Asionek31
Fanka BB :)
Podejscie kobiety i mezczyzny do seksu to dwie rozne sprawy.Zadko spotyka sie kobiete ktora skok w bok robi dla samego seksu ,raczej to szukanie milosci ,poczucia sie kobieta ,bo w zwiazku jej tego brakuje.A facet?Jak mu sperma mozg zalewa ,to bierze co mu w reke wpadnie ,bo mu sie odciski na rekach robia.
To jest tylko moje osobiste zdanie ,troche to uproscilam.Ja do seksu sie czasami zmuszam ,ale na tej zasadzie ze wiem ze apetyt rosnie w miare jedzenia .I jezeli on nacisnie na guziczek jak nalezy to odczuwam z tego ja tez korzysc.Ale moj potrafil ciezko fizycznie pracowac i po 12-godzinach maszcik i tak byl gotowy do boju ,ja po ciezkim dniu marze tylko o poduszce i totaka jest roznica
ja sie zgodze z toba
Uuu jakie gorące tematy.Ja sex mam z głowy bo zabroniony przez panią doktor i chwała,bo to ostatnia rzecz,o której myslę.A wogóle skąd sie biora dzieci??![]()
hehe no wlasnie skad ??
Jestem i ja niestety dopiero na wieczór.. piekna pogoda była cały dzień(no prawie) na dworze, rano oddałam krew, potem pojechalismy z julcia na zwierzatka, kupilismy hustawke i bawiłysmy sie...bidulke słonko popaliło pomimo tego ze ja smarowałam,
Zrobiłam na obiad botwinke ale wkurzyłam sie bo wyszła koloru czerwonego pomyslalam ze zaraz z nerwow ja wywale ale zostawiłam ja na piecu do wystygniecia i zrozowiala jak trzebaco do sexu u nas to tez postowo, raz na jakis czas cos sie trafi slabo u mnie z checiami, piszecie tak o tych samczych instynktach, a ja jednak wole ostroznie do tego podchodzic, napatrzalam sie troche, i najbardziej nieporadni kochajacy i spokojni mezowie moich kolezanek okazywali sie zdrajcami, i jestem zdania ze moze i jak facet nie szuka okazji to jej nie znajdzie, ale jak okazja sama przyjdzie to czemu nie skorzystac podejzewajac ze sie nie wyda... takze ufam, kocham ale nie zapieram sie-"Nieee, on mnie nigdy nie zdradzi....on mnie kocha"
Co do nocnika to tez plany sa, tylko cały czas zaczynam od jutra:-) mamy juz jakies obycie z nim, tyle ze wczesnie jak sie ja posadziło to siedziala i cos zawsze zrobiła a teraz doopka ja boli od twardego siedzenia...
DZIEWCZYNY!! najwazniejsze- mozna powiedziec ze zostałam babcia- moja yorczka dzis urodziła, 4 dziewczynki;-)
z pogrubionym sie zgadzam
to gratulacje !!! kurcze takie male sliczne musza byc
dobrej nocki