reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej laseczki witam po dluzszej nie obecnosci:-) nie mialam zbyt duzo czasu na wchodzenie w neta i od wczoraj was nadrabiam:szok: ale naskrobalyscie troszke w polsce was podczytywalam ale czas gonil:zawstydzona/y:taka piekna pogoda byla ze szok a tu pochmurno resztki zablakanego sniegu. wyjazd zaliczam do udanych ale dzis za to caly dzien sprzatanka pranka itp ... masakra pare dni mnie nie bylo a prania sie nazbieralo ze hoho. bylam u ginia z moja owulka wszystko ok byla w 12dc i ladnie pechol pekal dodatkowe badania porobilam i wszystko okey:-D tylko sie starac :-p mojemu kupilam witaminki wzmocnimy jego plemniczki hihi moze sie oslabily od zeszlego roku. a teraz mykam zjesc sniadanko i o 8.00 do pralni biegne rzeladowac pranie z pralkek do suszarek:-) w sobote jak dolecialam to padlam o godz 17 zasnelam i obudzilam sie ok 20 poszlam wykapac zjadlam obiad haha wykapalam sie i poszlam spac a wczoraj wkoncu mozna sie bylo poprzytulac kumpel sie ulotnil ogladac pokuj i jutro sie wyprowadza i narescie sami :tak:

Witam!

Ja dzisiaj wyjątkowo obudziłam się wyspana :-) piękne słoneczko mnie obudziło zaraz idę nastawić pranie żeby mieć spokój później ogarnę troszkę i będzie git :tak: Weekand tak zleciał szybko że szok! nawet nie zdążyłam nacieszyć się moim narzeczonym a tu już poniedziałek .. szok jak to życie szybko leci, jeszcze niedawno była wigilia a tu już będą świeta wielkanocne :szok:
Ja tak siebie obserwuje i coś mi sie wydaje że ten cykl jest stracony.. będzie na pewno ta @ wstrętna..ale razem z moim S bierzemy witaminki bo wiadomo organizm na wiosne jest bardzo osłabiony co widać po moich wypadających włosach ! :szok: wiec mam nadzieje że to coś zadziała..

A co do płci niby mi to obojętne ale serce podpowiada że synek :-)

A tak po za tym to wakacje już zaplanowane, jedziemy do Bułgarii na 2 tyg. wiec może stamtąd fasolkę przywiozę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry