reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Czarodziejka ,gratki z okazji szósteczki:***
Miniu,na wsi było fajnie,ale męcząco;)- dwa berbecie do zabawiania,w dodatku moja gwiazda dawała czadu,więc stwierdziłam,że dosyc tych "wywczasów" i uciekłam im do domku;)).
No ,właśnie,gwiazda tez zepsuta,od dwóch dni nic jej nie pasi,a wieczory to juz w ogóle masakra,dlatego nieraz znikam z forum wieczorem nawet bez pożegnania,bo nie ma szans.Daaawno juz taka "zacofana" nie byłam...:((((.
Zresztą,jak się wstaje o tej porze,co my,to trudno jeszcze wytrzymac do przyzwoitej "dorosłej " wieczornej godziny...:(((

reklama
Hej dziewczynki.Z tego co widzę nie tylko moje dziecko się popsuło :wściekła/y:
Daje czadu. W nocy się budzi, w dzień co rusz płacze. Wczoraj nawet na spacerze co chwilę wyła syrena i tylko na rękach się uspokajał. Masakra jakaś. Płacze, płacze i płacze. Nie wiem co jest grane. Czyżby skok?

No,właśnie,musze znów przypomniec sobie te terminy skoków...ale u nas to chyba raczej zębole...szczerze mówiac,to jestem tym juz wykończona...zaczęło sie ,jak skończyła 3 miesiące i tak do teraz - raz lepiej,raz gorzej.A zębów ani widu,ani słychu...Eech,ile jeszcze to dziecko się bedzie z tym męczyć?:-(

hehe a mój małż nie kąpie Filipa-mówi, że się boi bo jest niedelikatny..
mój nie ma wyjścia, bo to ja nie kąpie Piotrka, aż wstyd przyznać, ale jeszcze ani razu go nie kąpałam :-D
hehe... ja już nie :) miałam 20 lat
ULISIA tak,tak, pamiętam czym się zajmujesz. nie wiedzieć czemu źle policzyłam lata :-D choć matma to zawsze była i jest moja dziedzina.
witam się o świcie. jakaś taka niewyspana :-/ ale w miarę dobry humor mam.
MALUTKA,HAPPYBETTI oby dzieci się naprawiły!

Dzięki ,Natuś:)!U nas za oknem ładnie się robi...na pewno dziś długi spacerek zrobimy:)))- jakos trzeba zabic czas,a poza tym na spacerku jest grzeczna- ślepka otwarte szeroko,podziwia swiat,jak sie nawdycha swiezego powietrza ,to zasypia:).Jeszcze w poniedziałki w takim duzym lumpie wyprzedaz towaru- 1 zł za kg;))- a ja kompletuje materiały na patchworkowy pledzik dla Amelki,w planie tez dla Zuzi i Kalinki,bo Marika już swój dostała:).No i paczuszka na poczcie do odebrania- ni ch...y nie wiem,skad może byc,bo z bobovity też już dostałam...:confused2:,no,nic to- tym większa niespodzianka,nie?
Muszę tylko pamiętac,żeby wziąć aparat na spacerek,to cyknę parę fotek wiosny w parku:)
Życze wszystkim tak fajnego nastroju,jaki ja mam teraz,mimo niewyspania:****

witam o poranku:-)
u nas nocka jak zwykle 3 rano "cos mi nie pasuje musze mateczke obudzic co se bedzie kobita spala"i tak sie pobawil do 4 wiec ok ja wygralam:-)teraz spi ale znajac zycie zaraz bedzie kogucik spiewal bo kupa przeszkadza;-)
happybeti myslalam ze odpoczelas troszke.jesli chodzi o te zebiska to my mamy to samo tez od 3 mies i jedziemy z tym do teraz a zebolow ani widu ani slychu:-)
wszystkim nie wyspanym mamuska imagesCANDD3CQ.jpga dla lubiacych mleczko tez sie cos znajdzieimagesCA8EAJA9.jpg

dla majacych dzis wizyty wszelakiej masci imagesCAZOM8SX.jpg trzymamy:-)

my dzis leniwie prasowanko,prasowanko i jeszcze raz prasowanko:-)

witam się w małej chwili wytchnienia. Ja czuję się lepiej, tylko jeszcze kaszel męczy, ale za to Wojtek.... SZOK.
Dawno mi tak nie dal w kosc, chyba tylko na poczatku kolkami. Drze sie non stop no chyba, ze na rekach i do tego spiewac trzeba, chce tylko do mnie nawet babcia go nie jest w stanie uspokoic, a A. wyjechal na 4 dni - praca.
Bylam znow u lekarza, bo maly jezor mial na wierzchu ledwo co oddychal ciagle sie dlawil slina i byl taki slaby, ze przez rece lecial doslownie. i co? ZEBY ZEBY ZEBY......... ida.
Dziecko zdrowe jak rydz, ale goraczke ciagle zbijamy bo 38 ponad, kupy wodne, az trysnelo, na szczescie tylko dwie wczoraj, ale piersi odmawia, marudzi placze. to jest jakis dramat, w ncoy sie 29 razy budiz............ a ja nie spalam wcale. boze kiedy mu te zerby wyjda, bo oszaleje...... lekarz kazal sie uzbroic w cierpliwosc, ze to moze jeszcze potrwac, ale podobno juz blisko u Wojtka naszego dziasla jak galareta. wiec czekam

strip biedny Wojtus:-(slonko probuj spac choc 10 min jak maly ma drzemke.wysylam przytulaski i dobre fluidy!!!
happybeti ja mam do 8 wrzesnia macierzynski:-)wiec jeszcze duuuuuzo czasu do powrotu do pracy:-)

reklama
Miniu, Betti współczuję nocek i zaciskam kciukaski coby sie dziecie poprawiły ;-)

Ulisia super że koszulka sie sprawdziła :-D ! mi by sie przydała z napisem: "Moja mamusia wie najlepiej" :-D

Strip fajnie że przynajmniej znasz przyczyne spsucia sie Wojtusia ;-) współczuję nocki, mam nadzieje że synkowi szybciutko ząbki wyjdą i da mamie odetchnąć. A tata musowo musi mamusi wynagrodzić ten wyjazd :-)

u nas od rana Iśka sie drze, przynajmniej znów zaczyna z nami rozmawaiać :-) dziś ma faze na tatatata dadadada :-) a czemu nie mamamama? buuuu.... musze z nią poważnie porozmawiać :-D

Do góry