reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Ja już po wizycie. Szyjka się wydłużyła i ma 37mm:-):szok: Ale leki mam dalej brać, pocieszające jest to, że mogę normalnie funkcjonować, a to najważniejesze:-)
Dzięki za kciukasy;-)

reklama
hej
ja po wizycie jestem
posluchalismy serduszka z moim mezem - bo dzis byl ze mna, szkoda tylko ze usg nie mialam echh
dzidzia ma sie dobrze, mam kolejne zwolnienie i wizyta kolejna 26 maja
przytylam 2 kg od ostatniej wizyty- czyli przez miesiac
nie zapytalam sie o ta szyjke- zapomnialam....
a ze mnie nie bada dowcipnie to nie wiem - ach ta moa skleroza ciazowa!!!!!
usg najprawdopodobniej bede miala ok 30tyg ciazy hmmm chyba wybiore sie prywatnie w takim terminie zeby moje kochanie tez moglo popatrzec na maluszka

hej :-) ja też po wizycie. obie mamy się dobrze ! mała waży 778 g i jest małą akrobatką- na ekanie pani pokazała mi główkę nad główka Agatka rączkami bawiła się stópkami ! przecudny widok. szyjka 37 mm zamknięta - czyli bez zmian. jedyna zmiana to dzidzia większa i ja cieższa o 700 g od ostatniej wizyty ;-)

Ja już po wizycie. Szyjka się wydłużyła i ma 37mm:-):szok: Ale leki mam dalej brać, pocieszające jest to, że mogę normalnie funkcjonować, a to najważniejesze:-)
Dzięki za kciukasy;-)
EKSTRA- ale się cieszę:D Fantastycznie:)
Laseczki- fajnie, że wam wizyty się udały.
Dzisiaj oddałam próbki moczu do analizy, zobaczymy co tam się dzieje. Mam wyniki cytologii- a widzę, że wymagają komentarza lekarza na wizycie w opisie. A dokładnie nie wiem jaki stopień. Wyniki podglądam on line i te co wymagają konsultacji nie mają podanych parametrów. Ciekawe co tam wyszło.
A za tydzień wizyta u mojego nowego lekarza, oby był lepszy niż ten którego miałam dotychczas

reklama
Wam też gratuluję udanych wizyt i samych dobrych wieści:-)
Akutan, trzymam kciuki za wizytę u nowego gina, oby był o niebo lepszy od poprzednika;-) A co do cytologii to możliwe, że masz jakiś stan zapalny i dlatego potrzebny jest komentarz lekarza.

Do góry