reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana gratuluję. Trzymam kciuki żeby udało Wam się załatwić pobyt.
Dagulla super że imprezka udana.

U nas dzisiaj strasznie zimo i pochmurno jak na jesieni aż się z domu nie chce wychodzić.
A ja dziś, w ramach przygotowania do pierwszych jazd, trenowałam manewry na łące i podwórku

reklama
Witajcie...ale mamy masakrę za oknem...jakby październik albo listopad był w kalendarzu a nie maj....
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif

Kanuś gratulacje!!!!!!!!!

Dobry wieczór :-)

Witam Was

U nas tez zrobilo sie cieplutko, spacerek juz zaliczony. Teraz Hania spi a Zuzia w lezaczku wiec mam chwile:tak:
W srode po dosc dlugiej przerwi bylam z Hania w przedszkolu, oczywiscie Zuzia poszla z nami. Było super, Hania nawet grzeczna o dziwo zainteresowala sie gdy byl czas na spiewanie tylko szkoda mi jej bo bardzo sie rozgadala a dzieci jej nie rozumieją:sorry:Mam nadzieje ze jakos pomału i po angielsku tez sie nauczy. Zna kilka słówek ale jeszcze nie kuma,ze to w innym jezyku i np do dziadkow mówi ,,see you,,:laugh2:

dagulla ty smigaj na ta impreze, nie wiadomo kiedy nastepna okazja na wyjscie wam sie trafi:tak:

tygrysek to masz grzecznego synka, Hania to chce byc w wózku dopieor jak trzeba wyłozyc zakupy na tasme wtedy to pierwsza;-)

Vive zdrowka dla Maksia:tak: 16dni to jakas masakra...bylas u lekarza?

Kanus farciaro jak ty zostaniesz w tej Kanadzie to my tu na forum a przynajmniej ja:-D pękne:-p z zazdrosci...takie piekne miejsca..az dech zapiera...zdawaj jak najczesciej relacje:tak:

U lekarza nie byłam, bo czytałam, ze na piersi dziecko może nie robić kupy nawet dwa tygodnie. Poza tym Maksiu był cały czas pogodny i nic go nie bolało. Odkąd zrobił kupkę niestety męczy go brzuszek :-(

Cześć dziewczynki :)

dzieki kochane :-) byłam i było super co prawda na głownej imprezie tak sobie bo izmno i miasto zbytnio sie nie popisało ale potem zrobilismy sobie malą imprezke w remizie i było fajnie a przedewszystkim ciepło :tak:

Kana gratulacje:tak:

No i super, że poszłaś :-)

kana-gratulacje!!!!

Kana gratulacje prawka pewnie zdasz je w całsoci, i nie pytaj tylko zdawaj relacje, a pobyt pewnie dostaniesz, bo my tu wszystkie kciuki zaciśniemy:tak:

vive a ja nawet nie wiedzialam ze dwa tyg kupki moze nie byc. Zuzia jest na piersi i robi kupke prawie po kazdym jedzeniu, ale dobrze wiedziec:tak:

dagulla super ze poszlas i jestes zadowolona, a jak zdrówko?

kokusia to kiedy wyjezdzasz na szosy?:-D;-):-D

A ja zła jak nie wiem co , bo Hania dopiero sie wyleczyla z przeziebienia a tu znow dzis katar:wściekła/y: tak mi jej szkoda...mam nadzieje ze sie bardziej nie rozłozy.Wczoraj dostalam skierowanie na badanie krwi od lekarza rodzinnego bo podejrzewa u niej anemie:-( nie wydaje mi sie...ale sprawdzic trzeba. Boje sie tylko jak oni jej ta krew pobiorą:dry:
Dobra uciekam zrobic jej inhalacje w pokoju,a potem do łózeczka:tak:

Miłej niedzieli laski:tak:

