reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Na początek gratulacje.
Pszczylaszczka, Uska, Monia140910 wielkie gratki
cass nie płakusiaj. I rzeczywiście zajmij się czymś,żeby czas ci szybciej zleciał
sariska to kiedy wracasz do domu?
elizabennet super,że się odezwałaś
miniu zdrówka!

A ja wyczytałam z naszych złotych myśli,że aniawa ma dziś urodziny! Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!

reklama
cass a też mogę tylko cię przytulić. to musi być trudne. oby Maja szybko się zaaklimatyzowała to i tobie będzie łatwiej. trzymaj się

Cass przytulam. Mnie to czeka od maja. :-( Z tym że jak wracam do pracy od połowy miesiąca i jeszcze po moim powrocie małż weźmie tydzień wolnego. Chcemy robaka przyzwyczajać powoli, tzn na początek zostawiać go tam na 1-2 godz. Nie wiem jak ja to przeżyję :wściekła/y:

Witam i ja

Nocka z pobudkami na smoka, o 4.40 smok już nie zdał egzaminu poleciał przez środek pokoju..., zjadła i spała do 6.45, pobawiłyśmy się do 9.00 i drzemka...
Za chwilę będzie pobudka, pogoda dziś piękna a ja pewnie posiedzę z nią w domu bo wózka z piwnicy nie dam rady wyciągnąć :-(
Dziś wybieram się do lekarza z tymi moimi plecami, bo ledwo co chodzę, a dziecko co jakiś czas na ręce trzeba wziąć np. do odbicia...
Pewnie dziś odpuszczę aerobik, bo w takim stanie ćwiczyć się nie da.

Aniawa super, że wszystko się udało i było tak jak chciałaś, już teraz masz to za sobą szczęściaro :-)
Oczywiście Wszystkiego Najlepszego, 100 lat.
Miniu dużo zdrówka dla synia życzę, trzymajcie się ciepło :-)
Sarisa mam nadzieję, że nastrój dziś lepszy :-)
Pszylaszczka, Monia140910, Uska, Mamaagusi mega wielkie gratki suwaczkowe dla Was i Waszych pociech !!!
Happybeti czynisz postępy, ja też miałam o tej godzinie dziś pobudkę, chyba zacznę młodej dawać 210 ml na noc bo już drugą noc z rzędu budzi się wcześniej na jedzenie.
Natolin same dobre wieści od rana u Ciebie :-)
Cass przytulam, trzymaj się !!!

KANIA to faktycznie spróbuj dawać więcej na noc
ANIAWA sto lat, sto lat... :-)
CASS rozumiem, to mądre rozwiązanie, a na ile godzin Maję zostawiłaś i na ile będziesz zostawiać jak będziesz pracować już?
Dziewczyny a co takie maluchy robią w żłobku? i jak to jest z takimi dziećmi co potrzebują ciągle uwagi? bo mój do takich nie należy, więc pewnie spokojnie by sobie poradził,ale jestem ciekawa bardzo.

Wiem, że któraś z Was już o tym pisała ale nie mogę tego znaleźć. Chodzi mi o niekapek. Nałożyłam na butelkę Lovi taką końcówkę niekapkę ale mały nie potrafi z tego pić. Ciągnie ale nie leci. Ja spróbowałam i też mi nie chciało lecieć. Czy ktoś może mi polecić dobry niekapek albo powiedzieć jak się pije z niekapka? :D

Szczerze mówiąc nie wiem co takie maluchy robią w żłobku. Mój potrzebuje ciągłej uwagi ale mam nadzieję że w żłobku to się zmieni. Ja niestety na 8 godzin go będę zostawiała albo czasem i 9 :/

MALUTKA ja nie umiem pić z niekapka ;-) pisałam o tym jakiś czas temu.
hmmm, może CASS jak Majka wróci ze żłobka to nam powie co Panie mówiły, co się robi cały dzień. kurcze, siły Wam życzę. w tej chwili to paradoksalnie cieszę się, że nie mamy mieszkania swojego...

reklama
mamaagusi suwaczkowe gratulacje!
kania współczuję tego bólu pleców:-(. Wiem,co czujesz. Mnie co prawda boli kręgosłup,ale za to odcinek lędźwiowy i boli cały czas(zwyrodnienie). Mam nadzieję,że lekarz ci pomoże.
malutka ja ci niestety nie pomogę; dopiero sie przymierzam do kupna niekapka. Chociaż czekaj. Ostatnio spotkałam panią z rocznym dzieckiem,które piło z niekapka. Zapytałam,co to za firma. Pani mi odpowiedziała,że z TT. Dodała też,że jej synek miał wiele kubków,ale ten mu najbardziej podpasował.

Do góry