reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Onesmile, a nie podejrzewasz czasami skoczku rozwojowego?
U nas na szczęście właśnie się skończył.
Pozdrów serdecznie mamę i męża - widzę, że Wy to taka nasza super BB rodzinka jesteście.

Słuchajcie, dziewczyny, kaczuszka w kąpieli zrobiła furorę! Olek ją łapał po całej wannie :)

reklama
.! więc ten wasz trójprzepływowy zakupię on jest ok kaszka taka hgęstsza przejdzie cz tylko mleko zagęszczone lekko? aaa kaszka bardzo mu smakowała więc jestem zadowolona, wciągnął 140 i poprawił 30 mleczka i usnął pod koniec mleczka.

Ja z trójprzepływowego podaję mleko: 210 ml+ 5 miarek kaszki. Płynie ,że hej!

Efa kąpiel z kaczuszką się udała? Super! Ja niestety kaczuszki po Kubie oddałam:tak:. Ale na razie jeszcze się wstrzymam z kupnem,bo Franek dopiero niedawno polubił kąpiel...

Frogg z dnia na dzień będzie coraz lepiej...Buziole

Serdeczne pozdrowienia dla Onesmilemamy, Onesmilemęża i oczywiście dla samej Onesmile :-):-).

Ida a jak u ciebie?Jak tam Miszlenka;-)

Ja znowu tylko na chwilkę. Czytam was cały czas, ale niestety nie mam kiedy odpisywać. Mam nadzieję, że po niedzieli będę mogła dłużej posiedzieć na bb :-)

Rysia, Emiliab suwaczkowe gratulacje!

Alicja gratuluję ząbka.

Cass dużo zdrówka!

Strip ja przez trójprzepływowy podaję zarówno samo mm, jak i zagęszczone kaszką- ok. 3 miarki na 180ml.

U nas podobnie jak u Alicji, bez marudzenia, płaczu czy temperatury dzisiaj nagle pojawił się ząbek. Co prawda dzisiaj wieczorem młody obudził się już dwukrotnie z płaczem i nie wiem jaka jest tego przyczyna. Może idzie mu druga jedynka, bo dość mocno widać ją pod dziąsełkiem albo ta na dobre się wyżyna i go boli. Sama nie wiem.
Idę nakarmić głodomorka i spać. Dobrej nocki!!

a mlody dziwnie oddycha jakos ciezko :| jakby nos zapchany ale w dzien jeden gil poszedl tylko:(
no i budzi sie co chwilke z placzek. po tej kaszce dopil jeszcze mi pol h temu 100 mleczka......................
cos mlaszcze wlasnie przez sen i chrapie:|

Alicja ,gratki dla Isi za zębolka:).Fajnie,że tak niepostrzeżenie sie wykluł:).My jeszcze cierpliwie czekamy- nie ma ciśnienia,póki karmie,to niech sobie będzie bezzębna:-D,ale fajnie by było miec właśnie któregos pięknego dnia taki suprajs,bez płaczu,marudzenia itp.:-).No,znajac życie,to niesety,będą przeboje:-(.
Monimoni,przykro mi z powodu Wujka...przytulam...
Cass,ojej:-(...przesyłam fluidki "zdrowotne".nie masz kogos ,kogo mogłabys poprosic o pomoc?Jak Ty dajesz radę,bidulko...?:***
Pozdrowionka dla Onesmilemamy:-):tak:.
Rykiavik
,gratki dla Was z okazji szósteczki:).Czy ktos dziś jeszcze swiętuje?

a poza tym ...Dzień dobry(albo Kukuryku,jak ktos woli...)Nocka dosc dobra,gdyby nie pobudka o 3...Ech,życie...:(((.

Witam o poranku. Nocka super, bo młody od kilku dni a właściwie nocy śpi bez pobudek od 18:00-19:00 do 6:00-6:30. Dzisiaj wstał o 6:00, po 7:00 wypił butlę i już znowu śpi. Szkoda tylko, że jego dzienne drzemki trwają po około pół godziny i jest ich kilka, zamiast jednej długiej. No cóż, nie ma ideałów ;-)

Strip może to tylko pokarm wlazł mu gdzie nie powinien. Mój też tak miał kilka razy. Dziwnie oddychał, coś mu rzęziło, ale potem jakoś samo przeszło. Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie dobrze.

Rykiavik gratuluję suwaczka!

Happybeti to ty od 3:00 już w ogóle nie śpisz? A o której twoje dzieciątko chodzi spać?

ANIAWA zazdroszczę Ci! mój też tak kiedyś miał, dokładnie prawie. a był czas, że nawet lepiej, bo o 6 wstawał tylko na jedzenie i spał do 9, to były najpiękniejsze czasy w moim macierzyństwie... teraz jest gorzej niż w tej wersji co u Ciebie :-( i stwierdzam, że jeśli on nie zacznie całkiem normalnie spać to ja do szkoły nie wrócę nawet na te proponowane 1/2 etatu :-( :-( :-(

reklama
happy kukuryku :-D

aniawa dziękujemy i również gratulujemy zębolka :-)

w nocy zauważyłam że młoda już nie płacze z powodu smoka tylko przez to że nie może sie przekręcić z brzusia..ehh..myślicie że kiedyś naszym dzieciom to przejdzie i odpuszczą sobie spanie na brzuchach? bo jeszcze chwila, cierpliwość strace i ją poprzywiązuje do łóżeczka albo obstawie jakimiś wałkami żeby mi sie nie przekręcała ;-) :-)
a i kurcze to niejedzenie u nas to chyba faktycznie z powodu zebolka bo z rana wciągnęła tradycyjne 180ml za jednym razem :-) mam nadzieje że dobra passa sie utrzyma :-)

miłego dzionka wszystkim mamusiom! choć za oknem szaro przynajmniej u nas ;-) )

Rykiavik gratulacje suwaczkowe! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry