reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

hejka dziewczyny...ja wczoraj byłam u gina...wszystko oki z dzieciakami i ze mną....więc jestem mega szczęśliwa....dzieciaki ładnie rosną ważą ok 200 g.... kazał mi brać magnez i odchodzę w końcu od duphastonu... aaaa i oczywiście dziewczynka się ujawniła drugi raz.... a druga dzidzia nie chce się pochwalić kim jest:)

Kingolinko wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!

reklama
hejka dziewczyny...ja wczoraj byłam u gina...wszystko oki z dzieciakami i ze mną....więc jestem mega szczęśliwa....dzieciaki ładnie rosną ważą ok 200 g.... kazał mi brać magnez i odchodzę w końcu od duphastonu... aaaa i oczywiście dziewczynka się ujawniła drugi raz.... a druga dzidzia nie chce się pochwalić kim jest:)

Wiec moze oba maluchy to dziewczynki:):):)

Super że wszystko ok :tak: ja się juz nie mogę doczekać mojej wizyty dopiero 16 maja tyleeee czasu :wściekła/y:

Kingolinko- WSZYSTKIEGO DOBREGO, trzymam kciuki :-)

Tymira bardzo mi przykro...obys teraz spokojnie donosila ciaze.

Kingolinka powodzenia!! i wszystkiego naj :tak:

Mamuska jaki ladny suwaczek :-)

Kingolinka - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

rabbit - fajnie bedziesz miała potem niespodziankę, też teraz mam wizytę i mam nadzieje, że odpuszczę z duphastonem bo drogie dziadostwo...

hej :)

Asionek nie zapiekane tylko opiekane :p nie wiem jak się robi,bo kupuję gotowe w słoiku.Ale na pewno są to śledzie usmażone w panierce i wsadzone do zalewy octowej z cebulką i przyprawami palce lizać.Jak dla mnie.

a widzisz takich nie widzialam i nie jadlam i narazie nie zjem , bo u nas napewno takich cudow nie ma :/ :)

Witajcie!
Jakiś czas temu jeden jedyny raz napisałam na tym wątku, ale po moich przejściach bałam się pisać, bałam się,że przez to znów coś złego się stanie. Jestem mamą aniołka Laury Faustyny urodzonej w 24tc i mamą październikowego maleństwa, termin:4października.
A co do tego trolla z czerwcówek, niech nie wymysla takich historii, bo sama nie wie co ją jeszcze w życiu może spotkać, a nikomu nie życzę bólu i nieustannej tęsknoty za ukochanym dzieciątkiem:-:)-:)-(

bardzo mi przykro :((((
witaj u nas i tym razem napewno bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!! :)))

laaaa dziewczyny dzisiaj wychodze za mąż!!! ALE SIĘ STRESUJE! prosze o trzymanie kciuków aby wszytsko poszło gładko :)

wow jak to zlecialo :)
wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia :))
napewno wszystko sie uda i bedziesz przesliczna panna mloda !!! :)

ciesze sie bardzo , ze wszystko oki :) maluchy juz spore :) no i jedno wstydliwe hehe najwyzej z jednym bedziesz miala niespodzianke :) tez fajnie

Aga mozesz podac na kulinarnym tego paszteta :) powiem to mama zrobi , bo ja mam taka kuchnie , ze raczej nie upieke go :((((

Kingolinka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, dużo szczęścia i miłości kochana :D :-):-)
rabbit a może to są jednak dwie dziewczynki ?? jedna raz sie ujawnia a raz druga ;D :-D:-D Cieszę sie ze wszystko ok, 200g?? no proszę ale już dzieciątka super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzięki dziewczyny....:) 19 mam usg połówkowe na lepszym sprzęcie więc mam nadzieję że łobuziak/łobuzica się ujawni.... narazie dziewczynka jest mniejsza o 20g od dzieciaka drugiego....więc może chłopczyk...mój mąż tak marzy o tym....

aaa wogóle dziewczynka to Julka:) to juz na 100% postanowione...:) aaa łobuziaki tak kopią że masakra:) suuper uczucie...

reklama
Do góry