reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja KOCHAM dobre perfumy (prawie tak samo jak buty). Mam swoje ulubione jak np dior addict, (baaaardzo intensywny, zmysłowy zapach), ale nie używałam go od czasu urodzenia Oli. Jakoś instynktownie wiem, że nie koniecznie będzie zadowolona. Jednak często psiknę się delikatniejszymi jak cacharel promesse lub acqua di gioia i te niuni nie przeszkadzają:)

mój S. poskładał wnioski i czekamy na kredyt. Trzymajcie kciuki by wszystko się udało.
Teraz poszedł z kolegami z pracy na kręgle. Niech się chłopak wyrwie. Ja nadrobię za jakiś czas...(ciekawe kiedy)

Dobry wiecier :)
U nas Krzysiu czuje się coraz lepiej tylko mnie coraz bardziej rozkłada choróbsko;/ dałam mu Viburcol na nos i miałyście rację spał jak aniołek :D szkoda tylko że ja nie spałam bo mnie gardło niesamowicie bolało. No i niestety miał biegunkę po czopku:/

Olcia no to kochana musisz koniecznie odrobić sobie i odpocząć nawet i na kręglach jak wolisz :) A chłopa do dzieci!:)

Wrublik trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! A kiedy ma te badania i co to wogóle za badania mają być? To do jakiegoś gastroenterologa?

Witam się wieczorową porą, u nas normalnie wichrowe wzgórza;) tak wieje okrutnie.
Dostaliśmy się do przedszkola! (jest, jest, jest:D) Tylko teraz pojawia się problem, bo Radek słabo mówi jak na jego wiek:( boję się, czy sobie poradzi, ale może właśnie w przedszkolu się trochę rozkręci, mam nadzieję, bo ciężki z niego egzemplarz:/ Za to Eryk będzie gaduła, już widać jak bardzo się od siebie różnią:) Radek petarda, wszędzie go pełno, Eryk to miś uśmiechnięty, oaza spokoju:):)
Życzymy wszystkim chorującym maluszkom szybkiego powrotu do zdrowia a ich mamom duuużo sił;)

mój S. poskładał wnioski i czekamy na kredyt. Trzymajcie kciuki by wszystko się udało.
Teraz poszedł z kolegami z pracy na kręgle. Niech się chłopak wyrwie. Ja nadrobię za jakiś czas...(ciekawe kiedy)
My własnie dzisiaj dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt ;-) W poniedziałek podpisujemy cyrograf i kajdany na 25 lat;/ No ale innej szansy na mieszkanie nie ma.... Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że po świętach już wejdziemy na nowe. Pewnie udałoby się szybciej, ale chcemy jeszcze remont zrobić, żeby zacząć nowy rozdział życia w świeżym i własnym mieszkanku ;-) No i Hubcio w końcu będzie miał prawdziwy swój pokój, bo na razie od 3 tygodni pomieszkujemy u moich rodziców...Och jakoś odzwyczaiłam się od mieszkania z rodzicami i tylko czekam kiedy dojdzie do spięcia ;-)
Życzę dobrej nocy wszystkim mamuśkom i Maluszkom...
Ależ strszanie wieje za oknem.....brrrr

wiolcia dzielny ten Twój Krzyś! Najgorzej jak idą naraz...ja podobno dostałam zęby dopiero w 10 m-cu, ale za to WSZYSTKIE!

buzc gratki kredytu! My jak już dostaniemy to też wchodzimy do nowego mieszkanka z remontem. Teraz mieszkamy w takim 35 m, a to nowe ma 74, więc cieszę się jak głupia.

Dostaliśmy się do przedszkola! (jest, jest, jest:D) Tylko teraz pojawia się problem, bo Radek słabo mówi jak na jego wiek:( boję się, czy sobie poradzi, ale może właśnie w przedszkolu się trochę rozkręci, mam nadzieję, bo ciężki z niego egzemplarz:/

Spokojnie - opanuje wszystko w dwa dni :) Moja Bratanica do 2,5 roku właściwie w ogóle nie mówiła. Poszła do przedszkola i po tygodniu zaczęła śpiewać piosenki, przegadać się jej nie da ;) Chwilę jej nie widziałam i prawie nie poznałam przez to gadanie ;)

My własnie dzisiaj dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt ;-) W poniedziałek podpisujemy cyrograf i kajdany na 25 lat;/

Witaj wśród złapanych w sidła banku ;) My co prawda "tylko" na 18 lat (rok już mamy za sobą), no ale mało to i tak nie jest. Udało nam się na szczęście załapać na Rodzinę na swoim i 8 lat mamy lżejszych. A potem będzie apokalipsa ;)

Niedawno wyszli od nas znajomi - koleżanka w ciąży. Ale się nagadałam :) Tylko trochę się starliśmy, bo jej mąż jest za aborcją na życzenie w przypadku poczęcia w wyniku gwałtu ("no bo takie małe coś to jeszcze nie dziecko" :/). Ale pomijając ten drobny incydent - było miło :)
Przyszli tuż po odłożeniu Franka do łóżeczka, nie zdążył jeszcze zasnąć, a siedzieliśmy w tym samym pokoju, no i Pucek podsłuchiwał! Siedział cichutko jak myszka, ale nie spał ;) Zasnął dopiero jak wyszli :) Więc mają teraz wyidealizowany obraz macierzyństwa i tacierzyństwa ;)

My własnie dzisiaj dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt ;-) W poniedziałek podpisujemy cyrograf i kajdany na 25 lat;/ No ale innej szansy na mieszkanie nie ma.... Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję, że po świętach już wejdziemy na nowe. Pewnie udałoby się szybciej, ale chcemy jeszcze remont zrobić, żeby zacząć nowy rozdział życia w świeżym i własnym mieszkanku ;-) No i Hubcio w końcu będzie miał prawdziwy swój pokój, bo na razie od 3 tygodni pomieszkujemy u moich rodziców...Och jakoś odzwyczaiłam się od mieszkania z rodzicami i tylko czekam kiedy dojdzie do spięcia ;-)
Życzę dobrej nocy wszystkim mamuśkom i Maluszkom...
Ależ strszanie wieje za oknem.....brrrr

OOO widzisz, bo my właśnie jesteśmy na etapie rozglądania się za kredytem, też innej możliwości nie mamy, pewnie już obeznani jesteście w ofertach banków, można spytać z jakiego bierzecie albo jaki polecacie? Ciekawe czy w ogóle banki uważają zarobki z własnej działalności...

laila mój brat właśnie wziął na 30 lat i on ma własną działalność, a jego żona pracuje w budżetówce i dostali w PKO SA. My też tam złożyliśmy (między innymi)

reklama
Spokojnie - opanuje wszystko w dwa dni :) Moja Bratanica do 2,5 roku właściwie w ogóle nie mówiła. Poszła do przedszkola i po tygodniu zaczęła śpiewać piosenki, przegadać się jej nie da ;) Chwilę jej nie widziałam i prawie nie poznałam przez to gadanie ;)

Hahaha....mówisz?:) to brzmi optymistycznie, mam nadzieję, że jakoś gargamel da radę:)

olcia, dzięki za info, ciekawe jakie jeszcze trzeba mieć zarobki,cóż, trzeba w końcu rozpocząć łażenie po bankach:/

Ostatnia edycja:
Do góry