reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Podejscie kobiety i mezczyzny do seksu to dwie rozne sprawy.Zadko spotyka sie kobiete ktora skok w bok robi dla samego seksu ,raczej to szukanie milosci ,poczucia sie kobieta ,bo w zwiazku jej tego brakuje.A facet?Jak mu sperma mozg zalewa ,to bierze co mu w reke wpadnie ,bo mu sie odciski na rekach robia.
To jest tylko moje osobiste zdanie ,troche to uproscilam.Ja do seksu sie czasami zmuszam ,ale na tej zasadzie ze wiem ze apetyt rosnie w miare jedzenia .I jezeli on nacisnie na guziczek jak nalezy to odczuwam z tego ja tez korzysc.Ale moj potrafil ciezko fizycznie pracowac i po 12-godzinach maszcik i tak byl gotowy do boju ,ja po ciezkim dniu marze tylko o poduszce i totaka jest roznica

ja sie zgodze z toba :) i tez czasami "zmuszam " sie , bo normalnie to padam na twarz , ale wlasnie jak juz cos sie zacznie to mam przyjemnosc i jest super :) wiec ja wiem o co ci chodzi :) mysle , ze to normalne poprostu jest i tyle

Uuu jakie gorące tematy.Ja sex mam z głowy bo zabroniony przez panią doktor i chwała,bo to ostatnia rzecz,o której myslę.A wogóle skąd sie biora dzieci??:szok::szok::baffled:

hehe no wlasnie skad ?? :))))

Jestem i ja niestety dopiero na wieczór.. piekna pogoda była cały dzień(no prawie) na dworze, rano oddałam krew, potem pojechalismy z julcia na zwierzatka, kupilismy hustawke i bawiłysmy sie...bidulke słonko popaliło pomimo tego ze ja smarowałam,
Zrobiłam na obiad botwinke ale wkurzyłam sie bo wyszła koloru czerwonego pomyslalam ze zaraz z nerwow ja wywale ale zostawiłam ja na piecu do wystygniecia i zrozowiala jak trzeba:szok: co do sexu u nas to tez postowo, raz na jakis czas cos sie trafi slabo u mnie z checiami, piszecie tak o tych samczych instynktach, a ja jednak wole ostroznie do tego podchodzic, napatrzalam sie troche, i najbardziej nieporadni kochajacy i spokojni mezowie moich kolezanek okazywali sie zdrajcami, i jestem zdania ze moze i jak facet nie szuka okazji to jej nie znajdzie, ale jak okazja sama przyjdzie to czemu nie skorzystac podejzewajac ze sie nie wyda... takze ufam, kocham ale nie zapieram sie-"Nieee, on mnie nigdy nie zdradzi....on mnie kocha"

Co do nocnika to tez plany sa, tylko cały czas zaczynam od jutra:-) mamy juz jakies obycie z nim, tyle ze wczesnie jak sie ja posadziło to siedziala i cos zawsze zrobiła a teraz doopka ja boli od twardego siedzenia...

DZIEWCZYNY!! najwazniejsze- mozna powiedziec ze zostałam babcia- moja yorczka dzis urodziła, 4 dziewczynki;-)

z pogrubionym sie zgadzam :) nigdy nie powinno sie byc zaslepionym i ufac bezgranicznie , bo z regoly wlasnie takie osoby pozniej sa zdardzane i dowaduja sie ostatnie o tym fakcie :/
to gratulacje !!! kurcze takie male sliczne musza byc :) moze jakas foteczke dasz ?? :)))

dobrej nocki :)

reklama
Anulka to gratulacje ogromne! Uwielbiam yorki, zwlaszcza te miniaturki sa slodziutkie, ale sama mam mieszanke yorka z jakims innym terierem i kochany czort z niego:-) Z checia obejrze fotki maluszkow, bo straszna psiara ze mnie:tak:

ja sie zgodze z toba :) i tez czasami "zmuszam " sie , bo normalnie to padam na twarz , ale wlasnie jak juz cos sie zacznie to mam przyjemnosc i jest super :) wiec ja wiem o co ci chodzi :) mysle , ze to normalne poprostu jest i tyle

eee tam takie zmuszanie to nie jest żadne zmuszanie tylko impuls :-) takie impulsy to przecież normalka.
Ja mówiłam o takim kiedy np. kobita się zmusza bo chłopu jaja zaraz rozsadzi to niech ma byle szybko a ja w tym czasie pomyśle co jutro na obiad ugotuje, albo, a niech ma bo jeszcze do sąsiadki pójdzie, odklepie i bedzie, jakoś przeżyję.

Anulka jak ma zdradzić to zdradzi żeby nie wiem co, ale ja być może naiwnie sądzę (nie zdradziłam ani nigdy zdradzona nie byłam), że do tego kroku do zdrady potrzebne jest jeszcze coś, jakiś problem w związku.

Ja od 5 dziś nie śpię. Ostatnio mam w brzuchu papkę zamiast wnętrzności i budzę się rano z koszmarnym bólem brzucha (nie o ciażowy chodzi).

Ostatnia edycja:
Hej
Wpadam po rade i pomoc... Zdarza sie Wam, ze macie uczucie jak przed @?? Lekko bolace plecy, wrazenie jakby "wyciekalo" itp?? Bac sie czy nie?? Bo ja juz mialam tak pare razy wczeeesniej no i od wieczora wczorajszego w nocy spokoj teraz znowu i nie wiem... Wizyta za tydzien a ja sie panicznie boje:-(

Magda_Mr - ja tak mam wtedy kiedy powinam miec okres a ostatnio janik mnie bolal w dni w ktore powiinam owulowac. Ale pomiedzy to nie.

Ja jednak poszlam do lekarza wczoraj (normalnie do rodzinnego bo innego raczej nie znajde). Zapytalam czy moge sobie prywatnie zrobic test na tokso - no i nie moge bo tu nie ma prywatnego laboratorium! a na panstwowe sie nie kwalifikuje.
I poprosilam pania zeby posluchala bicia serduszka :) Lozysko mam chyba na przodzie brzucha bo co przykladala aparat to bylo lozysko slychac (strasznie glosne ;) ) a dzidzia lezala za nim :)

Ja sie obudzilam dzis o 6 wiec przyszlam godzine wczesniej do pracy, za to sobie szybciej do domku pojde. I ide dzis farbowac wlosy, pierwszy raz w ciazy (mam nadzieje ze wyjdzie ok) :)

Dzień dobry,

Jakie ważne tematy poruszacie :-D ja wychodzę z założenia, że po to ludzie łączą się w pary aby oprócz tego by być razem zaspakajać też swoje podstawowe potrzeby i nie szukać ich realizacji po za związkiem ;-)
Więc co jak co nie można cały czas strzelać focha i niech sobie chłop sam radzi :tak: Można się poprzytulać, popieścić w cale nie trzeba od razu zaczynać od szeroko rozumianej penetracji :-D

Ja nie narzekam bo jakoś chęci są i doznania lepsze :-)

reklama
Do góry