reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

Ładne macie brzuszki! Też sobie zrobiłam zdjęcia ale mi się nie podobają więc na razie ich nie wklejam. Muszę sobie jeszcze jedną sesję zrobić.
Teraz to już wszystkie jesteśmy brzuchate. Nie da się tego ukryć. W zeszłym tygodniu mój brzuch był o połowę mniejszy i nie było go widać pod luźną bluzką a dzisiaj się nie ukryje.

reklama
Gizmowa co Ty gadasz - brzuszek ciążowy masz jak nic :-)
Asionek Ty też masz już super brzucholek :tak: mi też poszlo w uda i tyłek... kilogramami kochana będziemy się martwić potem.... :-)

A oto i mój ;)))

Pysia super :)
i racja pozniej bedzie watek jak zrzucic kg :)))

sliczne brzusie dziewczyny
takie mega zgrabniutkie
a jak w was z waga ???

zdjecie brzuszka z wczoraj, z kolega sie wyglupialismy
ze niby on jest w nieco bardziej zaawansowanej ciazy :-D

206yfjl.jpg

hehe nie no kolega wygrywa jak na razie ;)))
ale ty chdzinka jestes !! slicznie !!

mój brzuszek, mi z ud i tyłka zeszło, wszystko idzie w brzuch

sliczny brzusio :) taka pileczka wlasnie :)

ja chyba do 10maja czyli kolejnego badania wyloguje się z forum i poszukam czegoś o ciążach urojonych :). Macie śliczne widoczne brzuchy, a ja okropnie głupio czuję się w tramwaju jak staje nade mną kobieta koło 5 miesiąca i nie wiem czy wstać czy nie ale z rozpychania się w brzuchu boli mnie wszystko i ciagle podróżuję z woreczkiem :p.

No tak nam kobietom to sie nigdy nie dogodzi :-D ja swiruje ze mam za duzy a ty ze nie masz :-D nie martw sie to naprawde normalne :) moja znajoma w 24 tygodniu miala brzuch mniejszy niz wszystkie te wklejone do tej pory! dopiero kolo 27 jej "wyszedl".

Cytrynka zgadzam się z Tobą w 100%,kobiecie się nie dogodzi.Ja z kolei przy Was wyglądam jak lokomotywa ciężka ,ogromna i stara(nie mam rymu do lokomotywa-bo pot ze mnie nie spływa):-)

reklama
Do góry