reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Franus mial jeszcze po 4.00temperaturę ale już niższa. Spał ze mną i było ok.rano wstał w super humorze. Wariacji dostawał. Teraz je manne i nie ma objawów choroby. Nasz rodzinny lekarz na Seszelach więc dziś wizyta odpada.

Witam
Zdrówka wszystkim maluszką życzę. Co to sie stało ze tak na raz wszystkich wzięło z ta temperatura?
Ja dzisiaj w pracy
Mąż z Wiktorią w domu, a Filip w przedszkolu - bo chciał pójść. Ale jak go zaprowadzałam to może z 6 dzieci na całe przedszkole było. Może do 15 dzieciaków dobiją ;)
U nas w weekend pogoda w kratkę była. W sobotę to grad ładował przez 10 minut. Bielutko na ziemi było. Ochłodziło sie strasznie. Ale po tym super rześko sie zrobilo:tak:

Witam:)

U nas nocka ok,Bartus całą noc spał,o 6 sie zakopał pod kołdra i w jakies dziwnej pozycji musiałam mu pomóc,ale dospalismy do 7.30 prawie.Teraz słodziak spi,a ja mam chwilke na Bb.Mój M dojech o 4 ale zle sie jechało bo lało przez 100km,a sam jechał,ale teraz juz jest w pracy.Pogoda pod psem wieje i jest zimno.

Zdróweczka zycze wszystkim maluszkom!!!!

Miłego dnia:)

polusia polka oby temp. się nie pojawiła więcej i zdrówka dla dzieciaczków!
monia nesiaa cieszę się, że nocki fajne!

Witam się i wpadam tylko na momencik dosłownie bo jestem przelotnie u mamy - zahaczyliśmy w trakcie spacerku. M jak wiecie zabrał mi lapka buuu:-(U nas pogoda okropna - zimno, wieje i zanosi się na deszcze, zaraz zatem uciekamy do domku!

Miłego dnia!:-)

dziewczynki czy któraś ma może przepis na sałatkę ziemniaczaną?

Ja robię taką :
Ziemniaki ugotować w mundurkach ok 1kg, pół kg zielonych ogórków, 2-3cebulki, 2ząbki czosnku, sól, pieprz, słodka papryka, oliwa.
Ziemniaki ostudzone obieram i kroje w dużą kostkę lub pół plasterki, zielony obrany ogórek w cieniutki plastry jak na mizerię, cebulę w piórka i sparzam ją żeby nabrała miękkości, czosnek miażdże i mieszam z Oliwa i przyprawami (po szczypcie) a Oliwy tak około 3łyżek stołowych. Wszystko mieszam. Najlepsza jest bardzo schłodzona :) smacznego. Polecam do mięsa z grilla :)

dziękuję polka jak zawsze masz przepisy na różne okazje :)

a mała nadal z temperaturą - apetyt ma ok, ale marudna jest i spała dziś bardzo długo od 10:40 do 13:30 - nie zdarzało jej się nigdy tak długo :( mam nadzieję że wsio ok i to tylko zęby

myszowata u nas też zimno jak na jesień - tylko 9 stopni i wieje lodowaty wiatr , ech gdzie ta wiosna i majowa pogoda:(

Mój Franus przysypia co chwilę i zwymiotował 2razy :( czekam na M.i jadę do lekarza. Mam nadzieje że to się szpitalem nie skończy:( młody mial niedawno 40stopni.

reklama
Polka biedny Franio:( Mam nadzieję, że nie zostaniecie w szpitalu.
Polusia oby temperatura nie była zwiastunem choroby! zdrówka dla małej!

Do góry