przetrzepałam całą stronę Ikea i zakochałam się w serii Hensvik IKEA | Seria do pokoju dla dzieci HENSVIK, jako że nie mamy żadnych mebli do przyszłego pokoju dziecięcego, dlatego chyba zakupimy właśnie takie mebelki, o ile nic innego po drodze mi się nie spodoba ;-)
reklama
Gola84
Fanka BB :)
przetrzepałam całą stronę Ikea i zakochałam się w serii Hensvik IKEA | Seria do pokoju dla dzieci HENSVIK, jako że nie mamy żadnych mebli do przyszłego pokoju dziecięcego, dlatego chyba zakupimy właśnie takie mebelki, o ile nic innego po drodze mi się nie spodoba ;-)
julieet śliczne te mebelki, też za mną chodzą białe :-)
juliett mnie się tez te mebelki bardzo podobają
jednak zastanów sie dobrze nad łóżeczkiem,bo naprawdę warto kupić takie rozkładane na tapczanik,a te co Angun wkleiła pasowało by do reszty mebelków z Ikei
,bo naprawde są śliczne.
Też bym teraz takie białe kupiła,ale nie stać mnie póki co aby wszystko w pokoju dzieci wymieniać,a łóżeczko przecież mam po starszaku,więc nie zaszaleję.
jednak zastanów sie dobrze nad łóżeczkiem,bo naprawdę warto kupić takie rozkładane na tapczanik,a te co Angun wkleiła pasowało by do reszty mebelków z Ikei
,bo naprawde są śliczne.Też bym teraz takie białe kupiła,ale nie stać mnie póki co aby wszystko w pokoju dzieci wymieniać,a łóżeczko przecież mam po starszaku,więc nie zaszaleję.
Białe mebelki są prześliczne, ale ponieważ my robimy część dziecięcą u nas w sypialni, musi się komponować i będzie nowocześnie. Wszystko (właściwie na razie tylko łóżeczko, bo na ciuszki robimy miejsce w garderobie) będzie w kolorze jasnego drewna (mamy wszystkie meble z IKEA więc na 100% będzie pasować) a przewijak chcę kupić zakładany na łóżeczko, bo niestety nie mamy za dużo miejsca.
Jak maluch zacznie biegać to po prostu przerobimy mu to łóżko obniżając materacyk i zabierając część szczebelków, w ten sposób kasa się nie zmarnuje.
Co do wózków już wiem, że albo Xlander XA albo Jedo Fyn, innego nie biorę pod uwagę. Wolę kupić dobry używany na allegro niż w tej cenie nowy ale przeciętny
Jak maluch zacznie biegać to po prostu przerobimy mu to łóżko obniżając materacyk i zabierając część szczebelków, w ten sposób kasa się nie zmarnuje.
Co do wózków już wiem, że albo Xlander XA albo Jedo Fyn, innego nie biorę pod uwagę. Wolę kupić dobry używany na allegro niż w tej cenie nowy ale przeciętny
Jezeli chodzi o lozeczko to mi sie bardzo podoba z firmy Klups
http://www.klups-gostyn.pl/images/lozeczka/1/r6/3d.jpg
tylko ze bede je musiala jakos sciagnac z Polski i jeszcze zobacze czy bedzie mi sie to oplacalo czy uda mi sie znalezc cos fajnego u mnie.
A co do wozka to ja nawet o tym jeszcze nie myslalam ale jak zaczelyscie gadac o xlanderze to go sobie poogladalam i tak nam sie spodobal ze decyzja juz zapadla, na pewno chcemy xLandera xa, oczywiscie tez go bede musiala zciagac, ale nawet placac za przesylke wyjdzie mnie to taniej niz kupujac tutaj ten sam wozek.
