Aniawa kochana gratulacje i oczywiscie wszystkiego najlepszego!!!pisz jak najszybciej jak poszło!!!
Ida gratulacje i wielkie buziole dla Inusi:-)
ulisia również gratuluję Marcelkowi. No i kciuki zacisniete za fajną imprezkę
E-lona na taką wystawę samochodów to sama bym się przejechala więc zazdroszczę Twoim chłopakom ;-)
mała_mi gratuluje takiej pieknej oceny z egzaminu :-) (a tak mówiłas ,ze nic nie umiesz)
rysia jak tam zakupy? Chwal się tu zaraz co ładnego wyszukałas ;-)
dziulka gratuluję widocznych efektów diety ;-) brawooo za wytrwałosc. A co do złotych mysli to zawsze mozesz jeszcze zmodyfikowac – mnie tez się cos wydaje ,ze nie mialas chyba weny.
Dawidowe jeśli będziesz się lepiej czuła to absolutnie trzymam kciuki za Twoją dietkę! To w koncu Twoje ciało i powinnas się w nim dobrze czuc
efa 300 zdjec? Wow mnie by układanie ich miesiąc zajęło. A co do jeziorka – uwielbiam! O wiele bardziej niż morze.
Alicja zawracanie na 9 mnie powaliło
roxi wybrałas zdjęcia? 19 dzieci na chrzcie – o rany!!!! A co do fryzjera to ja tez ide w sobotę:-)
makuc, roxi , happy … i te z nocnymi pobudkami oby Wasze dzieciaczki wreszcie przesypialy cale noce i daly Wam się wyspac
sugar mniam lazur – uwielbiam! No ale teraz mam dietke a takiego odtłuszczonego chyba nie ma

, u mnie też wygwizdów straszny dzisiaj- nie cierpie wiatru!
Natolin brawo dla Pudziana . Pewnie niedługo Ci pokaze jak się pięknie obraca, a teraz robi sobie próby generalne;-)
dobranocka proszę mi się tu oszczędzac , anie okna myc! A co do wagi . Kochana to dzidzius rosnie więc ciesz się , ze waga idzie do przodu. Zobaczysz po ciązy wszystko zgubisz :-) Mówię Ci to ja mama dwójki dzieci, która w ciazy przytyła (wstyd się przyznac) 17kg i na szczescie nie ma po nich sladu.
Joli trzymam kciuki ,zeby się udało z tym L4
happybeti strasznie m i przykro ,ze malzyk wraca dopiero w srode. Ale to już blizej niż dalej!
Czarodziejka no to do wtorku! Baw się dobrze.
Kania no pięknie . Ciekawe z kim ta „wspólna kąpiel”

Milego wieczorku!