reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Nie mam tam nikogo, no i jeszcze legitymacje muszę oddać :-)
moze bedzie okazja sie spotkac?:D

Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi:)))
COSATTO SWIFT LITE 24h +SPIWOR + FOLIA +2xGRATIS (1514231447) - Aukcje internetowe Allegro

Juz się nie mogę doczekać az przyjdzie no i ciekawa jestem jak Jagoda na nią zareaguje bo nigdy nie jeździła przodem do kierunku jazdy:)

super! ale cena mnie zabila .

laski macie moze na sprzedaz jakis sorter?niekoniecznie musi byc to garnuszek na klocuszek,
albo ta kolejke mula z ikea?

Dziewczyny z Poznania gdzie u Was są najfajniejsze komisy z art. dziecięcymi i ciucholandy??

a wybierasz sie do nas??:D
zapomnialam jak sie nazywaja te ciuchlandy ''pelna szafa'' ? kasiulka tez w takich chyba kupuje,to moze mnie poprawi. co do komisu, to na ul rolnej/hetmanskiej -prawie naprzeciwko mc donalda

Tak jak Cobra mówi, Pełna Szafa. Ja znam trzy. Jedna na Osiedlu Jana III Sobieskiego, druga na Osiedlu Bolesława Śmiałego i trzecia na Osiedlu Przyjaźni. Na Sobieskiego masz też komis z odzieżą dziecięcą, nie pamiętam jaki numer bloku ale jutro zobaczę.

Cobra, jest ponoć fajny i wielki lumpeks na Św. Marcinie (blisko ul. Gwarnej) Nigdy tam nie byłam, jutro pojadę obczaić. Byłaś tam może kiedyś?

Kupiliśmy wreszcie spacerówke dla Jadzi:)))
COSATTO SWIFT LITE 24h +SPIWOR + FOLIA +2xGRATIS (1514231447) - Aukcje internetowe Allegro

Juz się nie mogę doczekać az przyjdzie no i ciekawa jestem jak Jagoda na nią zareaguje bo nigdy nie jeździła przodem do kierunku jazdy:)

Zobaczysz, będziesz zadowolona :) U nas sprawuje się super! Wydaje mi się, że jedyne co by mogli w tym wózku poprawić to sposób rozkładania oparcia, czasem ciężko się 'opuszcza', ale poza tym to same zalety: leciutki, bardzo skrętny, super się prowadzi, łatwo się składa -zresztą sama zobaczysz! :)

Tak jak Cobra mówi, Pełna Szafa. Ja znam trzy. Jedna na Osiedlu Jana III Sobieskiego, druga na Osiedlu Bolesława Śmiałego i trzecia na Osiedlu Przyjaźni. Na Sobieskiego masz też komis z odzieżą dziecięcą, nie pamiętam jaki numer bloku ale jutro zobaczę.

Cobra, jest ponoć fajny i wielki lumpeks na Św. Marcinie (blisko ul. Gwarnej) Nigdy tam nie byłam, jutro pojadę obczaić. Byłaś tam może kiedyś?

chodzi o ten w alfie? czy tam okraglaku?
chyba nie o ten ?
jesli chodzilo by o ten w okraglaku,to stracilam tam pare ladnych stowek lacznie. lubie jak ubranka sa na wieszaku;)

reklama
Dziewczyny to jak możecie to napiszcie mi dokładne adresy :-) Jan III Sobieski to w pobliżu uczelni więc trafię a resztę sprawdzę na mapie :-)

Do góry