U mnie nastała zima :-( i to na całego . Wszystko biale!!!! można narty znów wyciagac
Ida chyba nici z biegania. Bylam na zakupach – musialam odśniezac auto :-( Teraz jest już śniegu po kostki , a na drogach dramat. Także klękać nie musisz , no chyba ze chcesz ;-)
Maga fajnie ,ze jestes i gratulacje dla Zuzi zębulków a Tobie własnego biznesu !
Kasia33 fajnie ,ze jestes. Gratulacje dla psiapsióły
dobranocka no to rewelka!!! strasznie się cieszę . To na pewno będzie super praca :-)Trzymam kciuki ,zeby się udało
Miniu buziaki i usciski dla twojego szkrabka. Biedny tak się męczy teraz :-(
aniawa dziekuję za zyczonka zdrowia dla Dorianka. Póki co gorączki nie ma :-) , a jeśli chodzi o takie choroby u dorosłych to jest dokladnie tak jak piszesz. Ja sama mialam 26 lat jak dostalam ospę i bardzo zle to przechodzilam :-(
dziulka przypomnialas mi ,ze nie kupilam baterii do karuzeli :-( buuuu. Niezłe jaja z tym koncertem
emiliab ehhh te chlopy. Jak zawsze wiedza wszystko najlepiej
natolin aco to była za praca,ze mówisz ,ze juz jestes za stara? Już wiem – bylas modelką? :-)
A ja będę się zegnac. Starszy synus u tatusia na noc , malizna spi wiec malzyk otwiera winko , wlączymy filmek i jakos romantycznie spedzimy wieczorek . Prawie jak chata wolna ;-)