agadaria
Fanka BB :)
Dokładnie!!!!a ponadto sama świadomość ze 8 h dziennie dotyka "tam" "różne"baby....o nie maz ginekolog!To horror,mi by sie wydawalo ze on za kazdym razem by fachowym okiem ogladal![]()
Tak oczekuje czwartego dziecka, bardzo mnie ciaza zaskoczyła tymbardziej ze w tym czerwcu mam obronę (licencjat) i myslę iśc dalej sie uczyc.
Pozostałe dzieci w wieku 11 lat córka, 10 lat córka i 8 lat syn.
no to pięknie Aniu!!!!!Pomoc bedzie nie z tej ziemi!!!!Zwłaszcza od dziewczynek
No nie powiem tez jestem ciekawska i czekam na potwierdzenie plci (albo i niespodzianke, ze cos sie zmienilo) Wiecej dzieci nie planujemy, a zarowno chcialabym miec druga corcie jak i synka, wiec jak sie wyjasni to bede mogla juz konkretnie imie wymyslac i cos kupowac dla malucha, bo tak to mi sie jakos bezosobowo wydaje.... Ale przede wszystkim wzgledy zdrowotne najwazniejsze
) Tak czy siak trudno o cierpliwosc
![]()
Ja mam tak samo-jakos nic mi sie nie chce kupować bo nie znam płci...na razie mówie "do niego" w rodzaju meskim jako do dzidziusia...

Cześć dziewczyny,
dziś miałam dzień męczący .. ale wreszcie wszystkie formalności z mieszkaniem załatwioneTylko czekać aż się wyprowadzą, myslę że pod koniec tygodnia już dostaniemy klucze
Odebrałam wypis ze szpitala, dostałam recepty na leki i tyle, jutro jeszcze po zwolnienie bo dziś ordynator już wyszedł. Czuję się lepiej, dzidziuś spokojny ale położę się to sie pewnie odezwie
Witam nowe mamusie![]()
ciesze sie ze z mieszkankiem oki i ze wyniki dobre
Jeszcze na chwilke z wieczorka zagladnelam sobie
Pysia, usg polowkowe mam 18 maja w szpitalu, a do swojej ginki ide 25... W sumie, to nie mam co narzekac, bo po tym co widze ze dziewczyny na wyspach, czy skandynawii maja, to i tak powinnam czuc sie rozpieszczona, bo jednak wizyty co miesiac mam u lekarki, usg tez pare razy bylo, a i prywatnie nie taki majatek...
U nas usg w zasadzie wykonuja technicy, ale zawsze pozniej lekarz przychodzi z wynikami i komentarzem, wiec nie jest najgorzej...
No i ogolnie juz malo jajka nie zniose zeby ten tydzien z haczykiem przeczekac
Fajnie piszesz "z wieczora" a u nas 3 rano,zapomniałam,ze tam jest przesuniecie czasowe
Wiecie od kiedy maluch może mieć czkawke?Bo ja np.teraz siedze przy kompie a on mnie systematycznie puka...jakby miał czkawke
ja dzis zapraszam na placki ziemniaczane z młodych ziemniaczków, zrobię mężowi,choć mnie wkurza od wczoraj bo nic nie zjada w pracy...
młoda pochłonęła wczorajszą botwinke w podwójnej porcji