reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Miniu a nas też dziś słonko świeci,ale dziękujemy bardzo - im więcej tym lepiej :-):tak:

Zapomniałam wam napisać wczoraj- pamiętacie jak pisałam,że poparzyłam sobie twarz? NO to nie ma już śladu,baaardzo szybko wszystko się zagoiło,jestem w szoku!

reklama
Miniu,dla Ciebie to nawet wielki termos,tylko musimy wymyslic jakis posób na ekstrabłyskawicznego kuriera:).
Ida,a z tego ,co wiem,to Ty jakos strasznie daleko od Stargardu nie mieszkasz,więc może w którys piękny weekend pofatygowałabyś się osobiście (z Inką i małżykiem,ofkoz;)).To samo Emiliab,cass,co?Eeech,rozmarzyłam się....taki mini zlocik u Włocha na tarasie:).Ale by było czadowo:)))!

mialam wam napisac co wczoraj odwalila jedna dziewczyna na placu zabaw!!!otoz przyszly sobie trzy dziewczyy z wozkami na plac zabaw i usiadly kolo mnie na lawce. widac ze to jakies mlode mamusie bez doswiadczenia. jednej dziecko nie chcialo zasnac wiec ona z tekstem do innych "pewnie ma mokro wiec nie zasni mi a przeciez nie bede z nia kursowac do domu i z powrotem!!"..no i wziela rozpiela pokrowiec o wozka, rozebrala dziciatko i PRZEBRALA NA DWORZE!!!!!!! dodoam ze u ans bylo jakies 12 stopni tylko...mi az bylo zimno jak siedzialam w kutrce a ona przebierala dzicko we wozku. SZOKKKK!! no i to dziciatko jak slyszalam mialo jakies 1,5 misiaca:(achhh glupota ludzka nie zna granic...

u nas tragizmu ciąg dalszy, mały się czuje lepiej, wrócił na standardowy tryb marudzenia, ale przez to rozbestwienie w chorobie, to teraz TYLKO na rączkach, inaczej ryk... no i kaszle jeszcze więc syrop dajemy. piszczy non stop, a noc była koszmarem, NIC NIC NIC NIC a NIC nie spałam ;( :-:)-:)-:)-:)-( jestem w rozpaczy dosłownie. mał do godziny 23 miał kilka pobudek, dwa pociągnięcia cyca i dalej "śpi", a później wiercił się całą noc, ciągnął co 15 min dosłownie raz dwa i dalej niby spanie, a ja nie miałam jak oka zmrużyć. a o 5 nad ranem jeszcze mega kupa, wszystko do prania, więc się rozbudził, teraz A próbuje go uśpić. Wczoraj spał z nami i dzisiaj mi nardzo współczuje, przyda mu się taka lekcja! wybaczcie, że nic nie odpisuje na wasze posty, ale serio nie mam siły chciałam tylko wpaść i się wyżalić, bo jestem załamana tym Wojtkowym zepsuciem. Jak ja zazdroszcze wam przespanych nocy, oddałabym wszystko za jedną taką chociaż. W dzień nic nie mogę zrobić bo mały na mnie wisi, jak nie ręce to cyc.... ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nerd:

ewelina właśnie doczytałam.... o kur........a !

Czarodziejka suuuper ze wszystko sie zagoilo!
Happybeti trzymam za slowo z tym terosikiem:)co do spotkania ja tez nie mam tak daleko;)tylko 700 km to prawie nic;)

wlasnie jak juz pisalam trzeba znalesc jakies miejsce gdzie byloby najlepiej dla wszystkich mamusiek i sie spotkac!dziewczyny myslcie nad tym fajnie byloby tak spotkac sie z szkarabami gdzies:)wiem ze nie wszystkie dadza rade ale moze chociaz jakas wiekszosc?co wy na to?ja proponowalam danie ale nikt nie chce :(

Strip przytulam!hmmm...moze Wojtus dolaczyl do al kaidy?i dostal prykaz teroryzowac mamuske?tu jest kilku terorystow i terorystek.trzymam kciuki aby bylo lepiej!!

Ostatnia edycja:
Ida,a z tego ,co wiem,to Ty jakos strasznie daleko od Stargardu nie mieszkasz,więc może w którys piękny weekend pofatygowałabyś się osobiście (z Inką i małżykiem,ofkoz;)).To samo Emiliab,cass,co?Eeech,rozmarzyłam się....taki mini zlocik u Włocha na tarasie:).Ale by było czadowo:)))!
no daleko to nie, setka z małym okładem;) no i bardzo chętnie!!! tylko że wszystko uzależnione od pracy męża... ale gdyby jakis zlot sie szykował to wyślę swoją terrorystkę na jego zmienników - nie będą mieli wyjścia, na pewno ustąpią al kaidzie i męża zastąpią!!!
wlasnie jak juz pisalam trzeba znalesc jakies miejsce gdzie byloby najlepiej dla wszystkich mamusiek i sie spotkac!dziewczyny myslcie nad tym fajnie byloby tak spotkac sie z szkarabami gdzies:)wiem ze nie wszystkie dadza rade ale moze chociaz jakas wiekszosc?co wy na to?ja proponowalam danie ale nikt nie chce :(
miniu, ja bardzo chętnie...ale finansowo nie da rady... nie w tym roku...

reklama
miniu,Natolin dzieki!
Miniu ja to mam do was chyba wszystkich daleko,a do Danii to już...łoooj :-D jedynie jezeli dobrze pamietam to do Rysi mam blisko bo ona też z woj.świętokrzyskiego tak jak ja.
ewelina aż mnie zmoziło,mnie by sie pewnie oberwało od laski,ale nie wytrzymałabym i bym ją najzwyczajniej zjeb..a..:wściekła/y:
Strip a jak butelka u was? NIe da się malego przkonać na kilka karmień butlą,tak żebys mogła odpocząć a ktoś by nakarmił? Żebyś nam w jakąś depresję ze zmęczenia nie wpadła kochana?Martwię się o Ciebie...:-( Dobrze chociaż,że ta kupa teraz jest,nawet jeśli trzeba wszystko prać...ale ważne ze jest:tak:

Do góry