reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja też mówię Pani. Jak Dziulka zgadzam się, że "matkę ma się tylko jedną".
Makuc, ja i tak Cię podziwiam bo chyba dość często się z nią widujesz.
A u mnie w domu hmmm burza mózgów bo zastanawiamy się czy chrzcić wogóle Hubsona. Już widzę minę teściówki. Wyglądałaby mniej więcej tak :eek::growl::oo:
Hehe tymbardziej, że ja ślub kościelny brałam jako ateistka o czym ona nie wie. Och, już czuję tą uroczą konwersację ;-)

reklama
Efa, ucałuj Olusia od cioci bo pewnie biedactwo nacierpi przy tych ząbkach, a dla ciebie dużo cierpliwości :-)

Rysia, widze, że Miłoszka też ząbki męczą, oby szybko poszło :tak:

mała_mi to się w głowie nie mieści jak twoi teściowie traktują własne dziecko :no: czy twój mąż zrobił im coś że oni go tak nienawidza, bo takie słowa to do najgorszego wroga można skierować a nie do swojego syna ... straszne!
doczytałam dobrze że wyjeżdzacie to przynajmniej święta i majówka beda w radosnej atmosferze:-)

a moje dziecko od dzis musi jesc obiady i deserki z gołymi stopami powód jedzenie w buzi upycha noga a nie reka.
Laurka jest the best :-D

aniawa, gratki dla Wojtusia, już drugi ząbek wow :-)

sugar współczuje jeśli piszesz że ten ból gorszy od porodu to nieziemsko musi boleć :baffled:

A mój M. wczoraj zabrał mnie na obiad do restauracji bo powiedziałam, że jestem zmęczona i smutna, i że nie mam siły nic goować. Fajnie było :-)
no taka to pożyje ;-) ale dobrze niech mężuś dba :tak:

Kania, dobrze że wizyty u lekarza ok i trzyma kciuki za jutrzejszy powrót do pracy. Napewno wszystko bedzie dobrze, dasz rade!

makuc oby wizyta wiedzmy przebiegła jak błyskawica, wpadła i wypadła ;-)tylko otwórz okna to jak na miotle wleci żeby miała gdzie wylecieć :-D

ika, zazdroszcze takiej wiezi z siostrą, ja w swoim życiu poznałam bardzo wiele rodzeństw bliźniaczych i nawet sama chciałam mieć bliźniaki :-)

Doris, jak samopoczucie ? daj znać czy wszystko ok!

ROXANNKA ja bym chętnie "jechała" tylko na słoiczkach, ale dla alergika to mały wybór niestety :-(
a co do adresów to właśnie nie mam pojęcia z kim była ta rozmowa, byłam pewna, że z Tobą :-)
a ubranko na chrzest super, ja właśnie takie lubię
no z tą alergią to mamy przekichane, ale mi lekarze mówią że dziecko wcale nie musi jeść nie wiadomo ile różnych rzeczy naraz, wystarczy kilka stałych warzyw i owocków wiec ja narazie sie nie przejmuje ;-)

czyżby szpieg nam się gubił w natłoku informacji :-p może jakaś transakcja wymienna ... informacja za informacje haha :-D;-)

Ciesze sie że wam się podoba strój Patryczka, jakoś do mnie nie przemawiają garnitury dla takich maluszków. Ciekawa jestem jak bedzie w nim wyglądał bo rozmiar troche wiekszy wiec dobrze by było gdyby przez tydzien urósł :-D

a ja biore książke i ide poleżeć do wanny :-)
kolorowych snów

Ja też mówię Pani. Jak Dziulka zgadzam się, że "matkę ma się tylko jedną".
Makuc, ja i tak Cię podziwiam bo chyba dość często się z nią widujesz.
A u mnie w domu hmmm burza mózgów bo zastanawiamy się czy chrzcić wogóle Hubsona. Już widzę minę teściówki. Wyglądałaby mniej więcej tak :eek::growl::oo:
Hehe tymbardziej, że ja ślub kościelny brałam jako ateistka o czym ona nie wie. Och, już czuję tą uroczą konwersację ;-)
no to ladnie sie dzieje:) ja tez czuje minke tesciowki haha:)))ale ochrzcijcie go to diabelka z dupki wypedzisz i moze akurat zgrzecznieje??(ja sie modle zeby Leane zabkow nei zaczela puszczac na okres chrzcin bo zglupieje tydzien z 5 osobami oprocz nas tu w mieszkaniu i glizdusiem ktory mialby marudzic non stop.
a co do matki-zawsze tak uwazalam ze dlaczego mam mowic MAMO na kobiete ktora mnei nei urodzila???????? to nie jest normalne. tak samo moj maz do mojej mamy mowi Gosia,w jego brzmieniu GOSZA:) serio: atmosfera przez to jest na luzie a nie jakies PANI-no to bylo ale tylko na poczatku jak poznalam moja tesciowa na poczatku samym.

