy. Jak zawsze wiedza wszystko najlepiej :-D
natolin aco to była za praca,ze mówisz ,ze juz jestes za stara? Już wiem – bylas modelką? :-)

A ja będę się zegnac. Starszy synus u tatusia na noc , malizna spi wiec malzyk otwiera winko , wlączymy filmek i jakos romantycznie spedzimy wieczorek . Prawie jak chata wolna ;-)

ALICJA w kapieli to Leane mi nieraz tylko "motorowke" odpala az babelki leca jakby sie woda gotowala:)
DORIS no jaja z tym koncertem bo to najwiekszy gwiazdor Francji. jak kiedys bedziesz miec ochote to wklep w google koncert Johny Hallyday to zobaczysz co sie wyrabia. a ja sie napalilam jak szczerbaty na suchary ze zobacze go juz niedlugo....
DORISKU tylko uwazaj zeby rodzenstwa nie dorobic Doriankowi w przyplywie romantyzmu:))

Doris miłego wieczorku ;-)
Emiliab ja też dostałam dzisiaj paczuszkę z pampkami, wczoraj z nestle nowy start i jeszcze wcześniej z hippa chyba. Mąż się nabija, że Pawcio tyle paczuch dostaje i nie chce wierzyć, że to za darmoszkę przysyłają:-D

reklama
witam dziewczynki po ciezkim dniu. Przepłakałam cały i generalnie bez powodu. Chyba zaczyna mi byc ciezko samej zarowno fizycznie jak i psychicznie.
Alicja dzieki :happy: wyrwałas mnie z tego letargu.
Mała marudna i ma czerwone poliki i juz sama nie wiem czy to zabki czy gluten czy mleczko 2. Nigdzie nieczego indziej nie ma. Poliki sa tylko czerwoniutkie jak u rosjanek ;-). Generalnie niewiele sie działo.

Do góry