reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
iduś to męża wina! za słabo całował, dostatecznie nie dogrzał i to dlatego! :-D ja bym go opierdzieliła :-D
no jego wina, niezaprzeczalnie = na nocce był:-Dtylko ze nie bardzo mam w zwiazku z tym podstawy do oprdzielania...:-D

Dawidowe, ja mam tatę marynarza i u nas to norma, że wszystko naprawiałyśmy. Ja mam nawet swoją własną wiertarkę udarową i klucz do kranów, hehe ;-).

Dzisiaj się nie wyspałam, zasnęłam chyba o 1-szej. W nocy wylazłam na balkon szukać tego wielkiego księżyca, ale chmury były.

Ale mam dla Was wiadomość: JEST JUŻ WIOSNA!!!
ja już kiedys pisałam że wychowywała nas mama, więc siłą rzeczy musiała sie zapoznać z "męskimi" obowiazkami, a przy tym i ja co nieco podpatrzyłam;) zresztą mnie zawsze kręciło majsterkowanie i inne takie kombinowanie:-)
a, no i dzięki za news:-Dchwilę prędzej w DDTVN usłyszałam i aż w kalendarzu sprawdzałąm bo nie wierzyłam ze dzisiaj już 21!!! macierzyństwo...:-D
a spać też poszłam o 1...
"tak i dziś wielkie topienie marzanny"-mam nadzieje, ze w tym roku mi odpuszcza hehe
ja odpuszczam:-D

czarodziejka, jaki piękny twój suwaczek dzisiaj!!!!!!!!! ta 6tka to taki moment przełomowy, jak dla mnie, więc naprawdę meeeeeeeeeeeegaaaaaaaaaaaa gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ola miała dzisiaj wyjść już z Wikim do domu ze szpitala, ale niestety jeszcze muszą zostać... a ja nie mam jak ich odwiedzić przez to prdolone gardło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit: czy któraś z was mogłaby wejsć na zamknięty i dać znać czy ten cholerny link w końcu działa??????????? bo oszaleję przez tą swoją tępotę:crazy:jak nie działa to sie poddaję!!!!!!!!!!!!:cool:

No to zadzwoniłam i mamy przyjść po 12. Pani w recepcji powiedziała że nie ma prawie wcale dzieci.Mierzyłam też temperaturę małemu ale chyba mam przewrażliwione ręce bo ma 36,6.

chcialabym wam pokazac nowa metode na usmierzanie boli porodowych;-)
PA204276.JPGz wiadomych wzgledow nie wklejam calej fotki:)mimo ze byl usmiech ale to pomoglo zzo a nie aku!
to bylo w zestawie do porodu:)mialam jeszce w pietach ale sciagneli tylko na czole zostala do samego konca porodu no niby relaks;)relaks to ja mialam jak myslalam o mc donalds i zestawie:)

Witam Was w tą wiosnę ;-)

ida dzieki,no właśnie dziś tez zadnej nowej kropki więc chyba z górki ;-). gardelko? Uuuu no to oby Ci szybklo przeszlo i broń Boze się nie rozwinęło!
dziulka Ty jestes po rozwodzie a idziesz do spowiedzi?!
Czarodziejka gratuluję ukonczenia pół roczku
emiliab diabelski dzień Jakuba masz dziś , oby on sam był jak aniolek :-)
happybeti i malutka oby dzieciaczki szybko się naprawily :-)
strip oby już wyszly Wojtaszkowi te zębiska!
Alicja fajnie ,ze Izunia już tak fajnie gada. Mój nawet nie tatuje i nie babuje , Ciagle słysze tylko guli guli guli – wtf?
Natolin plan na poranek masz niezły i trzymam kciuki za jego powodzenie ;-)
frogg oby wszystko było ok z Fifolem
kasia zdróweczka dla Pafffulka i trzymam kciuki
efa współczuje niewyspania
miniu hahaha dobre!

Zaryspiście po prostu, młodego siśki postanowiły uciec bokiem pieluszki poszłam go całego przebrać ściągam body a on pod ramionami ma mega placki z jednej i z drugiej strony. Wczoraj dałam mu nurofen i chyba to jest reakcja alergiczna. Jestem zła na siebie że mu go dałam:(

Witam wiosennie! :-)

Nareszcie wiosna przyszła aż od razu mi cieplej się zrobiło :-):-) Pogoda narazie ok więc myślę że jakiś spacerek zaliczymy :-) A nocka standardowa - o 3ej mleczko + kilka razy wkładanie smoka + płacz o 7ej (żeby mamusia wzięła do łóżka) i spanko z nami w łóżku do 8ej :-) Jak w zegarku... :eek:

czarodziejka gratki z okazji szósteczki!
kasia trzymam kciuki za wizytę!

Hej!
A ja dziś się super wyspałam. Laurę nakarmiłam na śpiocha o 22.00, a potem pobudka była o 4.30. Przy okazji jedzenia poszła kupa, ale o 5.30 już spała. Następna pobudka po 10.00.
Wczoraj wieczorem jak zrobiła kupę to w trakcie zmieniania pieluch musiała zrobić niespodziankę i 2x dorabiała kupsztala, a potem jeszcze się zesikała.

Czarodziejka gratuluję 6.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, za naprawienie się dzieciaczków, a chorowitkom zdrówka życzę.

reklama
Do góry