reklama
QRWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba sie zastrzele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! patrze na te moje bilety na koncert tzn pokazuje je mezowi ze doatarly a ten: tyyy!!!!!tu jest data 22.06.2012 a nie 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ja pierd.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ponad rok musze czekac zeby sie wyszumiec pod scena???????????????? a z drugiej strony nie dziwie sie ze teraz bilety juz WYSPRZEDANE calkiem !!!!!!!!!!! a od 4 marca w sprzedazy byly. ludzie sie rzucaja na tego JOHNEGO ze masakra. kazda kase wywala za bilety ludziska zeby go zobaczyc. wazne ze MAMY BILETY i nie oddamy NIKOMU
)) nawet za 1000 euro!
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziuluś to sie ciesz że Ci w kąpieli nie zrobiła
trzeba by było dziecia od początku myć :-)
a ja właśnie popijam winko, czerwone półwytrawne...małżyk umknął pograć w nogę a ja wierna żonka czekam...
Ida dobra, czekaj mój jutro też na dniówkę to zaraz trzeba sobie babski dzionek zrobić we czwóreczkę
nasze młode będą podrywać tych już chodzących roczniaków bo na takie lasencje to starsi polecą a my też coś sobie wypatrzymy
jak sie zbiorę o 3.00 to rano powinnam u Ciebie być
już widze minę małża jak po nocy sie wykradam z dzieciem: "gdzie idziesz?" - "no jak to gdzie kochanie,na pielgrzymkę
"

a ja właśnie popijam winko, czerwone półwytrawne...małżyk umknął pograć w nogę a ja wierna żonka czekam...
Ida dobra, czekaj mój jutro też na dniówkę to zaraz trzeba sobie babski dzionek zrobić we czwóreczkę

Ostatnia edycja:
Kasia33
Fanka BB :)
Oj Dziulencja no to się naczekasz
, ale warto poczekać :-)

dorisday2512
U mnie nastała zima :-( i to na całego . Wszystko biale!!!! można narty znów wyciagac
Ida chyba nici z biegania. Bylam na zakupach – musialam odśniezac auto :-( Teraz jest już śniegu po kostki , a na drogach dramat. Także klękać nie musisz , no chyba ze chcesz ;-)
Maga fajnie ,ze jestes i gratulacje dla Zuzi zębulków a Tobie własnego biznesu !
Kasia33 fajnie ,ze jestes. Gratulacje dla psiapsióły
dobranocka no to rewelka!!! strasznie się cieszę . To na pewno będzie super praca :-)Trzymam kciuki ,zeby się udało
Miniu buziaki i usciski dla twojego szkrabka. Biedny tak się męczy teraz :-(
aniawa dziekuję za zyczonka zdrowia dla Dorianka. Póki co gorączki nie ma :-) , a jeśli chodzi o takie choroby u dorosłych to jest dokladnie tak jak piszesz. Ja sama mialam 26 lat jak dostalam ospę i bardzo zle to przechodzilam :-(
dziulka przypomnialas mi ,ze nie kupilam baterii do karuzeli :-( buuuu. Niezłe jaja z tym koncertem
emiliab ehhh te chlopy. Jak zawsze wiedza wszystko najlepiej
natolin aco to była za praca,ze mówisz ,ze juz jestes za stara? Już wiem – bylas modelką? :-)
A ja będę się zegnac. Starszy synus u tatusia na noc , malizna spi wiec malzyk otwiera winko , wlączymy filmek i jakos romantycznie spedzimy wieczorek . Prawie jak chata wolna ;-)
Ida chyba nici z biegania. Bylam na zakupach – musialam odśniezac auto :-( Teraz jest już śniegu po kostki , a na drogach dramat. Także klękać nie musisz , no chyba ze chcesz ;-)
Maga fajnie ,ze jestes i gratulacje dla Zuzi zębulków a Tobie własnego biznesu !
Kasia33 fajnie ,ze jestes. Gratulacje dla psiapsióły
dobranocka no to rewelka!!! strasznie się cieszę . To na pewno będzie super praca :-)Trzymam kciuki ,zeby się udało
Miniu buziaki i usciski dla twojego szkrabka. Biedny tak się męczy teraz :-(
aniawa dziekuję za zyczonka zdrowia dla Dorianka. Póki co gorączki nie ma :-) , a jeśli chodzi o takie choroby u dorosłych to jest dokladnie tak jak piszesz. Ja sama mialam 26 lat jak dostalam ospę i bardzo zle to przechodzilam :-(
dziulka przypomnialas mi ,ze nie kupilam baterii do karuzeli :-( buuuu. Niezłe jaja z tym koncertem

emiliab ehhh te chlopy. Jak zawsze wiedza wszystko najlepiej

natolin aco to była za praca,ze mówisz ,ze juz jestes za stara? Już wiem – bylas modelką? :-)
A ja będę się zegnac. Starszy synus u tatusia na noc , malizna spi wiec malzyk otwiera winko , wlączymy filmek i jakos romantycznie spedzimy wieczorek . Prawie jak chata wolna ;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Doris stosunkowo udanego wieczoru życzę :-)
ALICJA w kapieli to Leane mi nieraz tylko "motorowke" odpala az babelki leca jakby sie woda gotowala
DORIS no jaja z tym koncertem bo to najwiekszy gwiazdor Francji. jak kiedys bedziesz miec ochote to wklep w google koncert Johny Hallyday to zobaczysz co sie wyrabia. a ja sie napalilam jak szczerbaty na suchary ze zobacze go juz niedlugo....
DORISKU tylko uwazaj zeby rodzenstwa nie dorobic Doriankowi w przyplywie romantyzmu
)
DORIS no jaja z tym koncertem bo to najwiekszy gwiazdor Francji. jak kiedys bedziesz miec ochote to wklep w google koncert Johny Hallyday to zobaczysz co sie wyrabia. a ja sie napalilam jak szczerbaty na suchary ze zobacze go juz niedlugo....
DORISKU tylko uwazaj zeby rodzenstwa nie dorobic Doriankowi w przyplywie romantyzmu
Kasia33
Doris miłego wieczorku ;-)
Emiliab ja też dostałam dzisiaj paczuszkę z pampkami, wczoraj z nestle nowy start i jeszcze wcześniej z hippa chyba. Mąż się nabija, że Pawcio tyle paczuch dostaje i nie chce wierzyć, że to za darmoszkę przysyłają
Emiliab ja też dostałam dzisiaj paczuszkę z pampkami, wczoraj z nestle nowy start i jeszcze wcześniej z hippa chyba. Mąż się nabija, że Pawcio tyle paczuch dostaje i nie chce wierzyć, że to za darmoszkę przysyłają

reklama
dawidowe
witam dziewczynki po ciezkim dniu. Przepłakałam cały i generalnie bez powodu. Chyba zaczyna mi byc ciezko samej zarowno fizycznie jak i psychicznie.
Alicja dzieki
wyrwałas mnie z tego letargu.
Mała marudna i ma czerwone poliki i juz sama nie wiem czy to zabki czy gluten czy mleczko 2. Nigdzie nieczego indziej nie ma. Poliki sa tylko czerwoniutkie jak u rosjanek ;-). Generalnie niewiele sie działo.
Alicja dzieki

Mała marudna i ma czerwone poliki i juz sama nie wiem czy to zabki czy gluten czy mleczko 2. Nigdzie nieczego indziej nie ma. Poliki sa tylko czerwoniutkie jak u rosjanek ;-). Generalnie niewiele sie działo.