Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
ewelinak1 Dzięki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ulżyło mi że nie jestem osamotniona w bólach brzucha. U mnie to bolą prawdopodobnie więzadła. Niby człowiek wie ale też się martwi.
Zobacz załącznik 341056
Na czerwono widać miejsca które najczęściej mnie bolą. I by się zgadzało z przebiegiem więzadeł. Podejrzewam że maleństwo już tam nieźle wkurzonebo domek mu się nie chce powiększyć.
Ps. To nie jest mój brzuchU mnie występuje fałdka, wałeczek, skrzydełka (jak kto tam woli)
Dziewczyny jaki ja mam kaszel bbbuuuu... suchy i wydaj mi się jakby z płuc wychodził ( brzmi śmieznie ale właśnie tak to czuję ) poradzicie mi coś ? jutro sobota i niechciałabym zakłócać spokój mojej gince.