reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Byliśmy na spacerku, teraz Mały śpi, może jak wstanie to jeszcze raz pójdziemy. Co do porządków światecznych to też by mi sie przydało jakies zrobic:) no i te nieszczesne okna pomyc w koncu :/ mielismy jechac na świta do moich rodziców, ale wyjazd stanął pod wielkim znakiem zapytania bo, juz od 3 tyg remontuja łazienkę i dalej nie jest skonczona:/ wiec jesli nie zdarza przez switami to nigdzie nie pojedziemy, bo ja bez łazienki to ani rusz. A skoro raczej zostaniemy to musze sie zastanowic co tu dobrego do jedzonka przygotować :)

mrozik zdrówka dla Wiki, a sioo angino !
czarnuszka ja tez mojemu zaaplikowałam dzisiaj pulmex, bo juz sama nie wiem czy zaczyna cos charczeć, czy tylko mi sie tak wydaje..
nesiaa Wy macie xlandera dobrze widze :)?? pwiedz mi czy masz podobne odczucie, że oparcie za mało da sie podnieść? bo mi Filip nie siedzi tylko cały czas w pozycji półlezacej jest :/ a tego oparcia nie da sie juz bardziej postawic. Widze ze Ty zastosowałaś poduszeczkę, ja sie nie znam na wózkach to mój pierwszy i nie wiem czy tak powinno byc, czy tez podłozyc cos pod plecy..

Ostatnia edycja:
reklama
mrozik zdróweczka dla Wiki*)

ja też po spacerku - oplewiłam truskawki, powiesiłam dwa prania - mała połaziła po podwórku, spróbowała jak smakuje trawa :) pogoniła Fionę :) za chwilę pójdziemy jeszcze na chwilę a potem spanko . ja do dentysty a M z dziewczynkami :)

i my po spacerku :-) myślałam, że Ol zgłodnieje porządnie, a ona ledwo pół obiadu zjadła, tzn wcisnęłam jej. a tylko co ostatnio chwaliłam jej dobry apetyt :confused2: cos mi marudzi...
mrozik, zdrówka dla córci!

witam i ja :)

franuś nakarmiony śpi, jasiu rozrabia po swojemu, ogólnie nocka ok, jakoś mnie pobudki nie ruszają i naprawdę jest ok.

franuś odpukaććććć ładnie je, ma ładny apetyt, i budzi cię co 3 godzinki tak średnio. ja czuję się po cc coraz lepiej. powiedzcie mi kto ściąga szwy po cc? i po ilu dniach ? nie mam jeszcze wypisu ze szpitala dlatego pytam.

u nas też piękna pogoda, ale narazie domowo.

ogólnie jestem taka szczęśliwa że jestem w domku :))))
Kochana wczoraj kuzynka M.wyszła ze szpitala. Miała cesarkę z 12tego na 13tego i szwy jej ściągnęli jeszcze w szpitalu. A mojej znajomej położna w domu na 5dobę (to to samo) w domu bo w Łodzi wychodziła na 3dzień.

witam sie my 6h na dworze
padam na twarz a jeszcze zakupy na piatkowy roczek trzeba jechac zrobic
mlody caaaly dzien bez czapki i w dlugim rekawku:)
troche opalił sobie pyszczek
spadam

Hej!

Pięknie się robi, na środę i czwartek zapowiadają 24,25 stopni u nas:szok: toż to prawdziwe lato, święta też mają być ładne. Bardzo, bardzo się cieszę.:tak: U nas ze zdrówkiem myślę że już oki, w środę idziemy się pokazać lekarzowi żeby w końcu umówić się na szczepienie tylko mnie znów coś gardło boli:wściekła/y:
kalisa my też oprócz spacerówki-parasolki mamy x-landera i właśnie jest dokładnie tak jak piszesz, my co prawda już go nie używamy na codzień bo zostawiliśmy go u rodziców na wsi żeby nie wozić tam i z powrotem a tam koła pompowane bardzo potrzebne, tu na miejscu używamy parasolki bo wygodniej mi znosić z 1 piętra i do auta zapakować ale w x-landerze jest właśnie tak że nie idzie oparcia zrobić bardziej na prosto, tylko jest takie pochyłe.
czarnuszka kurczę wynik dodatni wskazuje na obecność tej bakterii u Sebusia, umów się do lekarza, on Ci powie najlepiej.
M pichci mi zapiekankę, także zaraz idę szamać.:-)
Aaaa Frotka wczoraj piewrszy raz w życiu piekłam kaczkę w piekarniku, właśnie z przepisu poleconego przez Ciebie, pychaaaa, rodzinka zachwycona. Dziękuję kochana. :*

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Mysza, Mrozik Współczuję infekcji gardła u maluchów, my przechodziliśmy to samo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dzieciaczkom!

Alez kolejny piekny dzionek dzisiaj :) Nawet kasztany juz u nas kwitna! A bzy juz w zeszlym tygodniu widzialam i wachalam :-D
Lekarz znowu dal hydrocortizon, tym razem silniejsza dawke, bo 2.5%, oby pomoglo na to swedzenie...
M w domku, wiec dzisiaj kurczak curry..mniam...Mlody jeszcze szaleje, czytaj piszczy, bo mial pozno ostatnie spanie z powodu lekarza, dobrze, ze M moze sie nim zajac...

zdrowka wszystkim chorym!!!!!

reklama
Hej,
Dzieki za zyczenia zdrowka dla F, juz mu dzis lepiej, chociaz marudny, ale dwie noce temu byl koszmarrrr on plakal i wolal mama, a ja juz nie wiedzialam jak mu pomoc i wylam z nim- mial wtedy ponad 39 stopni, ale dzis juz odpukac temp nie ma, no ale pojawila sie niewielka wysypka, wiec pewnie F zaliczyl trzydniowke:/ Z gardlem chyba tez lepiej ale apetytu nie ma wcale, tylko pije mleko albo sok z herbatka. Na razie siedzimy w domu, a tak piekna pogoda, moze jutro albo w srode przejde sie z nim gdzies na chwile. Boze dopiero pirwszy raz od trzech dni usiadlam i zjadlam spokojnie posilek:/ a teraz spokojnie mam zamiar wypic zielona herbate;)

Do góry