reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ale Dziuluś ja jestem skromna:)!! Poza tym podchodzę do tego w ten sposób że ja już mam męża, mam to co chciałam, a to wesele to tylko takie dopełnienie i nie chce jakiś sukni z kosmosu to wydaje mi się nie dla mnie...
Dobrze, że chociaż Natolin się podoba:*
wieesz to rzecz gustu. tyl tej sukni mi sie nie podoba wcale u gory, zbyt rozwiany ale to juz tak jak mowie kwestia gustu. jedynie co ci radze przymierz suknie cos na ten skromniejszy styl ale przymierz tez cos bardziej wybujalego i prownaj. ja tak zrobilam -przymierzylam kiecke model tzw princessy i wygladalam jak w pizamie:)))))) a jak przymierzylam to co na zdjeciach to od razu wiedzialam ze to jednak musi byc to i babka w sklepie tez mowia: pani wysoka i psotawna to trza sie pokazac! no i kiecka moja jaka byla taka byla tylko szkoda ze na slubie mialam wiecej o 13 kilo niz teraz. na niektorych fotkach mi cycki wyplywaly:p

MAKUC ja widze twoje posty dlugie- porawilas sie w koncu:)))
IDUNI posty tez widze:))) i slepi tez je widza hihih:))) (zarcik)

Ostatnia edycja:
reklama
idę spac bo mi się w oczach mieni. Napisałam jednego posta a w tym czasie 2 strony się naprodukowały. :p

Alicja tylko mój M. ma dwie lewe nogi:p jak on to mówi, jak szalony jack pirat:D
Więc nie wiem czy dwa na dwa da radę:) chyba że na wstępie pół litra zarzuci:D

mój zanim zaczął tanczyć też musiał sobie strzelić :-)

Idusiu kochanie ja Cie mocno, mocno przytulam :* widzisz ja mysle że te nasze dzieci to jakiś spisek uknuły przeciw nam ;-)

mała mi teściowa przemówiła ludzkim głosem? ja bym padła z szoku ;-) mam nadzieje że jej tak już zostanie :-)

frogg Fifolek chyba lubi być przebierany - mały strojniś Wam rośnie ;-)
Niech lepiej spasuje z tym przebieraniem bo rachunk za wodę to chyba pobijemy za wszystkie czasy.
A co do teściowej to nie te święta co by ludzkim głosem zaczeła mówic
a kiedys ktoras pisala o kapuscianej- owszem schudla duzo a nadrobilam dwa razy tyle!!! po kopenhaskiej prawie 2 lata mi sie efekt trzymal i gdybym sama nie zaczela ZREC to bym byla laska. a tak to jestem SLUP !
że cooooo ??? jaki znowu słup??
Dagisu my robiliśmy taki "taniec z niespodzianką" ;-) wyglądało to tak że zaczęliśmy walcem przy "Nothing else matters" Metallici, po refrenie zaczęło sie "ciąć" - polecam program audiacity ;-) - później była cza-cza przy "Sexbomb", rumba przy Whitney Houston, następnie quickstep już nie pamiętam przy czym i na koniec znów metallica ale już zwykły przytulaniec :-) wyszło rewelacyjnie!!!

a sukienka fajna, taka troche "inna" ja myśle podobnie jak Dziulka że pięknie byś wyglądała w sukni w stylu księżniczki, ale to Ty masz sie dobrze czuć :tak: ja miałam "rybke" i zdaje sobie sprawę z tego że nie każdemu by podpasowała bo to cholerstwo obcisłe ale tak mi sie spodobała że musiałam ją mieć. I czułam się w niej wspaniale. Życze Ci a byś i Ty w swojej czuła się pięknie i wyjątkowo :tak:

No to wymiataliście :)) u mnie rybka odpadła bo mam odstające kości miednicy i byłoby je widać:(( ale za to pani która mi szyła suknię doradziła coś innego, przespalam się z jej pomysłami i z 5 modeli poskładałyśmy jedną:)

Oj Dziulka widziałam na nk nic tam nie wypływało wariatko! A z 13kg mnie to tylko się cieszyć:)

to sie przyjrzyj naj ednej fotce slubnej jak siedze a maz stoi obok to mi "boczek" sie wylewa spod pachy! wrrr i dojary na pol metra!:)

FROGG -mowie SLUP bo LASKI ze mnei jeszcze nigdy nie bylo
DAGISU -ja ci poradze krotka-przymierz modele skromne i wybujale bardziej i porownaj i sama stwierdzisz a czym sie czujesz najlepiej.

ALICJA -doskonale hierarchia:))) wiec ja jestem SLUP

wiecie co?? od tego upalu kataru dostalam!!!! juz nieraz tak mi sie zdarzylo.

sarisa, Efa, Ida dzięki za pamięc.
Nie piszę na głównym, bo nie mam czasu. Cycanie coraz krótsze, Artek szybciej się najada to i mniej czasu na Internet... a jeszcze marchewki trzeba podlac ;-)

Dzisiaj "straciłam" przyjaciół- albo tak o nich myślałam, szkoda czasu na rozpisywanie się o szczegółach, ale ludzie okazali się zwyczajnie zawistni... kupujemy nowy samochód, a oni nie widząc go tak zaczęli krytykowac i dogadywac... szkoda słów, sami kupili kilka miesięcy temu, tańszy i starszy i chyba ich to boli- bez sensu, ludzie są dziwni w dzisiejszych czasach.

Ustaliłam z szefem termin powrotu do pracy na przełom maja/ czerwca, sprawdzona niania zaklepana od sierpnia, opieka do tego czasu spada na mojego męża, a potem ciocię i mamę :-)

Tyle z newsów u nas. A! Artek waży już 9 kg i dziś pożegnaliśmy się z huśtawką FB Ocean's Wonders :-( Nie wiem jak teraz będę jeździła rowerem, bo on się wtedy w niej przez 45 minut bujał- jakoś damy radę, niestety odchudzanie marnie idzie, trzeba skończyc z podżeraniem o 4 w nocy :-D

reklama
Alicja dziękuję:) Mam nadzieje, że jeśli już będzie to wesele to tak właśnie będzie i będę czuć się wyjątkowo:)
A co do sukni rybki to trzeba mieć jeszcze taką figurę jak Ty masz!!
Oj rozmawiajmy tak dalej to od jutra głodówkę zastosuje!! Nakręcacie mnie, powiem wam że czuje się zagubiona w tym całym bałaganie. Nic nie jest takie poukładane jak powinno. Już dawno powinniśmy mieszkać w tym naszym mieszkaniu. Stoi sobie tam takie puste! Wiecie jakie jest ładne:)
No i tak z jednej strony mega chce a z drugiej boje się, boje się tych kłótni z małżem. Z tym weselem też nie pokolei. Uparłąm się w sumie ja przy tym żeby wtedy zrobić tylko cywilny, a teraz miałabym już z głowy. Następnie te moje grubości, nigdy tyle nie ważyłam. M. chce mnie dotknąć a ja go odtrącam-już się zaczyna wkurzać!! W ogóle przez tablety spadło mi libido, no i to siedzenie w domu! Do pracy nie chce iść bo to by się wiązało z zostawieniem Alusia teściowej, i nie daj bóg pierwsze co y powiedział to baba! Ale z drugiej brakuje mi ludzi!!
Na jutro mam zaproszenie na babski wieczór no ale co jak mam okazje iść to ja nie mam ochoty..dlaczego? Czytaj wyżej - jestem gruba i źle się czuje w swojej skórze. M. mówi że gdyby jemy coś przeszkadzało to by mi powiedział, ale ja boje się że on tylko sobie tak mówi!!

Do góry