reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria Październikowych brzuszków, Nasze zdjęcia;)

reklama
No tak nam kobietom to sie nigdy nie dogodzi :-D ja swiruje ze mam za duzy a ty ze nie masz :-D nie martw sie to naprawde normalne :) moja znajoma w 24 tygodniu miala brzuch mniejszy niz wszystkie te wklejone do tej pory! dopiero kolo 27 jej "wyszedl".

Hehe coś w tym jest. Jestem pewna że moj brzuch się wyłoni z dnia na dzień przed ślubem cywilnym czyli za jakieś 3tygodnie :) . Weźmie mnie z zaskoczenia i mimo że sukienka rozciągliwa pewnie i tak będzie kombinowanie na szybko. Ale mam do tego wielki dystans, szczególnie bawi mnie jak ktoś pyta jaką mam sukinkę :). Narazie w planach mam TAKĄ a jaka będzie to się okaże :) .

Ale chyba przez to że biedak pozgniatany wczoraj jak usiadłam na podłodze z podkulonymi nogami coś mnie puknęło od środka i czułam to już drugi raz i nie są to bóle ani jelita więc chyba mały :D. Ale nie będę go dalej zgniatać żeby sprawdzić.

Dorzucam aktualnego brzuchola bo ostatni to z mies temu byl chyba. Rano to jest jeszcze mniejszy takze na razie mnie tak nie wywalilo :-) 20110504073.jpg

Ale macie wszystkie już fajne ciążowe brzuszki. Też bym taki chciała, a mam wrażenie że cały czas jest taki sam i nic nie rośnie! Jak ubirę baarrdzo obcisłą bluzkę to się można zastanowić czy coś jest na rzeczy ale jak zwykłą bluzę to już w ogóle...oglądam te wasze brzusie i zazdroszcze. Uwielbiam chodzić i obnosić się ciążowym brzuszkiem a tu na razie nie mam czym! Myślałam że będzie bardziej widoczny w drugiej ciąży.

Wy to macie wszystkie figury ja to mam zapas zimowy:)no i ten brzusio by był mniejszy gdyby tego tluszczyku nie było a mi to sie wszystko na brzuchu gromadzi..no i w zeszlej ciazy tez mialam duzy brzuch a w udach zgubilam:)jak chcecie to wam wstawie zdjatka 2 dni przed porodem:)

reklama
Do góry