reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

jasne że można jeść, a czemu nie?
tutaj polskie sklepy są więc nie ma z tym problemu. Właśnie dziwne to jest że w ciąży (w pierwszej też) mam smaka tylko na typowo polskie żarcie...

reklama
Wieci co tego juz nie rozumiem,dla mnie to juz jest bezmózgowie.
To tak jak z tą dziewczyną co pisałam wyżej ,że w 11 tyg. takie ruchy czuła,że pod ręką dało sie wyczuć.
Głupota ludzka nie zna granic.

Kurcze śledzie opiekane w occie i taka chrupiąca bułeczka ach....

Hmmmm czy ja nie mam ciązy urojonej:-p:eek:

sledzie zapiekane ?? a jak je sie robi ?? :)) nie jadlam nigdy ...

tutaj polskie sklepy są więc nie ma z tym problemu. Właśnie dziwne to jest że w ciąży (w pierwszej też) mam smaka tylko na typowo polskie żarcie...

no wlasnie nie wiem czemu nie ;) moze dlatego , ze wydawalo mi sie , ze one surowe sa ?? hmm
juz cale lata nie jadlam :((
ale wlasnie ostatnio jakies widzialam w sklepie tutaj i tak sie zastanawialam czy brac czy nie
tez mam smaka na polskie zarcie !! za pierogi bym sie zabic dala i za pasztet mojej babci roboty ...
to se smaka na noc narobilam hehe

Ta dziewczyna co ruchy czuła w 11 tyg. to musiała mieć niezłe gazy Buhahaha...:-D

Może te trolle przeprowadzają jakieś doświadczenia tzn. badania i sprawdzają naszą czujność i naiwność.

Dobranocka, idę na koreczki śledziowe, pomarańczowe i naszpikowane chemią (ostatnio przeczytałam etykietę)

Właśnie, miałam się zapytać o jazdę rowerem. Jak to jest bo u mnie w rodzinie króluje pogląd bądź przesąd, że na rowerze w ciąży się nie jeździ bo mozna się zwyczajowo wywalić i obtłuc a to dla ciąży może być katastrofalne w skutkach. Któraś z was pisała o tym rowerze i teraz się zastanawiam bo ja tak lubię a od 2 lat nie jeździłam. W końcu szaleć nie trzeba. Teraz to sama nie wiem co mam o tym myśleć

Asionek nie zapiekane tylko opiekane :p nie wiem jak się robi,bo kupuję gotowe w słoiku.Ale na pewno są to śledzie usmażone w panierce i wsadzone do zalewy octowej z cebulką i przyprawami palce lizać.Jak dla mnie.

Witajcie!
Jakiś czas temu jeden jedyny raz napisałam na tym wątku, ale po moich przejściach bałam się pisać, bałam się,że przez to znów coś złego się stanie. Jestem mamą aniołka Laury Faustyny urodzonej w 24tc i mamą październikowego maleństwa, termin:4października.
A co do tego trolla z czerwcówek, niech nie wymysla takich historii, bo sama nie wie co ją jeszcze w życiu może spotkać, a nikomu nie życzę bólu i nieustannej tęsknoty za ukochanym dzieciątkiem:-:)-:)-(

tymira strasznie mi przykro,nie wiem co powiedzieć
[*].
Dokładnie jest tak jak powidziałaś,"człowiek ma broń,a Pan Bóg kule nosi"
Rozgość się w grupie rażniej.

reklama
mielonke z Polski bym zjadla , pasztet tez :)

a wlasnie mozna jesc sledzie ?? ostatnio nawet mialam chec kupic , ale jakos nie wiedzialam co z nimi ?

Asiu,jak bedziesz chciala to dam Ci przepis na pasztet,genialny jest,z drobiu i warzyw(jak dla mnie prawie w ogole beztluszczowy),lekko slodkawy,ale niebiansko pyszny...i mega prosty

A sledzie ja jadlam i jem,kiedys nie lubilam,a teraz pochlaniam,matiasy i marynowane:)

Asionek nie zapiekane tylko opiekane :p nie wiem jak się robi,bo kupuję gotowe w słoiku.Ale na pewno są to śledzie usmażone w panierce i wsadzone do zalewy octowej z cebulką i przyprawami palce lizać.Jak dla mnie.

A do mnie taka ryba nigdy nie przemawiala,choc domownicy sie nia zajadaja:)

laaaa dziewczyny dzisiaj wychodze za mąż!!! ALE SIĘ STRESUJE! prosze o trzymanie kciuków aby wszytsko poszło gładko :)

Gratulacje!!!!!Wszystko bedzie dobrze,wszytskiego naj na nowej drodze zycia:)

Do góry