reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Felidae a gdzie ta Paulinka jest, nie kojarzę....
gie- oska no mutsy to mi sie po prostu podoba ale kupiłabym uzywaną bo ceny mają nieziemskie
Gosia mnie własnie te Balleriny ostatnio chodzą po głowie. Wszystkie juz widziałam na zywo z wózków nad którymi się zastanawiam ale nie tej nowej skórzanej Ballerinki

a mnie meczy zespół niespokojnych nóg. Czy któraś z was to ma. Ja mam od lat ale nie cały czas, pojawia się i znika. Najczęściej wieczorem a dziś cały dzień. To takie wk...uczucie.:wściekła/y:

reklama
Sorki, myślałam ze dałam link do strony. dzięki Gosia i Bartek :-) Lotnicza to tam gdzie Astra, wylot na Leśnicę. w temacie o tanich ubrankach ktoś wklejał jeszcze info o sklepie Na ostatnim groszu a to ten sam rejon miasta, a ul. Hłaski to okolice Factory. tylko jedzie sie dalej na wprost, gdzieś w osiedlu, że tak powiem Muchobór Wielki

nie żartuj :-) człowiek wpada z pracy do domu i od progu słyszy : "ja chcę na górkę mamo" :-)
na razie popołudnia na placu zabaw spędzamy :-)

Witajcie dziewczyny. Ja słomiana wdowa. Pol na szkoleniu do jutra. Złe wiadmości przyszły od mojego taty. Babcie zabrało pogotowie. Ma 86 lat i jest bardzo schorowana fizycznie a psychicznie funkcjonuje wspaniale. Zdenerwowałam się az brzuch mnie rozbolał. Próbuję nie myślec i się wyciszyć. Idę polezeć. Buziaki

Witajcie dziewczyny. Ja słomiana wdowa. Pol na szkoleniu do jutra. Złe wiadmości przyszły od mojego taty. Babcie zabrało pogotowie. Ma 86 lat i jest bardzo schorowana fizycznie a psychicznie funkcjonuje wspaniale. Zdenerwowałam się az brzuch mnie rozbolał. Próbuję nie myślec i się wyciszyć. Idę polezeć. Buziaki

Oj ja tez byłąm słomiana wdowa całe 3 dni:)
Myśl pozytywnie bedzie wszyts ok a dla babci DUZO ZDRÓWKAAAAAAA:p

Z babcia lepiej. Kiedy tylko opanowali wymiotykroplówki zaczeły dawać efekt i stan sie poprawił. Serducho tez puka miarowo.
Ja nerwy odpłaciłam złym samopoczuciem i opryszczką. A może to spadek ciśnienia i przesilenie wiosenne tak daje mi w kość. Dziś zasnełam na godzinę a wstałam własnie z opryszczką i bólem głowy.:eek:

reklama
ogólnie to ciśnienie jest jakieś do d...uszy ja i beż ciąży sie czułam skołowana :-) zdrówka życzę bo teraz najniebezpieczniejsza pogoda moim zdaniem tu ciepło a tu wiaterek :-) i katarek gotowy :-)

Do góry