• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry :-)

Nocka przespana, pobudka 5.28 dostała cyca, odłożyłam do łóżeczka z nadzieją ze zaśnie, udało się spała do 7.30 ale dała jeszcze rodzicom pobyczyć się w łożku do 8.00.
Wchodzę do pokoju a moja córa leży sobie na uradowana na brzuchu, standardowo przebieranie, kropelki, witaminki, śniadanko i zabawaaaaa:-)
Teraz ucina sobie drzemkę, mąż ogląda wyścig F1, więc jest czas, żeby poczytać co u Was się dzieje z samego ranka :-)
Apropo studiów to też bym się wróciła na studia, pewnie jakąś podyplomówkę zrobić, brakuje mi tego :-)

Wszystkiego naj naj najlepszego dla Happybeti, Cass, Aniawa i Waszych maluszków z okazji pięknych okrągłych rocznic !!!
Roxannka
wspólne kąpiele z Oliwką są rewelacyjne, zabawa na całego a łazienka pływa :-)
Humor po winku stanowczo lepszy, wczoraj strzeliło drugie :-)
Doris z tym fryzjerem to u mnie jest podobnie - uwielbiam jak ktoś mi robi wszelakie zabiegi takie małe spa dla włosów.
Natolin gratulacje dla Piotrusia, ze tak pięknie się obraca :-)
Happybeti kiedy Ty się wyśpisz kobieto? Ty taki ranny ptaszek przed ciążą byłaś?
Margerrita, Frogg jak Wam minął tydzień w pracy ???
Ja od piątku zaczynam :-/
Dawidowe przytulam i życzę spokojnej niedzieli.

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha:-D ja tak mam odkąd poszłam do szkoły. zawsze płakałam, że wakacje są:-D a mam 24 lata:-) ja akurat uwielbiam i biologię i chemię i fizykę i matematykę ale nie wszystkie działy oczywiście. no a na studiach zawsze np lepiej zaliczałam fizjologię człowieka i mikrobiologię niż np promocję zdrowia na której głownie prezentacje robiliśmy w power point.

Natolin na pewno nie było to przypadkowe :-) zobaczysz minie kilka dnia i śmigać będzie tam i z powrotem :-)
Moja pełza po całym pokoju, otwiera szufladę od komody, muszę blokady pozakładać.
Najbardziej to po panelach jej się dobrze suwa heh.

roxi no bardzo sie cieszę ,ze wybierasz sie w moje strony . Zapraszam. A co do fryzjera to ja akurat bardziej nastawiam się na masaż głowy (uwielbiam jak ktos bawi sie moimi wlosami) i jakies tam zabiegi pt."odbudowa struktury włosa", "sauna na wlosy" , niż na zmiane wizerunku. No i niech mi je potem fajnie wymodelują i tyle. No chyba ,ze faktycznie stylista mnie mile zaskoczy jakims fajnym pomysłem na fryz.
a co do strony groupon to ja dzięki Wam się wogóle o czyms takim dowiedzialam :-) i super to jest.
znajomi co roku do Żywca jeżdzą i w tym roku chca nas wyciągnąć, a to chyba w twoich okolicach :-) dam znać co z tego wyjdzie ;-)
A co do fryzjera to mam nadzieje, że się tam tobą dobrze zajmą i że się zrelaksujesz a przy okazji może się uda jakas mała metamorfoza na wiosne :-)
Dzień dobry:).Moje dziecko mnie dzis rozwaliło:-D.Obudziła sie w nocy(3.30) ,nakarmiłam,a ta dalej cos chce.Obwąchałam pampka i mówię do niej "nie masz kupy".A ta spojrzała na mnie ,nadęła się i zaczęła stękać ,no i kupę wycisnęła.Małą,ale jednak.I ten wyraz twarzy radosny "mówisz,mama,i masz:)"!Tak więc dzień zaczął się g...no;).
:-D:-D:-D to ty masz cudowne dziecko, mama mówi - dziecko robi hihi ;-)

ROXI, IDUŚ: o tej solarce to ja pisałam, że można tylko trzeba cycole nakryć:) ja już od dłuższego czasu chodzę się dobrązowić i wszystko jest oki.
ROXI: tia Alutka ululaliśmy... na 30 min.... brrr ja nie wiem o co tej małej ostatnio kaman :confused:
no właśnie tak coś pamiętałam że to ty wstawiałaś linka do tego artykuły ale nie chciałam czegoś pomieszać ;-)
a co do dzieciaczków to nam się chyba Alutka z Patrykiem zmówili :dry: chyba trzeba sprawidzić ostatnie połączenia w telefonach :-D;-)

frogg, ja o tobie myślałam :zawstydzona/y: a jak weekend ? szkoła czy małe wagary? ;-)

Roxi a moze wtorek sroda jak by było ciepło to spacer na górczewskiej bo wtedy przyjade z domu a nie od rodziców.
bardzo chętnie :tak: tylko mi bardziej środa pasuje bo we wtorek mamy lekarza i pare spraw do załatwienia a nie wiem jak sie ze wszystkim wyrobie. Może zgadamy się na pw co do szczegółów :-)
a o co chodzi z tymi dziennikarzami bo nie zrozumiałam :confused:

and last but not least
happybeti, aniawa, cass gratulacje dla waszych pociech z okazji ich święta :-)

edit
Roxannka[/B] wspólne kąpiele z Oliwką są rewelacyjne, zabawa na całego a łazienka pływa :-)
Humor po winku stanowczo lepszy, wczoraj strzeliło drugie :-)
hehe widze że się rozszalałaś ;)))

Nat, ja tez uważam że te checi do nauki mijają. Ja nie znosiłam się uczyć w liceum a jak poszłam na studia to normalnie oszalałam i średnia ocen nie schodziła poniżej 4 :) A teraz to sobie nie wyobrażam że miałabym znowu coś zakuwać :/

Ostatnia edycja:
KANIA my mamy wykładzinę, pełzanie na razie nieporadne i powolne
MAMAAGUSI ja przedmioty ścisłe uwielbiałam, ale głównie dlatego, że niewiele uczyć się musiałam. uczenie na pamięć u mnie nic nie daje, bo potem i tak NIC nie pamiętam, ale z tymi wakacjami to mnie rozbroiłaś ;-)
DAWIDOWE dopiero doczytałam!! uwielbiam pomidory, ale nie wiem czy duszone... spróbuję, nie zaszkodzi. a możesz na zamkniętym napisać o co chodzi z dziennikarzami?

Natolin na pewno nie było to przypadkowe :-) zobaczysz minie kilka dnia i śmigać będzie tam i z powrotem :-)
Moja pełza po całym pokoju, otwiera szufladę od komody, muszę blokady pozakładać.
Najbardziej to po panelach jej się dobrze suwa heh.
zazdroszcze. moja pełza narazie tylko wokół własnej osi

KANIA my mamy wykładzinę, pełzanie na razie nieporadne i powolne
MAMAAGUSI ja przedmioty ścisłe uwielbiałam, ale głównie dlatego, że niewiele uczyć się musiałam. uczenie na pamięć u mnie nic nie daje, bo potem i tak NIC nie pamiętam, ale z tymi wakacjami to mnie rozbroiłaś ;-)
DAWIDOWE dopiero doczytałam!! uwielbiam pomidory, ale nie wiem czy duszone... spróbuję, nie zaszkodzi. a możesz na zamkniętym napisać o co chodzi z dziennikarzami?
no ja po 2 tyg wakacji np zeszyty przepisywałam. nie to żebym miała super oceny bo nie lubię się wszystkiego uczyć ale to co lubiłam to mogłam cały czas. więc studia uwielbiała ale żałuję że na medycynę nie składałam no ale to już z góry założyłam że i tak się nie dostanę... a teraz żałuję

Natolin pomidorki to bardziej sie rozpłyna i zrobia taki gesty sosik pomidorowy. Ja tam jeszcze dolewam wody i lubie jak ziemniaczki sie tak mocno rozgotuja. Ale ja to dziwna jestem i lubie papki tak jak moje dziecko ;-) Wczoraj jadła chrupaka i kazdy kawałek kóry jej sie nie rozpusci w ustach wypluwa ale nie połknie.

Roxi mnie odpowiada kazdy dzien i godzina byle nie czwartek no aby do 18 wrocic bo moja gangrena wyje na cały autobus bo ona chce spac itp.

a dziewnnikarze chca sie dowiedziec plotek na temat mojego byłego który nie zyje. nachetniej tych bródnych plotek. ech i tak nic nie powiem.

reklama
witam z poludnia

gratki dla suwaczkowych dzidziusiow:)))))))))

u nas cos sie stalo w nocy dziwnego... mloda po kapieli wciagnela kaszke i spac. od 1h w nocy do 2.30 nawijala, plakala, gadala, bylam tak wsciekla ze malo mnei szlak nei trafil!!!!!!! noz cholera myslalam ze w koncu jej palne!!! w koncu sie wscieklam tym lataniem do niej i wyjelam z lozeczka zmienilam pieluche i dla picu zrobilam butle 120... a dla picu to ona ja zjadla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojedzona byla wieczorem jak zawsze a tu taki numer!!!!!! nawet nei chce slyszec ze bedzie mi sie budzic na butle o 2h!!!!! potem polozylam ja, dalam smoka ktorego wyplula i zaczela jazdy od nowa, wiec poszlam opierdzielilam ja pogrozilam paluchem, zapadla cisza, dziecko spi. dospalo do 8.10. wciagnela 150 kaszki ryzowej. pobawilam sie z nia i od godziny spi. co w nia wstapilo????????,, czy ktos moze wie czy to skok mi sie jakis zaczyna czy co????

poza tym u nas upal, pojde sie opalac dzisiaj i MAKUC slonka ci nei oddam.
FROGG no ktozby sie stesknil jak nie ja????
DAWIDOWE postrasz tych dziennikarzy ze podasz ich do sadu za interwencje w zycie prytwante jak sie nei odwala bo nie maja prawa tak nachodzic debile!

a teraz bylam w piekarni po chlebek, tunika, getry, klapki szpile wlos rozpuszczony a maz tylko galami wodzil i pytal czy napewno ide do piekarni:ppppppp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry