Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiolcia te badania to na początek tylko morfologia i mocz, ale mocz to dwa woreczki muszę dać bo są jakieś tam dwa badania, no więc będę męczyła dziecko z tymi woreczkami na cipciDobry wiecier
U nas Krzysiu czuje się coraz lepiej tylko mnie coraz bardziej rozkłada choróbsko;/ dałam mu Viburcol na nos i miałyście rację spał jak aniołekszkoda tylko że ja nie spałam bo mnie gardło niesamowicie bolało. No i niestety miał biegunkę po czopku:/
Olcia no to kochana musisz koniecznie odrobić sobie i odpocząć nawet i na kręglach jak woliszA chłopa do dzieci!
Wrublik trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! A kiedy ma te badania i co to wogóle za badania mają być? To do jakiegoś gastroenterologa?
Lalila gratki z dostania się do przedszkola, my dopiero marzymy o tym komforcie, kiedyś jak mieszkałam na Litwie to tam dziecko zapisywało się do przedszkola jeszcze będąc w ciąży... byłam przerażona, jak tu sprowadziłam się było tak pięknie - zawsze były szanse jak największe się dostać, tylko trzeba było aby obydwoje rodziców pracowali, a teraz zobaczcie jak się narobiło u nas niby ten nabór "sprawiedliwy" komisyjnie w jeden miesiąc ustalają kto się dostanie i wiem że mamy znikomą szansę na dostanie się, a bratu urodziła się córeczka to teraz pojechał zarezerwować miejsce w dwóch przedszkolach złożył dokumenty i jest prawie pewien że dziecko mu przyjmą (prawie, bo nie wiadomo czy nie zaczną zamykać polskich przedszkoli na Litwie...)Witam się wieczorową porą, u nas normalnie wichrowe wzgórzatak wieje okrutnie.
Dostaliśmy się do przedszkola! (jest, jest, jest) Tylko teraz pojawia się problem, bo Radek słabo mówi jak na jego wiek
boję się, czy sobie poradzi, ale może właśnie w przedszkolu się trochę rozkręci, mam nadzieję, bo ciężki z niego egzemplarz:/ Za to Eryk będzie gaduła, już widać jak bardzo się od siebie różnią
Radek petarda, wszędzie go pełno, Eryk to miś uśmiechnięty, oaza spokoju
![]()
Życzymy wszystkim chorującym maluszkom szybkiego powrotu do zdrowia a ich mamom duuużo sił![]()
ja się śmieję już z tego polotu na wietrze że zaraz córcię będę ubierała w obciążniki by mi nie odfrunęła więcej