K
karolina1978
Gość
Ale mialam szczescie ,po zakupach poszlam do kolezanki ktora tydzien temu wrocila z Polski i co ?Gotowala botwinke no to sie zalapalam
A pozatym przywiozla mi rozek ,bo chcialam i duza reklamowke ciuszkow od swojej szwagierki ,ktora przebywala w Angli i tam tez je kupowala ,a ze miala ich duzo to maluch nie zdazyl wynosic i normalnie nowki,pare pizamek i pare body ,sliczne malusie papucie i skarpetki na raczki zeby sie nie drapalo ,kocykitd
Body juz mam wystarczajaca ilosc,a moze nawet wiecej niz mialam w planie.
Musze sie pochwalic ,ze mojego Sebastiana lubia zdecydowanie dziewczynki.Dzisiaj przyszla jedna -Leoni,b.ladna przyniosla dla niego maffinki(przez zoladek do serca
)i zapytala sie grzecznie czy pojdzie z nia na plac zabaw.Oczywiscie Marcel i Giulek tez poszli-dwa ogony.Teraz oni sa na dworze a ja sie boje zeby nic im sie nie stalo:-(.
Lena ja nie lubie narkozy ,to jest jedyne niebezpieczne w tym zabiegu,moje chlopaki dobrze zniosly
napewno u Julki tez pojdzie jak po masle.:-)

A pozatym przywiozla mi rozek ,bo chcialam i duza reklamowke ciuszkow od swojej szwagierki ,ktora przebywala w Angli i tam tez je kupowala ,a ze miala ich duzo to maluch nie zdazyl wynosic i normalnie nowki,pare pizamek i pare body ,sliczne malusie papucie i skarpetki na raczki zeby sie nie drapalo ,kocykitd
Body juz mam wystarczajaca ilosc,a moze nawet wiecej niz mialam w planie.
Musze sie pochwalic ,ze mojego Sebastiana lubia zdecydowanie dziewczynki.Dzisiaj przyszla jedna -Leoni,b.ladna przyniosla dla niego maffinki(przez zoladek do serca

Lena ja nie lubie narkozy ,to jest jedyne niebezpieczne w tym zabiegu,moje chlopaki dobrze zniosly
napewno u Julki tez pojdzie jak po masle.:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: