reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dla naszych 6 najlepszego!

a dzis o 3 happybeti o Tobie myslalam, bo mielsimy karmienie :) a dzis Patrys dal nam pospac do 5:30 \
pogoda sliczna tylko wieje,
oj nie chce jutrzjeszego poniedzialku

dawidowe
wspolczuje
a mi sie dzis snilo, ze urodzilam synka

dawidowe, napisze wieczorkiem na pw to sie umówimy :) a z tymi dziennikarzami to nieciekawie, oby się odczepili :/

a ja chciałam życzyć miłej niedzieli bo właśnie wybywamy na obiadek to teściowej wiec pewnie dopiero zajrze późnym wieczorem albo jutro rano.

buziole

ROXANKA ja podobnie z nauką miałam, studia skończyłam z wyróżnieniem ;-)
DAWIDOWE to ja wolę takie bardziej zapieczone niż paćkę. o kurcze! a jak Cię znaleźli? to rozumiem, że byłaś z kimś sławnym.
i tak jak mówi DZIULKA nasza kochana postrasz ich sądem jakby co!!
DZIULKA może dziecię tak jak każdy człowiek ma różne dni i tym razem zrobiła się szybko głodna, oby po prostu to nie stało się nawykiem. no i zazdroszczę opalania...
aż mi się płakać chce, bo ja poszłam tylko do kościoła, który jest prawie obok mojego mieszkania, a tak zmarzłam :-( a zaznaczę, że miałam na sobie taką kurtkę-płaszcz, którą miałam pod koniec listopada na chrzcie Pudzianka... zimno, tak cholernie wieje :-(

ja dziś jak przeciąg:

nie wiem czy Idusia Wam pisała ale utknęłam u teściów, na szczęście już dziś będę u moich rodziców więc sie odezwe i sie pożale :-D buziole dla wszystkich mamuś :***
mam nadzieje że ktoś sie za mną stęsknił ;-)

a ja mam zepsuty humor od piatku. naszpie tylko ze dziennikarze cos wyweszyli i chca ode mnie cos wyciagnac. Wysiszyłam telefon bo dzownia srednio co 5 minut. Przez to nawet nie wiem jak ktos znajomy dzowni bo nie słysze. numer mam jakies 12 lat i szkoda mi zmienic a nie wiem jak pogonic ich bo czekam az zapukaja do domu.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może tylko tymczasowo zmień numer? kurde oby szybko dali Ci spokuj! brrr

a co do dzieciaczków to nam się chyba Alutka z Patrykiem zmówili :dry: chyba trzeba sprawidzić ostatnie połączenia w telefonach :-D;-)
bez kitu :cool2:

a teraz wypindalam sie opalac:)
za takie posty to lańsko w dupsko będę uskuteczniać, bo u nas aktualnie +5 na termometrze, wieje i naprzemian raz deszcz a raz grad pada. I tu NATOLIN łączę się z Tobą w pogodowym bólu... :-(
co do kucia natomiast to ja też nie wyobrażam sobie teraz nauki czegokolwiek...

w podstawówke skonczyłam ze złota tarcza w liceum tak mi sie odechciało uczyc ze jak ojciec chodził na wywiadówki to przychodził blady. mni generalnie chodziło aby tylko zdawac do nastepnej klasy a na jkaich ocenach to miałam głeboko w d........ natomiast jak poszłam na pierwsze studia to mi sie pozmieniało i uwielbiałam sie uczyc generalnie nie schodziłam z oceny 4. nabrałam rozpedu i skonczyłam drugi kierunek, potem przyszła pora na nauke angielskiego i tureckiego. Generalnie teraz specjalnie nie mam checi sie zabierac na arabski bo lize ze nauczy mnie moje dziecko ;-)

a telefon jutro bede miała pozyczony od kolegi i dokupie jakiegos tak taka, go czy inny i dam tym co najczesciej dzwonia. a ten sobie lezy wyciszony i bede oddzwaniała. To nie była osoba znana ale sie ostatnio zrobiła i chca wywołac skandal. Nawet mi zaproponowali wynagordzenie finansowe. Wiec im powiedziała ze jak mi dadza co miesiac tyle ile mam pencji do momentu az dziecko nie skonczy 3 lat a ja pojde na wychowaczy. To moze sie zgodze. I tak bym sie nie zgodziła ale powiedziałam warunki. Maja sie zasstanowic co moga. narazie mam spokoj bo siedza i mysla ile. Szkoda ze sie juz nie dowiem bo nie mam zamiaru wiecej odbierac.

reklama
Ja tylko na chwilkę...chciałam złożyć Amelce,Wojtusiowi i Mai gratulacje wkroczenia w 6 miesiąc. Wszystkiego NAJ dla całej trójki od Miłosza i jego mamy:-)
Zajrzę na bb wieczorem i przeczytam co tam naprodukowałyście od wczoraj a teraz uciekam wstawić ziemniaki na obiad bo zaraz na miotle przyleci teściowa i jej koleżanka...wrrrr jestem mega wkurw.iona jaką niespodziankę w postaci swojej mamusi zrobił mi mój M.cobym nie nudziła się w domu gdy on jest w pracy:wściekła/y::wściekła/y:Już szykuje plan zemsty bo nie daruje mu dzisiejszych gości!!!

Do góry