reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Madziarko, gin nie powinien Ci robić problemów z L4, jak wyjaśnisz jaką masz pracę to Ci w biegu wypiszę.
Moja nie robi problemu i powiedziała, że jak coś kolejne L4 do urzędu będzie mi wypisywać :-)

moja @ 16 kwiecien ale moze przyjsc wczesniej bo lecialam samolotem ale chyba przyjdzie na czas piersi bola brzuszek zacmi apetyt na slodkie kica to @ murowana amyslalam kwiatuszku ze gdzies blizej poznania :p a moze kwiatuszku zatestuj wczesniej?? i potem w dzien @ jak te palmienia sie nie przerodza w @

Mam do was pytanko... bierzecie jakies wspomagacze??? nie da się ogarnąc wszystkich postów, wszystkich osób... ;)

Ja dopiero zaczynam zabawę ze wspomagaczami . Od przyszłego cyklu wiesiołek bo mam dość mało sluzu i z powodu wysokiej prolaktyny (po podbiciu) zaczęłam brać Castagnus. Efekty pewnie będa jeżeli juz w przyszlym cyklu.
Oczywiście codziennie Kwas foliowy

Najlepiej skonsultować sie z lekarzem jeżeli chcesz coś brac, mozna sobie rozregulować cykl.

Ostatnia edycja:
Hej kochane... wczoraj już mnie nie było, a widze ,że miałyscie jeszcze kilka pytań.Odnośnie naszych starań, to oczywiście chodzę do lekarza ( trzeba miec głowe na karku), biorę kwas foliowy, witaminy. Staram sie dobrze odżywiac. tylko chyba muszę zabrac sie za jakas gimnastyke ;) Kochane moje cykle sa strasznieee długie chyba od zawsze a od mometu staran jak na złosc sie jeszcze bardziej wydłużaja. Byłam w tym cyklu u lekarza. Podobno jest wszystko ok i musze poczekac na okres. Nie chciała mi lekarka na sile wywoływac gdyż możliwe ze taka moja natura. Dziś mam 68 dc. Dziwne co. Ale mam czekac na nowy cykl i potem od nowego cyklu clostilbegyt. To czekanie jest najgorsze. W ciąży nie jestem... a tu niema sie jak ponownie starac póki nie zawita nowy cykl. bleee.... Całusy dla was ;*

kochana... tak dlugie cykle, to nie jest "Twoja uroda"!!! na bank jest cos nie tak. Zmien lekarza najlepiej. ZBadaj hormony (rozne hormony bada sie w rozne dni cyklu). Tak dlugie cykle to masakra! A wiesz dokladnie kiedy mialas owulacje? Bo od owulacji do @ nie powinno minac wiecej niz 16-17 dni. Zbyt dlyga II faza cyklu oznaczac moze problemy np. z prolaktyna. Powinnas tez zbadac wszystkie tarczycowe hormony na wszelki.

kochane a znacie jakies domowe sposoby aby przyspieszyc przyjscie @? w ciązy nie jestem ;( ale to czekanie na nowy cykl jest straszne.... ;(

nie ma domowych sposobow w wypadku tak dlugich cykli.

a ja znow zaczełam plamic jestem swiecie przekonana ze 2 przyjdzie przed czasem

a ktory to dc? i kiedy byla owulka? moze to zagniezdzenie?

Mam do was pytanko... bierzecie jakies wspomagacze??? nie da się ogarnąc wszystkich postów, wszystkich osób... ;)

castagnus, wiesiolek, kwas foliowy i co ktorys cykl suplement zelaza. Ja wszystkie wspomagacze konsultuje z ginem. Castagnusa w zyciu bym nie wziela sama z siebie, bo brany niepotrzebnie moze bardzo namieszac. Polecam watek "niezbednik staraczki" - pierwsze kilka stron to same przydatne informacje. Zajrzyj tez na strone, ktora mam przy sygnaturze.

jakies nowe fasolki dzis? :)

reklama
Do POK - Dzięki za stwierdzenie że na bank jest cos nie tak. Do lekarza chodzę regularnie, badanie hormonalne też miałam robione i terczyce też miałam badaną....

Ostatnia edycja:
Do góry