PS. jak Wy wklejacie linki ze sa widoczne jako nazwa a nie jako adres www. ???
http://www.klups-gostyn.pl/images/lozeczka/1/r6/3d.jpg
tylko ze bede je musiala jakos sciagnac z Polski i jeszcze zobacze czy bedzie mi sie to oplacalo czy uda mi sie znalezc cos fajnego u mnie.
A co do wozka to ja nawet o tym jeszcze nie myslalam ale jak zaczelyscie gadac o xlanderze to go sobie poogladalam i tak nam sie spodobal ze decyzja juz zapadla, na pewno chcemy xLandera xa, oczywiscie tez go bede musiala zciagac, ale nawet placac za przesylke wyjdzie mnie to taniej niz kupujac tutaj ten sam wozek.
PS. jak Wy wklejacie linki ze sa widoczne jako nazwa a nie jako adres www. ???
To ja się wyłamię
nie podobają mi się białe meble, tak samo jak meble ze sklejki ;-) Mam drewniane, sosnowe łóżeczko i sosnowe komody - wszystko w kolorze naturalnego drewna (tylko lakierowane bezbarwnie) i tego będę się nadal trzymać.
Za to czeka nas inny, giga zakup - musimy zmienić samochód na większy, bo w naszym nie zmieszczą się trzy foteliki samochodowe.
Właśnie wertuję allegro, chyba skuszę się na jakieś symboliczne body, bo mam już ochotę kupić coś dla maluszka...
Zobaczcie, te są śliczne:
BODY wiąz. Pinokio ROZPINANE KOPERTOWE r.62_W5 (1588825931) - Aukcje internetowe Allegro
Za to czeka nas inny, giga zakup - musimy zmienić samochód na większy, bo w naszym nie zmieszczą się trzy foteliki samochodowe.
Właśnie wertuję allegro, chyba skuszę się na jakieś symboliczne body, bo mam już ochotę kupić coś dla maluszka...
Zobaczcie, te są śliczne:
wiadomo, nie wiadomo że drewno ładniejsze, mi się np nie podoba hehe, więc wiadomo, że każda kupi, to co jej się podoba, chociaż ostatnio widziałam świetny zestaw do pokoju dziecięcego z VOXu z jakiegoś ciemnego drewna, szkoda że ceny są kosmiczne, gdybym miała nieograniczony budżet, to urządziłabym pokoik dziecięcy z drewexu, seria hippo mi się okropnie podoba
Ale sosnowe łóżeczko drewniane nie jest drogie, jest raczej z tych tańszych łóżeczek właśnie. To które ja mam (a posłuży mi już dla trzeciego dziecka z rzędu) kosztuje obecnie na allegro 200-300 PLN zależnie od tego czy z szufladą czy z materacem etc.
Komody sosnowe już się cenią, to fakt, ale można np w ikei kupić "surową" komodę sosnową, mają taką jedną za 100 zł chyba i samemu pomalować lakierem
Komody sosnowe już się cenią, to fakt, ale można np w ikei kupić "surową" komodę sosnową, mają taką jedną za 100 zł chyba i samemu pomalować lakierem
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Leika sliczne sa te body :-) No a Ja takze gustuje w drewnie,takie mebelki wygladaja super no i wiadomo prawdziwe drewno dluzej wytrzyma niz taka sklejka
ale kazdy kocha sie w czyms innym ;-)
A jesli chodzi o wozeczki to mnie sie strasznie podobaja Mutsy Urban Rider no ale cenowo one powalaja wiec szukam jak na razie cos tanszego moze jakis odpowiedni Mutsy zobaczymy no ale wklejam fotke :-)
Mniej wiecej cos takiego mnie interesuje 
ale kazdy kocha sie w czyms innym ;-)A jesli chodzi o wozeczki to mnie sie strasznie podobaja Mutsy Urban Rider no ale cenowo one powalaja wiec szukam jak na razie cos tanszego moze jakis odpowiedni Mutsy zobaczymy no ale wklejam fotke :-)
Mniej wiecej cos takiego mnie interesuje