ewuniaf
Fanka BB :)
mama no ja też jakaś taka niewyspana jestem. Michał zrobił nam 4 pobudki .... ma katar:-
-
-( więc zaraz pewnie i Hania bedzie miała a jutro mamy termin szczepienia.
Joaś a zdarzało się to małej już wcześniej czy jest tak odkąd chodzi do przedszkola??
Bidulka mała.... No a tobie kochana zycze siły, siły i jeszcze raz siły.....
leika a jak ty sie miewasz? zdecydowaliście sie już na jakies autko?? a Hani sie bardzo spodobało chustowanie. jeszcze nioe mam wprawy w wiązaniu ale pewnie im czesciej bede wiązać tym lepiej bedzie szło:-)
Asia zdrówka dla Dominisi!!!
My na dworze jeszcze siedzimy (jakims cudem w ogródku internet jest
) Hania jak zwykle nie śpi a młody zasmarkany chodzi z taczką i zbiera kamyczki:-)
Zaraz zbieramy się do domu, musze nakarmić dzieciaki i Michał spać- wtedy 2 godz spokoju (o ile gotowanie i sprzątanie można nazwać spokojem...)
Zuzkus obyś miała trochę odpoczynku i choć chwilę dla siebie!!! bez tego można świra dostać

No i zdrówka dla syna!!
Joaś a zdarzało się to małej już wcześniej czy jest tak odkąd chodzi do przedszkola??
Bidulka mała.... No a tobie kochana zycze siły, siły i jeszcze raz siły.....
leika a jak ty sie miewasz? zdecydowaliście sie już na jakies autko?? a Hani sie bardzo spodobało chustowanie. jeszcze nioe mam wprawy w wiązaniu ale pewnie im czesciej bede wiązać tym lepiej bedzie szło:-)
Asia zdrówka dla Dominisi!!!
My na dworze jeszcze siedzimy (jakims cudem w ogródku internet jest

Zaraz zbieramy się do domu, musze nakarmić dzieciaki i Michał spać- wtedy 2 godz spokoju (o ile gotowanie i sprzątanie można nazwać spokojem...)
Zuzkus obyś miała trochę odpoczynku i choć chwilę dla siebie!!! bez tego można świra dostać

No i zdrówka dla syna!!