reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

reklama
Majka, wiesz, że mi to tez juz przyszło do glowy?:) To taki nasz stały "punkt programu" na trasie do domu - czy to po wizycie we Wrocławiu czy gdzies poza Wrocł. Jedyne miejsce, gdzie mozna nakarmić i przewinąć dziecko w ludzkich warunkach.

Joanna, Franulec ruszył z jedzeniem i rośnięciem jakieś 3 mies temu. Ostatni miesiąc to juz absolutny rekord - przybrał 700 gr!! Jak noworodek:) Śmiejemy się w domu, że mały zaczyna nadrabiać wagowo:)

Franiu ma właśnie rehabilitację, słyszę jak tam sobie "gada" z panią rehabilitantką:)

wieki tu niezaglądałam aż mi wstyd .... Franko tak urusł aż miło patrzeć na focie którą wstawiłaś . cud ,miód i maliny . zobacz byłas w sosnowcu a ja tu mieszkam :-) gdybyś kiedyś cośik potrzebowała z s-ca służe pomocą . A cio u was z tym jedzonkiem? napisz coś wiecej bo u nas z tym też nieidalnie .

Andzia, sosnowiec w planie w następnym tygodniu:)

Joanna, oby:)

Własnie dostałam mailem najnowszą diagnozę od p neurologopedki i zalecenia odnośnie kolejnych "pomocy naukowych".
Musze chyba jakąś osobna szafkę wygospodarować na te wszystkie frankowe rzeczy:)

Franowa mama to bedziesz niedaleko mnie

a co do rzeczy wspomagajacych rozwoj to ja juz czasami nie mam gdzie ich trzymac

Andzia, jeszcze nie wiem, jutro po południu mam dzwonić i dowiem się dokładnie.

Kunda, podpowiedź cos może. Cos, co się u Was sprawdziło super.

np do nauki raczkowania u nas sprawdził sie super tunel, ponadto duza piłka do skakania, mata z kolcami a ponadto to mnostwo rzeczy ale juz bardziej skierowane na motoryke mniejsza

reklama
Ale co na motoryke mniejszą? Ja muszę kupic kilka rzeczy, są one dośc drogie i tak sie zastanawiam co wybrac. Podpowiedz cos konkretnie prosze (link itd)

Do góry