krolcia
Fanka BB :)
Teściowa nie była wyperfumowana. Dzisiaj M wrócił z wygnania na weekend jak zawsze, to go zagonię, żeby małego nakarmił. Ciekawa jestem reakcji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
My własnie dzisiaj dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt ;-) W poniedziałek podpisujemy cyrograf i kajdany na 25 lat;/ No ale innej szansy na mieszkanie nie ma.... Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że po świętach już wejdziemy na nowe. Pewnie udałoby się szybciej, ale chcemy jeszcze remont zrobić, żeby zacząć nowy rozdział życia w świeżym i własnym mieszkanku ;-) No i Hubcio w końcu będzie miał prawdziwy swój pokój, bo na razie od 3 tygodni pomieszkujemy u moich rodziców...Och jakoś odzwyczaiłam się od mieszkania z rodzicami i tylko czekam kiedy dojdzie do spięcia ;-)mój S. poskładał wnioski i czekamy na kredyt. Trzymajcie kciuki by wszystko się udało.
Teraz poszedł z kolegami z pracy na kręgle. Niech się chłopak wyrwie. Ja nadrobię za jakiś czas...(ciekawe kiedy)
Dostaliśmy się do przedszkola! (jest, jest, jest) Tylko teraz pojawia się problem, bo Radek słabo mówi jak na jego wiek
boję się, czy sobie poradzi, ale może właśnie w przedszkolu się trochę rozkręci, mam nadzieję, bo ciężki z niego egzemplarz:/
My własnie dzisiaj dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt ;-) W poniedziałek podpisujemy cyrograf i kajdany na 25 lat;/
My własnie dzisiaj dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt ;-) W poniedziałek podpisujemy cyrograf i kajdany na 25 lat;/ No ale innej szansy na mieszkanie nie ma.... Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że po świętach już wejdziemy na nowe. Pewnie udałoby się szybciej, ale chcemy jeszcze remont zrobić, żeby zacząć nowy rozdział życia w świeżym i własnym mieszkanku ;-) No i Hubcio w końcu będzie miał prawdziwy swój pokój, bo na razie od 3 tygodni pomieszkujemy u moich rodziców...Och jakoś odzwyczaiłam się od mieszkania z rodzicami i tylko czekam kiedy dojdzie do spięcia ;-)
Życzę dobrej nocy wszystkim mamuśkom i Maluszkom...
Ależ strszanie wieje za oknem.....brrrr