reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Dziewczyny, dzięki za pomoc. Najskuteczniejsza okazała się pomoc Ewy:) Jednak o przeglądarkę chodziło, bo używam chrome a w mozilli poszło. I oto przedstawiam Wam Lenkę
l2.jpgIMG_02487.jpgLLLL.jpgLLL.jpg

Śliczne bobaski:-).
Renczysia mój też nie ciamka, ale myślę, że to wina tej dużej ilości fałdek:-D! He he!

Heheh dokładnie,póki co rączki mu nawet wystarczają,ale nogi już mu się podobają od kilku dni tylko jeszcze mu trudno wykombinować coś z nich :-)

Zdj&#281;cie0808.jpgZdj&#281;cie0752.jpgZdj&#281;cie0811.jpg

Mój mały stopy odkrył kilka dni temu.. Teraz jak tylko wyczuje, że nie ma skarpetek to się za nie łapie.

Zdjęcie 1 z dzisiaj
Zdjęcie 2 z przedwczoraj
Zdjęcie 3 z dzisiaj

Mały teraz wchodzi w etap modowych szaleństw. Ciotka kupiła mu 8 par jeansów, 6 koszul, 12 wystrzałowych bodziaków z k. rękawkiem w rozmiarze 80... Zrobi furorę na mieście :D

Smile, na tym pierwszym zdjęciu to jak bym Franka widziała :) Też takie wygibasy robi - szczególnie w swoim pokoju, bo zazwyczaj za sobą ma szafę z wielkim lustrem do ziemi - a on uwielbia się w siebie wpatrywać ;) Ciekawe kiedy odkryje, że może się po prostu odwrócić ;)

Ewa86... mały tam się tak wierci, bo tam komoda stoi, która ma czarne przeszklone drzwiczki... Widzi się w niej i się uśmiecha. Poza tym wisi tam lusterko na żyrafie :) ...
A malutki od wczoraj przewraca się z pleców na brzuch!!!!! Dumna jestem niesamowicie. Dzisiaj aż 3 razy się tak obrócił. Za to z brzucha na plecy to już mu się nie chce :)

reklama
Do góry