U nas wreszcie pogoda. A ja muszę jutro wracać do Wawy. Mężowy wraca ze stanów. Cały tydzien lało, padało, było zimno a teraz jak ja wyjeżdżam to się kurde ciepło zrobiło. :wściekła/y:
No nic, przynajmniej dziś Jaś skorzystał z pogody i byliśmy w ZOO. Jaś był pierwszy raz w zoo. Aż wstyd, mieszkamy 20 min. drogi od ZOO a on dopiero teraz od babci z Wołomina musiał jechać. Ale przy okazji pierwszy raz jechał pociągiem i był zachwycony. Chyba nawet bardziej tym pociągiem niż samym Zoo :-)
Zdjecia wstawie jak wrócę do domku, bo nie mam kabla ze sobą.

Ja zaczęłam moje drogie poszukiwania pracy. Mam nadzieję, że coś do września,października znajdę :-) Pierwsze CV już wysłałam. Jankowy do przedszkola idzie więc ja do pracy - baaardzo chcę iść :-) Byle gdzie. Obym zarobiła na przedszkole i waciki :-D

czesc dziewczynku u nas boska pogoda :)

Dziecia zaprowadzilam do dzieci a sama za porzadki sie zabrałam

Myszko powodzenia w szukaniu pracy!!!:) ja tez musze przewiezc Filipka pociagiem hahha gdyz strasznie lubi ogladac bajki o pociagach:) myslalam zeby nawet do warszawy sie wybrac ciuchciakiem:)

Anoli trzymam kciuki za krewke!! my tez sie wybieramy :) ostatnio jak bylam u lekarza poprosilam o skierowanie zeby tak kontrolnie sprawdzic czy jest ok nie zaszkodzi a krewke pobieraja z paluszka wiec to nie boli:)

a sezonu rowerowego nie zaczelismy bo bardzo wialo w sobote buuuuuuuuuuuu przekladamy na nastepny weekend i jeszcze by mi sie dziec przeziebil:(

Witam poniedziałkowo
Madzia już zdrowsza, za to ja przeziębiona na maksa:wściekła/y:.
Za nami fajny wekend, pogoda dopisała, a wczoraj byliśmy u znajomych na grilu, bo przeprowadzili sie do nowego domku, mają po prostu cudnie.

Kana, gratulacje prawka, fajnie że tam tak w miarę bezstresowo to wygląda, nie to co u nas, poprawki, poprawki i trzeba liczyc na dobry humor egzaminatora, bo nie zawsze umiejętnosci sie liczą. Super Wam sie trafiło z tym wyjazdem, oby udało sie znalezc prackę i zostac, życzę Wam z całego serca.

Myszqo, życzę owocnych poszukiwań i gorącego przywitania męza.

tygrysku, Fifi napewno bedzie przeszczęśliwy z takiej atrakcji, męzowy wymyślił ostatnio jak byliśmy w kołobrzegu, ze wróci z dzieciakami pociagiem, ale młoda miała radochę, teraz co przejeżdzamy koło stacji to się drze "jechałam pociągem, takim ładnym kololowym':-D:-D

Anoli, zdrówka dla maluszków i oby pobranie krwi poszło bezproblemowo.

Madzienko, zdrówka dla Juleczki, niech sie szybko kuruje bo takie wspaniałe wakacje na nią czekają

Witajcie śliczne!

Kana GRATULUJĘ!!! Królowo szos :-)

Myszqo powodzenia! Ja się wezmę od sierpnia za szukanie, bo teraz jeszcze wcześnie mi się wydaje.

U nas śliczna pogoda. I zaraz zmykamy na dworek. A ja muszę do piatku pracę semestralna napisać... i nie wiem kiedy!

reklama
Kana gratulacje, szkoda, że u nas robi sie tak długo to prawko.
Myszko powodzenia i cierpliwości w szukaniu pracy :-)
U nas weekend był wstretny, ale dzisiaj sie poprawilo i świeci śliczne słoneczko. Imprezki sie udały, ale fajnie juz być w domu (tzn narazie w pracy, ale juz prawie w domu :-D). Nastepny weekend leniu****emy w siebie.

Do góry