Efa, ucałuj Olusia od cioci bo pewnie biedactwo nacierpi przy tych ząbkach, a dla ciebie dużo cierpliwości :-)
Rysia, widze, że Miłoszka też ząbki męczą, oby szybko poszło
mała_mi to się w głowie nie mieści jak twoi teściowie traktują własne dziecko

czy twój mąż zrobił im coś że oni go tak nienawidza, bo takie słowa to do najgorszego wroga można skierować a nie do swojego syna ... straszne!
doczytałam dobrze że wyjeżdzacie to przynajmniej święta i majówka beda w radosnej atmosferze:-)
a moje dziecko od dzis musi jesc obiady i deserki z gołymi stopami powód jedzenie w buzi upycha noga a nie reka.
Laurka jest the best
aniawa, gratki dla Wojtusia, już drugi ząbek wow :-)
sugar współczuje jeśli piszesz że ten ból gorszy od porodu to nieziemsko musi boleć
A mój M. wczoraj zabrał mnie na obiad do restauracji bo powiedziałam, że jestem zmęczona i smutna, i że nie mam siły nic goować. Fajnie było :-)
no taka to pożyje ;-) ale dobrze niech mężuś dba
Kania, dobrze że wizyty u lekarza ok i trzyma kciuki za jutrzejszy powrót do pracy. Napewno wszystko bedzie dobrze, dasz rade!
makuc oby wizyta wiedzmy przebiegła jak błyskawica, wpadła i wypadła ;-)tylko otwórz okna to jak na miotle wleci żeby miała gdzie wylecieć
ika, zazdroszcze takiej wiezi z siostrą, ja w swoim życiu poznałam bardzo wiele rodzeństw bliźniaczych i nawet sama chciałam mieć bliźniaki :-)
Doris, jak samopoczucie ? daj znać czy wszystko ok!
ROXANNKA ja bym chętnie "jechała" tylko na słoiczkach, ale dla alergika to mały wybór niestety :-(
a co do adresów to właśnie nie mam pojęcia z kim była ta rozmowa, byłam pewna, że z Tobą :-)
a ubranko na chrzest super, ja właśnie takie lubię
no z tą alergią to mamy przekichane, ale mi lekarze mówią że dziecko wcale nie musi jeść nie wiadomo ile różnych rzeczy naraz, wystarczy kilka stałych warzyw i owocków wiec ja narazie sie nie przejmuje ;-)
czyżby szpieg nam się gubił w natłoku informacji

może jakaś transakcja wymienna ... informacja za informacje haha

;-)
Ciesze sie że wam się podoba strój Patryczka, jakoś do mnie nie przemawiają garnitury dla takich maluszków. Ciekawa jestem jak bedzie w nim wyglądał bo rozmiar troche wiekszy wiec dobrze by było gdyby przez tydzien urósł
a ja biore książke i ide poleżeć do wanny :-)
kolorowych snów