No,nie było "powtórki z rozrywki"
- wstała 5 minut później...Teraz obie nie śpimy,bo ona nakarmiona,przewinieta,maltretuje Abdullacha w kołysce,a ja ,cóż...zrobiłam sobie kawę i siedzę...nie wiem,co robic...może,jak Alicja,pozwolę jej na drzemke ok. 18,a kąpać i kłaść spac będziemy później.Co do ubierania czy to po kąpieli,czy na spacer,to jest mega wściekły ryk...A do niedawna było tak spokojnie...no,cóż...i do tego trzeba przywyknąć...
Wczoraj wreszcie pamiętałam,żeby kupic nowe smoczki,bo ten stary kauczukowy to porażka juz była-jakies kłaki wiecznie sie robiły przy nasadzie- chyba Emiś kiedyś pisała tu,że ma z tym Nukiem podobne akcje.Teraz wzięłam zwykłe silikonowe z Rossmana,widze,że trochę może musi sie przyzwyczaić,tzn. ssie chętnie,ale wciąż wyciąga z buzi i ogląda z takim zdziwieniem
.
Strip,jeszcze raz dzieki za miłe słowa i zaufanie ,ale to nie tylko ja jestem tu doświadczoną mamą- dużo wśród nas takich,które maja drugie dziecko- Miniu,E-lona,Emiliab,Doris,Joli,Cass,Pszczylaszczka,Aniawa-to tak na szybko z pamięci,pewnie są jeszcze inne
,a ja,cóż- sama musze sie niektórych rzeczy uczyc na nowo,no,bo wiele sie zmieniło od czasu,gdy miałam Tomira i Maksia- schematy żywienia przede wszystkim,teorie wychowawcze(tu akurat podchodzę z dystansem- raczej kieruję sie własnym sercem przede wszystkim i troche rozsądkiem
)...jakoś byłam bardziej pewna siebie i tego,co robię,jak byłam młodą mamuską- fakt,chłopcy byli zdrowi jak rybki,to tez inaczej...Ale jak moge i czuje się na siłach,to chetnie służę radą- po to tu jestesmy,żeby sie nawzajem wspierać
.Trzym sie
.I mam nadzieję,że Wojtus naprawdę już się "naprawił".
Dawidowe,WIELKIE GRATKI DLA LAURITY
***.Jejku,jak ten czas leci...Twoje dziecko juz samo wstaje...niedługo bedzie biegac...szok
))!

Wczoraj wreszcie pamiętałam,żeby kupic nowe smoczki,bo ten stary kauczukowy to porażka juz była-jakies kłaki wiecznie sie robiły przy nasadzie- chyba Emiś kiedyś pisała tu,że ma z tym Nukiem podobne akcje.Teraz wzięłam zwykłe silikonowe z Rossmana,widze,że trochę może musi sie przyzwyczaić,tzn. ssie chętnie,ale wciąż wyciąga z buzi i ogląda z takim zdziwieniem
Strip,jeszcze raz dzieki za miłe słowa i zaufanie ,ale to nie tylko ja jestem tu doświadczoną mamą- dużo wśród nas takich,które maja drugie dziecko- Miniu,E-lona,Emiliab,Doris,Joli,Cass,Pszczylaszczka,Aniawa-to tak na szybko z pamięci,pewnie są jeszcze inne
Dawidowe,WIELKIE GRATKI DLA LAURITY