reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr- ksiądz mu się spodobał, albo go rozśmieszał, rośnie mały śmieszek wam :)a mój nawet księdza nie widział bo spał, tylko ksiądz się z niego śmiał, bo inne płakały a on spał.

reklama
hej wieczornie, ale miałam zamulony dzień, tylko spać i spać a góra prasowania czeka:happy:

PR super że chrzest udany i mały grzeczny:tak:
ja już z naszego niewiele pamiętam:-p jak to szybko zleciało;-)

co do rota, pneumo i meningo to my szczepiliśmy, tyle że my w uk a tam normalnie było w kalendarzu..ja to ogólnie tych szczepień się boję i cieszę się że teraz już dłuższa przerwa:sorry:

larvunia to super. a co mu w takim razie jest?

wirusowka jakas niby... ale ma dziwny kaszel, dziwne bo kataru nie ma.. i z tad te wziewne leki... w piatek kontrola, jak sie nie poprawi to antybiotyk :baffled: Bo kaszel ma ciagle... masakra.

edit:
ja tez sie zmywam.. spokojnej nocy :***

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny po Świętach! Widzę , że wiele z Was zmaga się z choróbskami...:sorry2: DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!!!!!!!!
Megi, bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ale masz rację, Babcia już się nie męczy, o tyle dobrze....Tulę!
KasiaF my też fani żużla, ale wczoraj tylko mój G był na meczu, ja przed TV kibicowałam, no i byłam w ciężkim szoku (oczywiście pozytywnym;)), że nasi aż tak dobrze się spisali:-) Ciekawe jak im pójdzie z Falubazami;-)
KATGEN PYTANKO: czy Ty wczoraj byłaś może w Gorzowie???? Widziałam z auta na ul. Łokietka dziewczynę, która wyglądała identycznie jak Ty, szła z jakimś chłopakiem, w jasnej koszulce była,w paski chyba:-), coś ok godz. 16. Więc albo to Ty, albo masz w G-wie sobowtóra:-D

U mnie Święta minęły spokojnie, w pierwszy dzień mieliśmy gości, w drugi pojechaliśmy sobie nad jeziorko, troszkę odsapnęłam sobie, odpoczęłam, na bosaka po ciepłym piasku pochodziłam:-D.... szkoda tylko że wszystko co dobre tak szybko się kończy, od dziś znów praca, dom, praca, dom...:sorry2:

reklama
dziendobry...
ja wmiekam, mam migrene zaczyna sie :-( mam mroczki, tego posta pisze juz z 1o minut juz...
ratunki..... tablete wzielam, bo sie rozkreca czuje

Do góry