reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Ale mialam szczescie ,po zakupach poszlam do kolezanki ktora tydzien temu wrocila z Polski i co ?Gotowala botwinke no to sie zalapalam:tak:
A pozatym przywiozla mi rozek ,bo chcialam i duza reklamowke ciuszkow od swojej szwagierki ,ktora przebywala w Angli i tam tez je kupowala ,a ze miala ich duzo to maluch nie zdazyl wynosic i normalnie nowki,pare pizamek i pare body ,sliczne malusie papucie i skarpetki na raczki zeby sie nie drapalo ,kocykitd
Body juz mam wystarczajaca ilosc,a moze nawet wiecej niz mialam w planie.

Musze sie pochwalic ,ze mojego Sebastiana lubia zdecydowanie dziewczynki.Dzisiaj przyszla jedna -Leoni,b.ladna przyniosla dla niego maffinki(przez zoladek do serca:tak:)i zapytala sie grzecznie czy pojdzie z nia na plac zabaw.Oczywiscie Marcel i Giulek tez poszli-dwa ogony.Teraz oni sa na dworze a ja sie boje zeby nic im sie nie stalo:-(.
Lena ja nie lubie narkozy ,to jest jedyne niebezpieczne w tym zabiegu,moje chlopaki dobrze zniosly
napewno u Julki tez pojdzie jak po masle.:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolcia na pewno,bo Julka to już duża baba,ale i tak ja mam pietra,bo to jednak zabieg.No i ona przeżywa to ,że nie będzie mogła pływać na wakacjach tak jak lubi czyli pod wodą,bo nad woda nie potrafi-dziwne nie?

Sivi, niby fajnie takie zywe srebro miec, ale czesem osiwiec idzie jak dziecka wszedzie pelno... no i potrzeba mase cierpliwosci:-) Moja coprawda wcale nie flegmatyczka mimo ze w brzuszku nie szalala za mocno, ale na szczescie wartiactwo ja tylko czasem dopada, a tak to raczej ostrozna i rozwazna:tak:

Asionek, no ja wlasnie tak czytalam zeby przed usg (tak z 20-30min) jakas bombe energetyczna sobie zapodac, ale taka naprawde konkretna, bo jak sie dziecko ruszac nie chce to trudno wszystkie pomiary porobic:tak: Z moja cora to mi kazali ze 3 razy podchodzic do usg a i tak dopiero na drugi dzien sie udalo, ale szczerze mowiac nie myslalam, ze az takiego "kopa" potrzebuje, a sam soczek to bylo za malo dla niej, wiec tym razem sie wybiore z jakims snickersem i cola (mimo ze wcale nie mam ciagu na takie mieszanki) - oby to pomoglo:-)

Dziewczyny, czy Wy dalej macie taka melodie do spania jak na poczatku ciazy? Bo ja w dzien to sie nie umiem przespac, a wieczorem nawet filmu nie daje rady w polowie obejrzec, ze juz o pozyciu intymnym nie wspomne, bo jestem w stanie chyba w trakcie usnac:zawstydzona/y:.... Az wstyd i nawet mi troche malza zal, bo ostatnio raz na ruski rok jakis szybki (glownie)poranny numerek wchodzi w gre (a on na 7 do pracy ma:/), ale to kurka jakas namiastka seksu tylko(zwlaszcza ze my tylko tak na czysciocha lubimy a po nocy to czlowiek niekoniecznie swiezy:baffled:)...

pryzybela- u nas tak samo z seksem nie wiem kiedy ten słynny wulkan seksu się obudzi we mnie wszędzie pisza że kobiety w ciąży mają dużą ochotę tylko moja zabladziła gdzieś w lesie :wściekła/y: mój też ciągle narzeka

Sivi, nawet nie tyle oddech, ale ja w nocy do kibelka latam, no to jasne ze sie nie podmywam z nadzieja na male poranne conieco, zwlaszcza ze prawie jak lunatyk chodze:-) Tylko wiesz, nie przechwalajac mojego, to on jest naprawde dobry w milosci francuskiej, a ja bym sie ze wstydu spalila w takich porannych okolicznosciach hehe. No i jednak zal ze mnie tyle fajnego omija:zawstydzona/y:

Marti, moj to zloty chlopak, bo nie jest natretny, ani mi nie wypomina, ale ja go znam i wiem jakie ma potrzeby, chociaz naprawde dosyc to ukrywa i raczej w zart obraca, albo mowi ze tez nie mialby sily (taaak... na serio to on mi jeszcze nigdy nie odmowil:-D). Dlatego mnie trafia ze sie taka zrobilam... Zwlaszcza ze w ciazy z Kaya, to naprawde nasza milosc kwitla i nie dosc, ze do konca ciazy dosc intensywnie sie soba cieszylismy, to nawet krotko po porodzie bylam najarana na niego, a teraz mozna sobie bezkarnie pobaraszkowac, a tu d...pa checi i sil brak:baffled:

Witam,
A propo teściowej mam najkochańszą teściową na świecie,bo 8000 km ode mnie hehehehe.
Moja mama wyprowadza się od nas w sobotę,znalazła mieszkanie do wynajęcia.

A ja mam zajwakę do sprzątania,kurde co jest sprzątałabym,prała itd cały dzień,ale za bardzo nie mogę bo moje łożysko musi dużo odpoczywać.No i wyglądam dzisiaj jak pizza - pryszczy w bród.

moze wpadniesz do mnie ?? :)))

Karolina no beda sie zaczynac pierwsze milosci :) fajnie

Pryzybela no ja zawsze jem cos slodkiego , do tego kakao slodkie pije i du... mojego to nie rusza hehe
co do sexu u nas tez posucha , ja jakos wcale nie czuje za duzej potrzeby zeby nie powiedziec , ze wcale jej nie mam :) a maz widze tez jakos nie ma checi , albo sie boi ...

skoro checi i sił brak to po co się dla chłopa zmuszać, teraz twoje potrzeby chyba ważniejsze nie? :-)
jak widzę to u większości październikówek posucha panuje :-)

skoro checi i sił brak to po co się dla chłopa zmuszać, teraz twoje potrzeby chyba ważniejsze nie? :-)
jak widzę to u większości październikówek posucha panuje :-)
Wiesz faceci to mali chlopcy i szybko czuja sie niekochani,czasai warto sie poswiecic.Bo jak na dole maja napiete jajka to impulsy w mozgu nie dzialaja jak nalezy i laza jak bomba zegarowa;-)
Ja przy Giulku moglam rano w poludnie i wieczorem,a teraz modle sie zeby szybko i z grzywki na pare dni.:zawstydzona/y:

reklama
Do góry