reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Zołza no cóż fanką algidy jestem, powinni jakoś to docenic :p

:-D rozumiem Cię doskonale, bo ja też :-D

czy taki czop odchodzi na okolo 2 tygodnie przedp orodem czy juz przed samym? bo u mnie jeszcze go nie było :(

Z tym jest bardzo różnie - mi odszedł koło Świąt - cały albo fragment, nie wiem, ale poszedł na pewno.

reklama
z tym czopem to jest różnie podobno... 1-2 tygodnie przed porodem, ale jeśli bardzo zabarwiony to 1-2 dni i jazdaaaa

oj coś czuję Doggi, że u Ciebie naprawdę już blisko... :szok:

Mojej koleżance odszedł dzień przed porodem.
Ja jeszcze nic nie czuję, żadnych skurczy, tylko lekkie bóle brzucha jak na @. Nie wiem, ale mam dziwne przeczucie, ze przenoszę :-(

Doggi Iza Zolza mnie do tej pory chyba nic nie odeszło a jutro zaczynam 39 tydzień. Nie wiem czy ten czop to musi jakoś dac znac że wypada, czy można tego nie poczuć? Nie mam pojęcia...
Iza moja mama tez bliźniak czerwcowy :-) I pewnie Lenka będzie taka jak babcia - nie wiem czy się cieszyć czy nie :-D

trashka ja też wolałabym byczka, ale lepiej niech mały jeszcze posiedzi w brzuchu.
ironia u mnie czop był tego samego dnia :-) podbarwiony krwią
Iza u mnie teść i teściowa bliźniaki czerwcowe.
dagamit ja miałam na papierze toaletowym po siusianiu.

Ostatnia edycja:
Doggi Iza Zolza mnie do tej pory chyba nic nie odeszło a jutro zaczynam 39 tydzień. Nie wiem czy ten czop to musi jakoś dac znac że wypada, czy można tego nie poczuć? Nie mam pojęcia...

Można tego w ogóle nie zauważyć - ja "znalazłam" go na papierze toaletowym ;-) A bywa, że wpadnie do kibelka i nawet sie nie zorientujesz kiedy :-)

reklama
Ale naskrobałyście za ten czas co mnie nie było...byłam oddać siuśki...boli mnie w kroczu jak jasna cholera...mam wrażenie że głowe dziecka czuję między nogami...mała coś słabo się rusza...dupsko tylko wypina...a mnie się brzuch stawia...tez mi jakoś niedobrze jest...na wymioty mi zbiera...fuj

Aestima....śliczny synuś...wzruszyłam się jak zobaczyłam zdjęcia

Doggi...i jak u Ciebie...jedź na IP

Do góry