reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a mnie zawsze ciekawi jak to jest się sobie podobać:) że co? wstajesz rano, patrzysz w lustro i stwierdzasz "wow ale jestem zaj.*sta" :confused: u mnie przy pierwszym kontakcie z lustrem nad ranem ciśnie się zawsze słowo "boszzz jak tak można wyglądać" na usta :rofl2::rofl2::rofl2:

Dla mnie najlepszym "lustrem"jest mój mąż-zawsze mi powie,czy dobrze wyglądam. I potrafi być też krystyczny-co bardzo sobie cenię. Chociaż ostatnio same komplementy od niego słyszę:-)

Dziulka współczuję sytuacji z nianią. Życzę Ci,abyś znalazła odpowiednią osobę:*
Ida wiesz,że jutro czekam na esemeska,jak się już "wyplatformujesz"? Albo nawet wcześniej:tak:

Mam wrażenie,że ile bym Frankowi nałożyła do miseczki, to zawsze wszystko musi zjeść i jeszcze grymasi,że tak mało:szok:. Kurczę-odkurzacz mi rośnie;-).
Aha,po bażancie(żółtku) nic mu nie jest:rofl2:

wydaje mi się, że podobać się sobie to jakoś tam akceptować swój wygląd itd. ja swojego nie akceptuję, tzn nie uważam, że jestem jakaś okropna, ale też nic specjalnego.

jaaakie wy macie problemy z lustrami:pp

ja jak wstaje rano to pytam lusterko: lustereczko powiedz przecie kto najpiekniejszy na tym swiecie?? a lustereczko odpowiada: posun sie qrwa bo nei widze:)))))))))))))))))))))))))

a co do cyckow MAKUC - nieraz przydaloby sie je odpiac na pol dnia albo...zarzucic na plecy!!!!!

jak nei znajde niani do 1 czerwca to musze isc na chorobowe bo do pracy jej nei zabiore przeciez. i znowu kasowo w dupe poplyne.

czy mnie sie rzucilo na oczka?? Dawidowe nam znikla????? buuuuuuu:(( no i niektore inne mamusie tez....Sugar sie cos nei odzywala dzisiaj, Strip chyba tez, no i wiele innych.

jaaakie wy macie problemy z lustrami:pp

ja jak wstaje rano to pytam lusterko: lustereczko powiedz przecie kto najpiekniejszy na tym swiecie?? a lustereczko odpowiada: posun sie qrwa bo nei widze:)))))))))))))))))))))))))

zajebis.ta jesteś...nikt i nic dawno mi tak nie poprawiło humoru:-D

a jeśli chodzi o pustki na bb to faktycznie smutno że tak nas mało się udziela:-(

jak wroce do roboty to i tak sie bede pojawiac ale najczesciej przed 22h. masakra...jak o tym pomysle:)))

wlasnie sie zebralam do kupy i zamowilam zdjecie dla Leane -zrobie jej album od narodzin do teraz i wyszlo 406 fotek. cenowo spoko 33 euro z kosztami wysylki:))) a teraz kombinuje zeby portret dla mojej mamy na urodziny na sciane zrobic na prezent.

reklama
Do góry