reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała mi fajnei że jesteś, gorące tulaski dla Ciebie i buziolki dla Łukaszka a dołki zasypujemy:*:*:*
Doris obyście mogli już wyjść,
Mój mały terrorist się obudził, męczy go ten katar strasznie nawet biedny smoka nie może sobie zassać porządnie więc ma pozwolenie na ssanie paluchów,

reklama
Moje dziecie śpi od 9:00 i chyba nie ma zamieru wstac?? hmmmmmmmm?? a ja chciałabym juz z nia wybyc z domku i co i musze czekac, zeby sie ksiezniczka obudzila.

Malami gratki dla Łukaszenki hehe
Dorisku hahah streścić..............
Alicja ja się kiedyś dowiedziałam, że to moja wina, że mała cycka odrzuciła, ale się wtedy uśmiałam na szczęście juz nie wyskoczył z podobnym tekstem już nigdy więcej( ale jakby mi powiedział, że moja wina) to w sobote pakuję się rano i zabieram sie z domu na cały dzień, ciekawe czy dałby rade.
Frogg,Margaritko, Dawidowe tulam.....

MELDUJE na szybko bo zleazko sie grzeje puki dziecie usnelo.
MALA MI-gratki 6!!!!!!!!!!!!
CZARDOZIEJKA-wybaczam:)) dzis widze ze brzuch coraz mniejszy i nawet cycki przestaly uciekac ze stanika:)))

u nas nocka do 6.30, a potem kilka razy moj wqrw bo panna wypluwala smoczek i byla orkiestra na caly blok wrr ale i tak dospalysmy do 9.30 ufffffff.

a teraz spinkalam prasowac bo nie wyrobie sie z tym ogromem co mnie straszy na krzesle:)

frogg buziaki dla zakatarzonego Fifonka

sarisa to wcale nie bylo pytanie na żarty , wiec proszę o relacje :cool2:
Ciekawe jak to jest ,ze jak dziecię nie musi spac to akurat spi jak najęte :-D

oho dziulka na diecie! dajesz radę? Bo ja juz 2 tydzien jestem i jestem mega happy z samopoczucia i efektów tez (2,5kg jak narazie):happy2:

A ja popsiątałam chaupinkę na błysk - zostały mi gary , ale to na koncu , bo nie cierpię. Wymyłam sobie balkon wytrzepalam fotel i teraz piszę sobie do Was ze słonecznego balkonu, dziec spi w bujaczku obok .... ehhh cudnie! A wogole to w słoncu jest tak goraco ,ze mój maly bez czapeczki i w cieniutkiej bluzeczce.

Doris nie masz za co przepraszać. Zakładam, że nikt nie napisał, bo nikt nie wiedział. Już wszystko wiem. Kadrowa do ZUSu zadzwoniła.

E-lonko wyjasnilo sie?to super
Dorisku wakacje na balkoniku super. A wiec odopwiadam na pytanie: nie streszcze, bo nie bedzie z czego ziać
Dziulka super. ze efety widzisz super
Czarodziejko zdrówko najwazniejsze, a Tyy po kapusciance przywalilas 13 wiec sie nie dziwie, ze cialo sie zbuntowalo
Kania aj tam chlodem.?trzeba jak Ali i Idus przejac inicjatywe :) i chlodu nie bedzie hehe
Frogus tak troszke zabrzmiało, ale dla małej to chyb czysta przyjemnosc jeszcze?

edit:Monimoni trzymam kciuki zeby sie pozytywnie wyjasniło, ale tez bym sie wkurzyla i to baaaaaaaaardzo ehh

Ostatnia edycja:
medluje ze poprasowalam:)))
a teraz jem moj obiad: pomidorek i jabluszko:))))
mloda jeszcze spiulka wiec chwilka spokoju, pewnei neidlugo wstanie i dopiero zajrze tu wieczorem:)

reklama
Mała_mi witaj,gratulacje dla Łukaszka
A my się chwalimy,mamy pierwszego ząbka,jedynka na dole lewa:-) cieszę się bardzo,mały wogule nic nie grymasił,nie miał żadnych objawów a tu nagle ząbek!!!

Do góry