reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Loliszka może juz pracuje i czasu jej brak...:-(
Kahaa może jeszcze w Polsce i neta nie ma...
Do Miniu napiszę ,żeby się odezwała:tak:.

Pisałam tego posta zaraz po Nat liście obecności,ale nie miałam kiedy dokończyc i wysłać:-(.Teraz Amelka okąpana,nakarmiona ,to trochę luzu.chciałabym tu serdecznie podziękowac wszystkim za rady w sprawie nieszczęsnej kaczki;) i słowa pociechy .bo "dzięki " mi gdzieś zniknęły.Pewnie powinnam odświezyc stronę,ale wolę nie,bo znów cos mi się skasuje;).

.

Ostatnia edycja:
dzięki HAPPYBETI! bo wiesz, ja tu muszę czuwać ;-) jak przystało na szpiega ;-)

dawno się nie odzywały też:
CONCITA, KRUSZYNKA, USKA, CAMBRIA

Aniawa kochana gratulacje i oczywiscie wszystkiego najlepszego!!!pisz jak najszybciej jak poszło!!!
Ida gratulacje i wielkie buziole dla Inusi:-)
ulisia również gratuluję Marcelkowi. No i kciuki zacisniete za fajną imprezkę
E-lona na taką wystawę samochodów to sama bym się przejechala więc zazdroszczę Twoim chłopakom ;-)
mała_mi gratuluje takiej pieknej oceny z egzaminu :-) (a tak mówiłas ,ze nic nie umiesz)
rysia jak tam zakupy? Chwal się tu zaraz co ładnego wyszukałas ;-)
dziulka gratuluję widocznych efektów diety ;-) brawooo za wytrwałosc. A co do złotych mysli to zawsze mozesz jeszcze zmodyfikowac – mnie tez się cos wydaje ,ze nie mialas chyba weny.
Dawidowe jeśli będziesz się lepiej czuła to absolutnie trzymam kciuki za Twoją dietkę! To w koncu Twoje ciało i powinnas się w nim dobrze czuc
efa 300 zdjec? Wow mnie by układanie ich miesiąc zajęło. A co do jeziorka – uwielbiam! O wiele bardziej niż morze.
Alicja zawracanie na 9 mnie powaliło :-D
roxi wybrałas zdjęcia? 19 dzieci na chrzcie – o rany!!!! A co do fryzjera to ja tez ide w sobotę:-)
makuc, roxi , happy … i te z nocnymi pobudkami oby Wasze dzieciaczki wreszcie przesypialy cale noce i daly Wam się wyspac
sugar mniam lazur – uwielbiam! No ale teraz mam dietke a takiego odtłuszczonego chyba nie ma :-D, u mnie też wygwizdów straszny dzisiaj- nie cierpie wiatru!
Natolin brawo dla Pudziana . Pewnie niedługo Ci pokaze jak się pięknie obraca, a teraz robi sobie próby generalne;-)
dobranocka proszę mi się tu oszczędzac , anie okna myc! A co do wagi . Kochana to dzidzius rosnie więc ciesz się , ze waga idzie do przodu. Zobaczysz po ciązy wszystko zgubisz :-) Mówię Ci to ja mama dwójki dzieci, która w ciazy przytyła (wstyd się przyznac) 17kg i na szczescie nie ma po nich sladu.
Joli trzymam kciuki ,zeby się udało z tym L4
happybeti strasznie m i przykro ,ze malzyk wraca dopiero w srode. Ale to już blizej niż dalej!
Czarodziejka no to do wtorku! Baw się dobrze.
Kania no pięknie . Ciekawe z kim ta „wspólna kąpiel” :-D Milego wieczorku!

Doris z Oliwką :) dzięki i wzajemnie.
Oliwka zjadła butlę i śpi więc czas na kolację i odpoczynek.
Męża poproszę o rozmasowanie pleców, bo jutro z łóżka nie wstanę :-(

A ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.

DORIS kochana! dziękuję!!! wiedziałam, że na Ciebie można zawsze liczyć :-* już myślałam, że nikt nie zauważy nowych dokonań mojego Pudzianka ;-)
ja też nie cierpię wiatru...
MAKUC współczuję...

dalsze sprawdzanie listy doprowadziło mnie na trop, że dawno też nie było :
EWELINA09065, MONIA140190

Dobry wieczór kobietki,

rysia85 no i jak po zakupach? Chwal się co kupiłaś. Ja też się wybieram na zakupy, tylko jeszcze dokładnie nie mam określonego terminu.
happybeti- godziny Twoich postów to rzeczywiście są powalające. Niech Ci Amelka da pospać!
aniawa - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Dużo miłości do końca życia!
margerrita-mam nadzieję że Patryczek pozwoli mamusi wysypiać się i wstawać wypoczętą do pracy.

Gratulacje dla MICHALINKI I MARCELKA!

sugar- do kujona to mi daleko heh. Po prostu poszczęściło mi się.
Jak zaszłam w ciąże to myślałam że nie pogodzę nauki z dzieckiem,a jednak na razie idzie do przodu.
Ida- super że odbyło się tiru tiru :)
natolin- jak zrobiłaś te duszone ziemniaczki z cebulką :)? Bo mi smaka narobiłaś. Gratuluje Pudziankowi przekręcania się!
dobranocka- to dobrze że Justysia Ci pozwoliła odpocząć. Ostatnio o Tobie myślałam jak spotkałam w autobusie mamę która miała taki podwójny wózek- w którym był noworodek a na przodzie z ponad roczne dzieciątko. Wyglądała ta Pani na bardzo szczęśliwą :)
Joli77- trzymam kciuki za L4!
Happybeti- przykro mi że mąż nie wróci tak jak było planowane.
Efa- zazdroszczę tej działki.
sugar- obiadek wygląda na smaczny, poza tą marchewką... bo ja nie przepadam :)
czarodziejkaM- to wpadaj do nas we wtorek!
kania i jak tam wspólna kąpiel?
Doris- ja chyba powinnam wziąć przykład z Ciebie i zabrać się za siebie. Najgorzej zacząć a potem jakoś idzie z górki.
makuc- współczuję tych hałasów o tej porze. No normalnie utłukłabym!

Uczelnia na dzisiaj zaliczona. Skończyłam już o 11. Jupi. Jutro do 12, więc też przeleci szybko a potem wspólny czas z mężem i dzieckiem.
Teraz właśnie patrzę na Bitwę na Głosy na grupę z mojego rodzinnego miasta- Cieszyna :)
Maluszek śpi.
Ja pewnie niedługo też pójdę, bo rano trzeba wstać.

reklama
monia pisała mi że ma dużo zajęć związanych z pogłębianiem wiedzy itp, była na galerii maluchów niedawno
a ladygab nawet na gg dawno nie widziałam...

aha, i nie czekajcie dzisiaj na Alę, bo "dzięki" teściowej fundnęli sobie dzisiaj wycieczkę po marzenia, które okazały się być odpowiednie/na poziomie chyba tylko dla kloszardów...

Do góry