reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Witam wieczorową porą
Widze, że tu zacięta dyskusja na temat ruchów.... :))))
Mnie też denerwują takie co mają wyobraźnię albo co gorsza trolle - najgorsze jest jak ktoś się udziela na forum, pisze o swoich rzekomych problemach itp. a potem okazuje się, że jest trollem i się zwyczajnie dobrze bawi jak ktoś dobrze radzi czy się tym przejmuje co ten ktoś pisze.... już było parę takich osób :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no niestety takich jest pelno popaprancow i jakos nie kumam co za zajawke maja piszac takie bzdury i szukajac poklasku :/

Pysia,już się boję-tu grasują Trolle??:-)

nie wiem jak teraz , ale na samym poczatku bylo kilka niestety .... Trolle sa wszedzie :/

reklama
Dobry wieczór.
Co to są trole ?:-D
Rudson gratulację, teraz będziesz mogła się cieszyć ciążą na pewno kamień spadł Ci z serca.

Witam,
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,a ja nie czuję jeszcze.

buuuuu........ ja też, dzisiaj leżałam na kanapie i czuje taki bąbelek, który leci mi po brzuszku raz z jednej, raz z drugiej strony a później jest gulgulgul...i pffffffffuuuu.....:zawstydzona/y: i to oczywiście nie są ruchy dziecka

no niestety takich jest pelno popaprancow i jakos nie kumam co za zajawke maja piszac takie bzdury i szukajac poklasku :/

nie wiem jak teraz , ale na samym poczatku bylo kilka niestety .... Trolle sa wszedzie :/

naprawde???? :szok:

ja jeszcze poszperalam o macicy i na poslkich stronkach pisza ze na wysokosci pepka w 23-24 tygodniu, a np na angielskich ze w 20, ale ze w 16 nie znalazlam.

Asionek mam teraz nadzieję, że nie spotkam się z czymś takim na tych wątkach co piszę :) no chyba bym tego nie zniosła :-D

tez mam taka nadzieje :)
zreszta takie osoby mozna dosc latwo rozszyfrowac

naprawde???? :szok:

ja jeszcze poszperalam o macicy i na poslkich stronkach pisza ze na wysokosci pepka w 23-24 tygodniu, a np na angielskich ze w 20, ale ze w 16 nie znalazlam.

no niestety , zreszta nie tylko tutaj , sama jak poronilam bylam na watku mamus majowo czerwcowych i tez byly takie laski co lubily sobie pozmyslac , ale na szczescie po latach ktos w koncu sie kapnal i dostala bana stalmego na cale forum
tylko co z tego jak pewnie pisze na innym :/

nie no w 16 tc to by bylo naprawde dziwne
rozumiem poczatek czy koniec 20 czy 23tc , jak na tych amerykanskich stronkach podaja inaczej , ale nie az taki odchyl 7mio tyg.

a mnie wzielo na zarcie, i to prawie psie zarcie bo mam smaka na kanapke z mielonka z konserwy

co do trolli to na czerwcowkach byla jedna taka, zrobila nas wszystkie w balona,
pare tygodni po porodach opisala jak jej coreczka umiera na sepse
wszystkie beczalysmy nad jej losem i w obawie o swoje malenkie dzieci
okazalo sie ze historia wyssana z palca
i po co? dla odrobiny uwagi?

o też obrzeram się ostatnimi czasami takim żarciem! Mielonki puszkowe, pasztetowe i śledzie w occie!:zawstydzona/y:kaszanki jeszcze brakuje...

A takich trolli w internecie pełno

Ostatnia edycja:
a mnie wzielo na zarcie, i to prawie psie zarcie bo mam smaka na kanapke z mielonka z konserwy

co do trolli to na czerwcowkach byla jedna taka, zrobila nas wszystkie w balona,

ludzie sa pokopani niestety niekiedy :/

o też obrzeram się ostatnimi czasami takim żarciem! Mielonki puszkowe, pasztetowe i śledzie w occie!:zawstydzona/y:

A takich trolli w internecie pełno

mielonke z Polski bym zjadla , pasztet tez :)

a wlasnie mozna jesc sledzie ?? ostatnio nawet mialam chec kupic , ale jakos nie wiedzialam co z nimi ?

reklama

Wieci co tego juz nie rozumiem,dla mnie to juz jest bezmózgowie.
To tak jak z tą dziewczyną co pisałam wyżej ,że w 11 tyg. takie ruchy czuła,że pod ręką dało sie wyczuć.
Głupota ludzka nie zna granic.

Kurcze śledzie opiekane w occie i taka chrupiąca bułeczka ach....

Hmmmm czy ja nie mam ciązy urojonej:-p:eek:

Do góry