Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dawidowe czy podawałaś linka do kojca,który kupiłaś? Jak nie,to bardzo cię proszę. Przymierzam się do kupna i każda opinia jest dla mnie cenna:-)
czarodziejka zdrowie jest najważniejsze. Dieta poczeka:-(. Duuuuuuużo zdrówka dla całej Twojej rodzinki :*
a z kim ma się solidaryzować? z listonoszem?My po przespanej nocy :-) Od razu człowiekowi raźniej na duszy. Tylko dlaczego moje dziecko solidaryzuje się z tatusiem i wstaje o 6?

heh, no całkiem jak na początku znajomości;-)chociaż i tak nie, bo wtedy "zapas" był na wszelki wypadek zawsze blisko, a teraz zeby sie nie kurzyło to się kładzie gdzieś "na wierzchu" a potem diablisko ogonem przykrywa...czyli noc nie należy do straconycha tak w ogóle to Iduś trzeba kupić większe opakowanie i blisko łóżka trzymać...ehhh amatorzy
![]()

tego to ja się domyśliłamidus embrio wizelo sie od embriona
ale i tak mnie to fascynuje bo pierwszy raz słyszę o takiej ksywce dla dzidzi:-)
a Rzutka nie miała już wracać do pracy? jakąś nianię przyjęła jakiś czas temu przecież, może nowe obowiązki nie pozwalają jej zaglądać do nas:-(kurcze, RZUTKA też nas jakoś zaniedbuje!
i chyba oszalałaś kobieto jeśli myslisz że da sie streścić to co napłodziłysmy;-)

ida a co to jest Edek Białe Ucho?
Witaj dorisday, milo, że do nas dołączyłaś, napisz kilka słów o sobie:-):-):-)Noooo helloł
Dzięki Bogu jeszcze mnie nie zapomniałyscie ;-)

juz trzy razy go dzisiaj odwiedziłam

Witaj dorisday, milo, że do nas dołączyłaś, napisz kilka słów o sobie:-):-):-)
margerrita a co to za dołki w połowie tygodnia?
dawidowe ja bym się stawiała pipom z kadruff, ale ja wredota jestem ;-)
Spoko spoko ja wredota tez jestem i mam zamiar a zeby im szczeki opadły to ja im pokaze ze mam ale tylko pokaze a miec tego nie musza bo nie jest wymagane.
Ida z mamusią ma się solidaryzowac i spac do 11![]()