reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Magda - ja podobnie ruchy czuje - przy pepku, brzuch mam tak wysoko ze jak siedze to dotyka mi biustu, a pod pepkiem i wokol bioder nic - spodnie normalnie zapinam te przed-ciazowe, choc wydawaloby sie ze przy 95cm w brzuchu powinnam juz ciazowe nosic.
Takze moze sie wyjatki przytrafiaja od schematu?

moze pepek ma nie w tym miejscu co trzeba :-D

Ostatnia edycja:
reklama
A tam Ci głupio,a czemu tu ma byc Ci głupio-daj spokój.Oscypek--nigdy nie próbowałam,boję się smaków.Smacznego w takim razie.

Cytrynka,ale fajnie masz z tymi spodniami.Pewnie,że tak kobity,każby ma inną budowa ciała,wielkość miednicy itd.

O matko, ale sie uśmiałam z tej dziewczyny która czuła ruchy w 11 tyg ciąży, trzeba przyznać ma dziewczyna wyobraźnię

Ale wiecie są na forum różne "wynalazki" np ta dziewczyna która zachodziła w ciązę a potem za kazdym razem ciążę traciła i miala problemy z facetem itd tzn za kazdym razem pod innym nickiem , kurcze ludziom to sie nudzi za bardzo, i nie wiedzą juz co mają ze sobą zrobić !!!!!!!!!!!!

Magda tylko sie cieszyć ze tak szybko czujesz juz ruchy, delikatne ale juz są, jedna bedzie czuć szybciutko (moja znajoma tez w 16 tyg juz czuła) a inna tak jak Ja dopiero po 20tyg :((( Póżno bardzo wiec i teraz pewnie coś koło tego poczuje ale słyszałam ze w kolejnych ciązach juz szybciej sie wyczuwa te ruchy, nie wiem ile w tym prawdy :)

Ja jak sobie przypominam,moje poprzednie ciąże,to z Julką czułam ok 22tyg,juz się nawet martwiłam,a z Zuzia ok 17tyg i pamiętam dziwiłam sie strasznie ,że to już.Ale jak Zuzia zaczęła to żyć matce nie dawała,zresztą do dziś jest "zakrętka".

*Miłka,a do jakiej kategorii my się zaliczamy????:-):rofl2:

Hej Wam dziewczyny :)
Na początek witam nową mamuśkę :)
Rudson kochanie gratuluję wspaniałych wyników no i synusia :)

U nas piękna pogoda, świeciło słoneczko i było cieplutko :) Byliśmy z m na przejażdżce rowerowej i rozbolała mnie głowa chyba od tego słońca:( A tak poza tym dzionek mija a ja zabieram się za lodyyyyy z owocami mniam :)

może to jakiś stary przedruk z chińskiego ;-)

no chyba , ze tak ;))

no nie wiem ja mam najnowsza wersje i mam dokladnie to co Ci pisalam

rowniez mam najnowsza wersje i nie chodzi tu o to kto komu wierzy czy nie , bo mi to obojetne wsumie gdzie i jak czujesz ruchy
ale skoro piszesz , ze w ksiazce u ciebie jest innaczej i to duzo innaczej ,skoro dopiero po 23tc macica unosi sie kolo i nad pepkiem i niby masz ta sama ksiazke i najnowszy przeklad to sorki , ale jakos mi sie wierzyc nie chce , ze pisze co innego , bo jak juz Lenka wklejala wszedzie jest napisane to samo mniej wiecej i az takich odchylen nie ma nigdzie
jak masz watpliwosci moge ci zrobic foto mojej ksiazki , obrazka i tego co tam pisza ;))
bedzie jasna sprawa :)

I ja sie powymądrzam.W 16 tyg. dno macicy znajduje sie w połowie odległości pomiędzy kością łonową,a pępkiem.:nerd:
Właśnie obrzeram sie truskawkami-kwaśne skubane,ale dobreeee.

Miłka przedruk z chińskiego dobre hehe.

Magda,ale w tej kwestii nie ma starych czy nowych wersji macica rośnie od wieków tak samo.
Masz tu link i nie będzie już wątpliwości
ebrzuszek.pl - Wysoko

dobrze , ze to wkleilas , bo juz myslalam , ze czytac nie umiem i moze osleplam calkiem :;)

reklama
eee takie piszące o swoich "problemach" to nic, gorzej z takimi co wyłudzają pomoc materialna, finansową od innych pisząc ckliwe historie na temat nieudanego życia

Do góry