reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
kilka fotek na tajnym
K
konto usuniete
Gość
hej wieczornie, ale miałam zamulony dzień, tylko spać i spać a góra prasowania czeka
PR super że chrzest udany i mały grzeczny
ja już z naszego niewiele pamiętam
jak to szybko zleciało;-)
co do rota, pneumo i meningo to my szczepiliśmy, tyle że my w uk a tam normalnie było w kalendarzu..ja to ogólnie tych szczepień się boję i cieszę się że teraz już dłuższa przerwa

PR super że chrzest udany i mały grzeczny

ja już z naszego niewiele pamiętam

co do rota, pneumo i meningo to my szczepiliśmy, tyle że my w uk a tam normalnie było w kalendarzu..ja to ogólnie tych szczepień się boję i cieszę się że teraz już dłuższa przerwa

C
ciasteczko
Gość
dziewczyny milego wieczoru:-)
dziewczyny milego wieczoru:-)
wzajemnie. ja tez mzykam kapac julke i jakos czy mi sie zmaykaja.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
future- my mloda i malego na pneumo szczepilismy mloda na meningo i mlodego tez bedziemy
larvunia to super. a co mu w takim razie jest?
wirusowka jakas niby... ale ma dziwny kaszel, dziwne bo kataru nie ma.. i z tad te wziewne leki... w piatek kontrola, jak sie nie poprawi to antybiotyk

edit:
ja tez sie zmywam.. spokojnej nocy :***
Ostatnia edycja:
LILIann
Majowe mamy'09
Witajcie dziewczyny po Świętach! Widzę , że wiele z Was zmaga się z choróbskami...
DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!!!!!!!!
Megi, bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ale masz rację, Babcia już się nie męczy, o tyle dobrze....Tulę!
KasiaF my też fani żużla, ale wczoraj tylko mój G był na meczu, ja przed TV kibicowałam, no i byłam w ciężkim szoku (oczywiście pozytywnym
), że nasi aż tak dobrze się spisali:-) Ciekawe jak im pójdzie z Falubazami;-)
KATGEN PYTANKO: czy Ty wczoraj byłaś może w Gorzowie???? Widziałam z auta na ul. Łokietka dziewczynę, która wyglądała identycznie jak Ty, szła z jakimś chłopakiem, w jasnej koszulce była,w paski chyba:-), coś ok godz. 16. Więc albo to Ty, albo masz w G-wie sobowtóra
U mnie Święta minęły spokojnie, w pierwszy dzień mieliśmy gości, w drugi pojechaliśmy sobie nad jeziorko, troszkę odsapnęłam sobie, odpoczęłam, na bosaka po ciepłym piasku pochodziłam
.... szkoda tylko że wszystko co dobre tak szybko się kończy, od dziś znów praca, dom, praca, dom...

Megi, bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ale masz rację, Babcia już się nie męczy, o tyle dobrze....Tulę!
KasiaF my też fani żużla, ale wczoraj tylko mój G był na meczu, ja przed TV kibicowałam, no i byłam w ciężkim szoku (oczywiście pozytywnym
KATGEN PYTANKO: czy Ty wczoraj byłaś może w Gorzowie???? Widziałam z auta na ul. Łokietka dziewczynę, która wyglądała identycznie jak Ty, szła z jakimś chłopakiem, w jasnej koszulce była,w paski chyba:-), coś ok godz. 16. Więc albo to Ty, albo masz w G-wie sobowtóra

U mnie Święta minęły spokojnie, w pierwszy dzień mieliśmy gości, w drugi pojechaliśmy sobie nad jeziorko, troszkę odsapnęłam sobie, odpoczęłam, na bosaka po ciepłym piasku pochodziłam

reklama
Podziel się: