reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
A to masz rzut beretem.Ja mieszkalam kiedys niedaleko Zielonej ,w Glogowie jak bylam mala.Teraz do Polski mam1000 i nienawidze podrozy samochodem tak strasznie mi sie dluzy zawsze.

dzien doberek moje panie !!!
ja dzis w domku:tak:
wlasnie wyszykowalam starsza do szkoly
i ide sobie kawke zrobic i male porzadki..
pozniej jade do poco kupic dla mlodej lozko:tak:
cosik takiego chce kupic
http://www.poco-domaene.de/warenwirtschaft/poco-artikel.html?aid=166&produkt=Stauraumliege

zeby szuflady byly na klamoty jej...

ja do polski tez mam blisko bo 360 km
takze 3 godz jazdy..to na wekendy mozna smigac haha..

no nic zycze milego dnia wszystkim pa !

ja jestem spod Gdanska...mam niecale 500 km.jedziemy ok 6h. zazwyczaj na wieczor jedziemy zeby ruchu nie bylo...cala droge napiete miesnie mam bo raz boje sie ze sarny wyleca,dwa ze wpadiemy w jakas dziure,a trzy ze kogos potracimy...moglabym ksiazke napisac co juz nie raz mielismy pode droga!!! maskarka!!!! 100 lat za murzynami te drogiw polsce sa...

Dzis musialam mloda busem zawiezc... odebrac rzecz jasna tez...ale troche ruchu dobrze zrobi ;) posprzatane mam,pranie sie pierze,sniadanie zaliczone ,poczytam jeszcze chwile i za prace sie biore...koncowke mam i tak juz drugi dzien olewam :-D

Madzia lozko w bialym kolorku mi sie podoba :)

Gabinia szrokiej drogi!!!

No i dupa bylam w poco i akurat tych lozek nie ma:no:
szkoda,a zawsze byly...
ale wypatrzylam na ebayu i chyba po niedzieli zamowie
tylko jeszcze nie wiem ktore wybrac..:crazy:
cos takiego chce

Bett Kinderbett Laura Kiefer Massivholz 90 x 200 bei eBay.de: Betten (endet 01.04.11 17:33:49 MESZ)
Bett Kinderbett Funktionsbett Kiefer Massivholz bei eBay.de: Betten (endet 16.04.11 12:21:54 MESZ)

tez fajne sa bo 2 osoby moga spac jak ktos przyjedzie to i miejsce jest...:tak:

spijam kawke po obiednia
a m skreca krzesla :tak:

ciekawe jak sprawy gabini...ktoras z was sie z nia spotyka moze??

Pozdrawiam :-)

Takie jak to drugie lozko to ma moja bratanica i faktycznie super sie sprawdza jak przyjedzie do niej kolezanka bo razem spia i kazda ma swoje lozko wiec bardzo sie ciesza.

Ja sie z gabinia nie spotkam, bo rozlozylo mnie straszne przeziebienie a do tego pracuje z domu wiec jestem nie do ruszenia z domu. Ciekawe jak jej tam pojdzie.

bluetooh to zdrowka ci zycze,zeby szybciutko chorobsko poszlo...

tez mysle nad tym lozkiem drugim bo tez sa po srodku szuflady na rozne klamoty mlodej by byly :tak::tak:no zobaczymy ona mowi ze chce te drugie :tak:

reklama
Madzia wzielabym to drugie...mam w planie jak bedziemy mieli nastepne mieszkanie wlasnie takie z szuflada mlodej kupic dodatkowym lozkiem-szuflada :) moja znajoma ma takie i jeszcze idzie zrobic tak ze na rownej pozycji sa oba lozka i ma sie takie loze jak w sypialni-180 cm :)

ja mam dylemat czy zamowic te buty-doradzcie!!!

Dzis umowilam sie z nianka-jutro wyjscie ze znajomymi :)
a za chwile bede upajac sie winkiem i zapowiada sie mily wieczor z moim A ;))))

Do góry