reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziękuję pięknie za życzonka w imieniu swoim i Oliwki.
Dziś moja córcia strasznie marudna więc znikam, może wieczorkiem się pojawię i Was nadrobię.

reklama
mała mi bidulko, trzymam kciuki żeby jednak udało Ci sie to ruszyć, bo wiadomo że jak już sie zacznie to jakoś idzie :*** a w sumie ustny to nawet lepiej, zawsze można coś od siebie powiedzieć? chyba że Ty wolisz pisać ;-) ja zawsze leciałam za zerówki bo wtedy można było ustnie odp bo ja wolałam zawsze "własnymi słowami" niż tekstem z podręcznika, definicje to był dla mnie koszmar jakiś. A tak zawsze mogłam wybrnąć, często też wykładowcy naprowadzali jak sie z tematu zboczył, mi taka forma egzaminu najbardziej odpowiadała ;-)

dziś na spacerze młoda mega marudna więc ją na ręce wzięłam pokazywałam drzewa, trawę, stokrotki i nagle patrze a ona ma w dziubku na dole dwie białe kreseczki..no i teraz wiem skąd to marudzenie. Zaraz zjemy obiadek i jej wysmaruje dziąsełka dentinoxem (Mała mi :***) mam nadzieje że jej pomoże...teraz właśnie zjada mi palca :-)

E-lonko jeszcze tych zębolków nie ma ale zaraz pójdą bo te kreseczki już dość wyraźne są, ale gratki zachowuje, bo lada moment bedą aktualne :-D mam nadzieje że lada moment..bo dziąsła cały czas takie same - dość twarde ;-) teraz jak głupia co chwile tam jej zaglądam :rofl: choć jak znam swoje szczescie to jeszcze sie pomęczymy..ale co tam, trzeba zakładać optymistyczny wariant :-)

A ja myślałam, że jak kreseczki to już ząbki się przebiły. :-)
Właśnie wysłałam męża na pocztę, do apteki (dentinox ma kupić na wszelki wypadek) i na zakupy m.in. po te nowe dady.

wrociłam własnie z ikeai i nogi mnie tak bola że szok. Nawet nie wiem kiedy zleciały 4,5 h. Niunia piszczała na cały sklep ech Ide odpoczac bo mi odpadna. Niunia za to jakas wypoczeta bo szaleje i sie turla piszczac na całe odsiedle.

Natolin a ty nadal nie odpowiedziałas mi na moje pytanie

melduje, że żyję, że po wizycie u pediatry dooopa i że wszystko opiszę i nadrobię za ponad godzinę jak ostatnie lekcje przeprowadzę:)
a soją droga cicho tu tak jakby conajmniej weekend był. EEEj Laski a Wy gdzie się podziewacie? :confused:

witam na sekundke, STRIP, DAWIDOWE, KANIA - wielkiekie grateczki suwaczkow:))

u nas spoko, nocka nawet ze bo mloda sie zbudzila o 4.30 dostala smoczek (czyt;zapomnij mloda o butli hehe!) i dospala do 7.20, potem wielka butla i dospala do prawie 9h. potem pojechalam poskladac moje cv gdzie trzeba. po poludniu pojechalismy na usg bioderek malej i jest wszystko w porzadeczku. mloda plakala jak cholera przy tym badaniu. potem spacer zabawa papu i teraz taka zmeczona byla ze wyla w glos przy kapieli . nie wiem co jeszcze chcialam wpisac jak se przypomne to napisze. ide robic jesc i wroce przed 21.30 mysle

Witam się po kilkudniowej nieobecności:)) oj rzadko ostatnio zaglądam a to dlatego, że na maksa wykorzystuje czas z córcią....bo niestety już za tydzień wracam do pracy wrrrr:(( mam mega doła....cały czas próbuje przyzwyczajać Werkę do teściowej ale niestety jest ciężko.....jak jestem przy niej to w miarę ok ale jak tylko znikam to po kilkunastu minutach jest płacz...wiem, że się przyzwyczai ale obawiam się, powrotu do pracy...pewnie cały dzień będe myślała o niej i na pracy nie będe mogła się skupić:((
doris a jak Twoja teściowa? radzi sobie?jak Dorianek? zaakceptował babcię?
Strip, dawidowe, Kania gratuluję suwaczków i dużo zdrówka dla maluszków:))

reklama
mała mi bidulko, trzymam kciuki żeby jednak udało Ci sie to ruszyć, bo wiadomo że jak już sie zacznie to jakoś idzie :***
Najgorzej ruszyć,ale mimo że coś zrobiłam (ale malutko dziś) to i tak ciężko do tego na nowo zasiąść. Nie lubię ustnych. Miałam tylko jeden w swoim życiu i to z angielskiego a tak to wszystkie pisemne. Tym bardziej że wiedza biologiczna to taka typowa do wykucia i nie da się lać wody eh...
Boję się piątku jak cholera. Jutro mąż po pracy, bierze małego i jedzie do znajomych a ja będę miała ze 3h na naukę w całkowitym spokoju.

No to niech te ząbki Isi wychodzą już :)
Cieszę się że mogłam pomóc z nazwą tego żelu na dziąsełka :)

strip, kania, dawidowe- gratuluje kolejnych miesięcznic Waszych szkrabków!
doris- no właśnie i jak tam teściowa sobie poradziła?
margerrita i jak odczucia po pierwszym dniu w pracy?
makuc to czekamy na dłuższego posta :)

No a mi nadal smutno ze względu na tą naukę.

Do góry