Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- no to wszystkiego najlepszego od A do Z dla waszych skarbków i dla was!!! a przede wszystkim Zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja ci powiem że jak ostatnio mój mąż wbijał gwoździe w szafę u małej w pokoju to spała a jak mu za pare min upadła linijka to sie obudziłaA ja zaraz komuś krzywdę zrobię :/#%&*% jest prawie 21 a jakis idiota nad nami tlucze mlotkiem tak, że mi ululaną w bojach Alicje obudzil. Nosz ****a! A reszte napisze potem gdyż z telefonu posta produkuję i na więcej nie mam cierpliwości.

jak ja ci zazdroszczę tych studiów. normalnie ja uwielbiam studiować i uczyć się ogólnie ehh... mam nadzieję, że uda mi się wrócić na studia.Dobry wieczór kobietki,
Uczelnia na dzisiaj zaliczona. Skończyłam już o 11. Jupi. Jutro do 12, więc też przeleci szybko a potem wspólny czas z mężem i dzieckiem.
Teraz właśnie patrzę na Bitwę na Głosy na grupę z mojego rodzinnego miasta- Cieszyna
Maluszek śpi.
Ja pewnie niedługo też pójdę, bo rano trzeba wstać.