reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ale temat :-D
moja jak sie skupi to czuć tak że szok :-D a najdziwniejsze że czasem smrodku co nie miara a w pieluszce miniaturowy bobek - liczy sie jakość nie ilość :-D

reklama
Zaaaapomniałam - dagisu witaj z powrotem!!!!!!
A dawidowe się totalnie obraziła?
Natolin ty stara? A co ja mam powiedzieć????????;-)

Aha,dostałam dzisiaj pampersy sleep&play ze streetcomu- 6 szt. A i kilka dni temu też dostałam paczkę z produktami gerbera:)

Ale się wq.... na męża. Normalnie, myślałam,że wybuchnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaczęłam mu opowiadać o tej aga-cince . Że nie miała robionego Ktg,bo w Anglii to nie jest w standardzie(tak jak pisała onesmile)a on mi wyskakuje,że PEWNIE NIE MIAŁA WYKUPIONEGO PEŁNEGO UBEZPIECZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!I że dlatego lekarz jej nie zbadał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noż ku.rwa mać!!!!!! Znawca się znalazł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mu spokojnie tłumaczę,że to nie chodzi o to,że lekarz jej nie zbadał, TYLKO,ŻE TAM JEST INNY SYSTEM OPIEKI!!!!!!!!!!!!!!! On swoje:brak ubezpieczenia! I że to niemożliwe,że w TAKIM kraju jest inaczej(czyt.gorzej),niż u nas!!!!!!!!!!! Mówię mu,że dziewczyna(onesmile) pisała tu,jak wygląda opieka nad kobietą w ciąży,a on: to wierzysz jej???????????? A ja: to co,tobie mam wierzyć,bo ty wiesz najlepiej,bo byłeś tam i rodziłeś??????????Noż normalnie jestem tak wq....że szkoda słow. Frogg wypij za mnie winko,cobym się uspokoiła

ALICJA cholero zaplulam se monitor:)) Leane wlasnei nieraz tez cos wygniecie ale ja nie daje za wygrana..mozecie sie osmiac ale zagladam do d...mlodej tak z dystansem czy tam cos siedzi jeszcze i jak zadre nogi do gory to ona kuma: "ahhhaa mama chce kupe, no to sramy!" . jak widze ze tam cos jest w srodku to naciskam i ma wylkezc:)))) przedwczoraj mloda jadla danko z 5 warzyw to dopiero bylo:))))))))) moja mama widzi Leane ze spowazniala i po cichu nad czyms "pracuje". mowi: ide przewinac krokodylka. to ja mowie: idz. za chwile: Magda chodz tu bo sie porzygam !!!(jak otworzylap ieluche) bylo niedosc ze zielono jakby trawy sie nazarla to smierdzialo okrutnie. i w koncu ja przewinelam a Leane miala taka zadowolona mine! Zeby bylo fajnie to usrala sie po sama pipke prawie do pepka.

hahahah nie no..mamy tematy!!! dobrze ze nikt obiadu teraz nie je:)

EMILIAB - ja wypije za ciebie piwo!!!!!!!!!!!! lece do lodowki:)

DZIULKA jesteś KOCHANA!!! :-*
FROGG właśnie miałam napisać do Ciebie jeszcze - żebyś się tym winkiem za bardzo nie spiła ;-) a co do spania na brzuszku to też bym miała schizy, więc Cię rozumiem.
a co do starości to chodziło mi o tę konkretną pracę, mimo iż od skończenia moich studiów nie minęło jeszcze 2 lata to jednak tam praca jest dobra na czas studiów :-)
EMILIAB to fajnie Ci, do mnie te cuda nie dotarły :-( i nie denerwuj się, faceci zawsze muszą wszystko najlepiej wiedzieć...
chciałam zapytać czemu sama się nie napijesz desperadosika, ale przypomniało mi się, że jesteś na diecie...

A tak a propo's kup, to najbardziej się"cieszę",jak Franek zrobi kupę w dopiero co założoną pieluchę:szok:! Noż kurka wodna! Nie mógł 5 minut wcześniej zrobić? Albo zasygnalizować,że chce,to bym zostawiła starą:confused2:

a mi dzisiaj Leane wyskoczyla z zawartoscia dupki PO KAPIELI !!!!!!!!!!!! jak lezala gola do ubrania podlozylam pieluche-nie zapielam nawet jeszcze!! noz kurna...

reklama
Ida czytałam twojego posta o szóstce i pierwsze co sobie pomyślałam- jakim cudem u takiego malucha już szóstki wychodzą :-D
haaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja czekałam która pierwsza się przyzna że ząbek najpierw przyszedł jej na myśl!!!!:-D:-D:-Dchociaż ja też już zaczynam schizować , że może ten katar i marudzenie to na ząbki - ale na moje oko ani widu ani słychu bieli na dziasełkach:/ a Wojtuś niech szybko "wypuszcza" śliczne jedyneczki, bo życzę żeby te objawy były właśnie ząbkowe!!!
Kasia33 gratuluję synowej! Ja też już mam synową "zaklepaną";-)

onesmile jak będziesz odwiedzać Idę,to proszę dać mi znać! Przyjadę-a mam blisko:tak:
zaklepana, zaklepana:-D tylko niech mój zięć kochaniutki prześle trochę sennych fluidków Ince, bo ciężka noc dzisiaj będzie chyba przez ten nosek zatkany...
no i chyba jednak najpierw się we dwie spotkamy;-)ale to dobrze bo obmyślimy imprę powitalną dla onesmile:-D

pierwszy raz od ponad tyg mamy przeboje z uśpieniem Misi... nie żeby przeszkadzał mi brak czasu dla "małżonków" (jak zazwyczaj) tylko nie wróży to dobrze ani dzisiejszej nocce ani jutro mojemu "dyżurowi" przy córze (M na dniówkę idzie)...
ogólnie nastrój do ...dołka... zakopałabym ale betonu brak, a jak go nie zaleję to pewnie zaraz krety podkopy porobią i dupny nastrój wróci...
eh, nie lubię być sama na tej wsi,,, ani na spacer gdzieś pójść, bo brak tras spacerowych, ani przygarnąć kogoś do towarzycha... już mi się wszystkiego odechciało...
ale żeby nie było że sie poddaję : rozweselacz w użyciu:-Da drugi czeka na barku w kuchni;-)

Do góry