reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie wytrzymałam i jednak upiekłam tę kaczkę- chyba z nudów;-):-D.Najwyżej zamrożę :).Amelka śpi,jak wstanie,to wyjdziemy na spacerek,bo dzis ma byc pięknie.Szkoda w domu siedzieć.Hm...może by sie tak ubrać...?;-)

reklama
wszystkie tylko "na chwilkę" a ja znów sama będę tu wartę trzymać?!?!?!?!:-p
ni, no może nie będę bo w planach grilla mamy:-D
słoneczko i niby mniejszy wiatr, a do tego maraton przebiegający pod moimi oknami:tak:
u nas butle o północy i o 3 a potem nie wiem o której do cyca ja wzięłam... między 7 a 8 jakoś.
ja też nie wiem co znaczy przespać całą noc...
a dzisiaj w nocy jak robiłam butle to sie jeszcze wodą z termosu oblałam, dobrze że piżama luźna to nie poczułam wrzątku bezpośrednio na skórze ale tak szybko to sie nawet w noc poślubną nie rozbierałam:wściekła/y:
jakoś średnio nastrojowo widzę ten dzień no ale ... okaże się jak będzie!
wszystkim - miłego!!!

aniawa, beti, cass - ABC normalnie:-D - no to wszystkiego najlepszego od A do Z dla waszych skarbków i dla was!!! a przede wszystkim Zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!

edit: beti, jakbyś nie wyszła jednak na cały dzień z domu to włącz tv na szczeciński - pewnie pokażą nasz maraton:-)

no i wczoraj znowu zaliczyliśmy średnio przyjemną nockę.
ja nie wiem co się Młodej poprzestawiało ale w nocy budzi się dosłownie co godzinę i to jeszcze z rykiem. Dzisiaj na dodatek zaliczyła pierdziaknięcie głową w szczebelki łóżeczka tak się skubana wierciła. Ech. poza tym za oknem szaro, buro i ponuro...

Dziulka oddaj słonko! :-p
DORIS: 60 długości i bieganie? korde sportsmenka się z Ciebie ostatnimi czasy zrobiła. pozazdrościć chęci i determinacji, bo u mnie mimo planów jedynym sportem jest zabawianie Alicji. A z małżem o co poszło? mam nadzieję, że doszliście do porozumienia?
HAPPYBETI: przykro mi z powodu późniejszego przyjazdu Happymena do PL [tulam]. Pomyśl sobie, że jeszcze 3 dni i będziecie razem... na długo wraca? no i GRATULACJE AMELKOWEJ 6-MIESIĘCZNICY! :*
ANIAWA, CASS: dla Was też super suwaczkowe gratulacje ślę :tak:
DZIULKA: barwo efektów diety i wytrwałości. Co do wkęcania męża to nieźle, nieźle no i nie dziw się, że zazdrośnik. Każdy na jego miejscu by był.
ROXI, IDUŚ: o tej solarce to ja pisałam, że można tylko trzeba cycole nakryć:) ja już od dłuższego czasu chodzę się dobrązowić i wszystko jest oki.
ROXI: tia Alutka ululaliśmy... na 30 min.... brrr ja nie wiem o co tej małej ostatnio kaman :confused:

Dobry, czy ktoś mnie jeszcze pamięta???? Mam chwilkę, w piatek po pracy pojechałam na zakupy po powrocie przytulanki i wygłupy z młodym. Później kąpiel i padłam jak kawka. Wczoraj byłam w szkole i jak wróciłam to powtórka z rozrywki. Dziś jesteśmy sami więc rodzice zaprosili mnie na obiadek a później pewnie spacerek bo słoneczko pięknie świeci. Teraz spróbuję was poczytać w stecz chociaż bardzoooo czarno to widzę.
Wszystkim dzieciaczkom które obchodziły i obchodzą swoje małe święta gratki :*

FROGG jak mogłybyśmy nie pamiętać?? nie wywoływałam Cię do tablicy tylko dlatego, że znałam przyczynę Twojej nieobecności :-*
IDA grill? o kurcze! aż wyjrzę przez okno, bo u nas wcześniej jak wstawałam to było 5 stopni!!!

nam się udało jeszcze przysnąć w zasadzie do 9:30, tak na spełnienie moich marzeń o przeszłości ;-) (chociaż wtedy to było tylko zjedzenie i od razu spanie) no i sprawdziłam termometr, temperatura urosła... do 7 stopni... także zazdroszczę IDA, bo rozumiem, że u Ciebie jest lepiej skoro grill będzie

happybeti, cass i aniawa gratki dla dzidziusiów

Natolin do tych ziemniaków mozna jeszcze dodac pomidorki chyba ze nie lubisz. Pycha ziemniaczki cebulka i pomidoki duszone. Zawsze mi tesciowa to robi jak przyjedzam tyle że ona dodaje kilka roznych przypraw które daje jeszcze lepszy smak ale to jakas ich mieszanka kupowana na wage.

Roxi a moze wtorek sroda jak by było ciepło to spacer na górczewskiej bo wtedy przyjade z domu a nie od rodziców.

a ja mam zepsuty humor od piatku. naszpie tylko ze dziennikarze cos wyweszyli i chca ode mnie cos wyciagnac. Wysiszyłam telefon bo dzownia srednio co 5 minut. Przez to nawet nie wiem jak ktos znajomy dzowni bo nie słysze. numer mam jakies 12 lat i szkoda mi zmienic a nie wiem jak pogonic ich bo czekam az zapukaja do domu.

A ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.
a ja ci powiem że jak ostatnio mój mąż wbijał gwoździe w szafę u małej w pokoju to spała a jak mu za pare min upadła linijka to sie obudziła:-D

Dobry wieczór kobietki,

Uczelnia na dzisiaj zaliczona. Skończyłam już o 11. Jupi. Jutro do 12, więc też przeleci szybko a potem wspólny czas z mężem i dzieckiem.
Teraz właśnie patrzę na Bitwę na Głosy na grupę z mojego rodzinnego miasta- Cieszyna :)
Maluszek śpi.
Ja pewnie niedługo też pójdę, bo rano trzeba wstać.
jak ja ci zazdroszczę tych studiów. normalnie ja uwielbiam studiować i uczyć się ogólnie ehh... mam nadzieję, że uda mi się wrócić na studia.

HAPPYBETTI, CASS, ANIAWA GRATULACJE!!!!!!!

reklama
MAMAAGUSI ale ile masz lat, że lubisz się uczyć? to chyba z wiekiem mija ;-) chociaż ja to nigdy się nie lubiłam uczyć tak jak to np musi MALA MI na biologii, umysł ścisły to na pamięć uczyć się nie lubi. ale skończyłam studia, zrobiłam podyplomówkę w ciąży i przy malutkim Pudzianku i prace napisałam.

Do góry