reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama no ja też jakaś taka niewyspana jestem. Michał zrobił nam 4 pobudki .... ma katar:-:)-:)-( więc zaraz pewnie i Hania bedzie miała a jutro mamy termin szczepienia.

Joaś a zdarzało się to małej już wcześniej czy jest tak odkąd chodzi do przedszkola??
Bidulka mała.... No a tobie kochana zycze siły, siły i jeszcze raz siły.....

leika a jak ty sie miewasz? zdecydowaliście sie już na jakies autko?? a Hani sie bardzo spodobało chustowanie. jeszcze nioe mam wprawy w wiązaniu ale pewnie im czesciej bede wiązać tym lepiej bedzie szło:-)

Asia zdrówka dla Dominisi!!!

My na dworze jeszcze siedzimy (jakims cudem w ogródku internet jest:-D:-D) Hania jak zwykle nie śpi a młody zasmarkany chodzi z taczką i zbiera kamyczki:-)
Zaraz zbieramy się do domu, musze nakarmić dzieciaki i Michał spać- wtedy 2 godz spokoju (o ile gotowanie i sprzątanie można nazwać spokojem...)

Zuzkus obyś miała trochę odpoczynku i choć chwilę dla siebie!!! bez tego można świra dostać:-D:-D
No i zdrówka dla syna!!

reklama
Ewunia-sliczne fotki a Ty jak zawsze uśmiechnięta-piekny masz ten usmiech :)no i slicznie obcięte włoski-zawsze to poprawia humorek:)
dzieci jak malowane i męża kawałek:)))

JOAŚ- fajnie,ze pani Asia przyjdzie do dzieci i bedziesz mogła SAMA wyjść to duży oddech bedzie :)
a Martynka dałaczadu z sikaniem dziś;/;/

ZUZKUS- masz racje-kto lepiej zrozumie jak nie my...masz problem -wywal z siebie a my wezmiemy na klate-Tobie bedzie lżej!!

Asia a na kiedy masz termin-jesienią jakoś..

reszta babeczkek niech przyjmie uściski:)

czy u Was też TAK wieje!!!!!???????? masakra jakaś!!;/;/;/

U nas teraz zaczyna wiać dopiero.
I słoneczko bylo przez chwilę i się zmyło.

Ja termin mam na 30października. Czuję się super, aż sie czasem martwię (te baby to jednak głupie są ;-)). Nic mi się nie chce tylko ale to już chyba stan chroniczny :-p

Joaś a zdarzało się to małej już wcześniej czy jest tak odkąd chodzi do przedszkola??
Bidulka mała.... No a tobie kochana zycze siły, siły i jeszcze raz siły.....
Tynia od 10 dni nie chodzi do przedszkola, bo chora. Takze nie ma to związku, opiła się wieczorem (lubi pić). Poza tym w tym wieku ma wszelkie prawo, tylko , ze ona ma prawo a ja morze prania :-D

nie wiem czy wiecie ze przed 20 minutami bylo kolejne trzesienie ziemi w Japonii o podobnej sile co miesiac temu, w tej chwili w efekcie jest tsunami alarm i czekaja ....az ich znowu zaleje, nie moga nic zrobic, nawet nie ma czasu na ewakuacje bo za jakies pol godziny woda wtargnie sie w glab ladu....
biedni ci ludzie wszyscy...:-(

reklama
Witam sie porannie:)

miłego dnia dla Was mamuski kochane:)

Maureen-jak Paulina??

Pawimi-ładne fotki Vincenta:)

Joaś-jak tam dzis nocka??spokojnie czy zasikana??

u nas taki wicher w nocy ,ze Domi sie 2 razy budził i za drugim razem juz Mu TOM lampke do kontaktu włączył...

Do góry