IDA, ALICJA, DORIS- tesknie za wami buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagle zapadla cisza wiec sobie pojde pospac:)))

Ostatnia edycja:
ja też idę spać.
szkoda, że nie doczekałam się na IDUSIĘ, szkoda, że DORIS smutna i nie ma siły do nas pisać :-(
no i ciekawe jak ONESMILE urzęduje w PL :-)
i jak MINIU spotkanie wczorajsze z księdzem ;-)

gdyby ktoś miał kontakt do KASIA33 to proszę niech się odezwie.

dobranoc.

hmm z kąpieli chyba nici, jest coraz później a ja ciągle na bb ;)

wczoraj od męża spróbowałam jakiegoś nowego piwa ... chyba Łomża z posmakiem miodowym mmmm pycha :)))

widać że weekend się zbliża bo forum pustoszeje :/

wszystkie idą spać więc będę musiała w samotności wypić czerwone winko:-:)szok:No trudno....ale nie poddam się bo trza ćwiczyć alkoholizowanie się przed sobotnim wieczorem panieńskim kumpeli coby zbyt szybko nie odpaść;-):-D

Hej! A ja jestem, bo czekam na koniec aukcji i mam nadzieję, że wygram :) Mam nadzieję, że nie przegapię końca.
Byłam dzisiaj załatwić do końca (znowu słowo koniec:) chrzciny. Nastawiłam się bojowo, że 200zł nie zapłacę, argumenty zgromadziłam, a poszło gładko. Powiedziałam, że stać mnie na danie 100zł, bo mam alergika i przedszkolaka i dużo pieniędzy zostawiam w aptece. I tyle. Proboszcz mnie zaskoczył, bo kazał podać wiek chrzestnych i chrzestnego o rok odmłodziłam:) A i karteczki do spowiedzi dał :-(
Myjąc się dotarła do mnie pewna rzecz. Nie chciał chrzcić 03.04, bo Wielki Post, a dzisiaj się pytał czy chrzcimy w tą sobotę, bo jest chrzest. No żesz! Czyżby WP się wcześniej skończył?
Mała_mi współczuję sytuacji z teściami. Ja bym nie wytrzymała i burzę rozpętała.

Edit:
Ale mi adrenalina skoczyła. 1s przed końcem aukcji zalicytowałam i wygrałam.

Ostatnia edycja:
boszeee wszystkie już smacznie śpią więc ja też uciekam lulu bo tu strasznie pustawo:szok:
Dobrej nocy!!!!:-):-)
Aaaa że już po północy to wszystkiego NAJLEPSZEGO dla Artura bo dzisiaj jego szóstkowe święto:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A co tu tak cicho? Gdzie nasz ranny ptaszek?

Wpadam się pochwalić, że moje modły zostały wysłuchane i teściowa ma mega gorączkę, więc z dzisiejszych odwiedzin nici. Och jak mi przykro :laugh2::laugh2::laugh2:

i tym oto opytmistycznym akcentem witam się z rana ;-)

reklama
Witam się i ja:-)
Powróciliśmy do standardowego systemu wstawania-czyli pobudka 6.30 (=matka niewsypana):tak:
Makuc oooo jak mi przykro że nie zobaczysz się dzisiaj z teściówką...hihi to musi być dla Ciebie naprawdę przykre bo przecież tak bardzo chciałaś się z nią zobaczyć;-)kurde coby tu zrobić oby moja chciana teściowa również nie dotarła do nas za tydzień...chyba już teraz zacznę swe modły aby udało mi się coś wymodlić (zepsucie miotły,może jakiś "malutki" uszczerbek na zdrowiu):-)??!!
Miłego piątku:-)

Do góry