Nie wytrzymałam i jednak upiekłam tę kaczkę- chyba z nudów;-)
.Najwyżej zamrożę
.Amelka śpi,jak wstanie,to wyjdziemy na spacerek,bo dzis ma byc pięknie.Szkoda w domu siedzieć.Hm...może by sie tak ubrać...?;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja ci powiem że jak ostatnio mój mąż wbijał gwoździe w szafę u małej w pokoju to spała a jak mu za pare min upadła linijka to sie obudziłaA ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.
jak ja ci zazdroszczę tych studiów. normalnie ja uwielbiam studiować i uczyć się ogólnie ehh... mam nadzieję, że uda mi się wrócić na studia.Dobry wieczór kobietki,
Uczelnia na dzisiaj zaliczona. Skończyłam już o 11. Jupi. Jutro do 12, więc też przeleci szybko a potem wspólny czas z mężem i dzieckiem.
Teraz właśnie patrzę na Bitwę na Głosy na grupę z mojego rodzinnego miasta- Cieszyna
Maluszek śpi.
Ja pewnie niedługo też pójdę, bo rano trzeba wstać.